sisters Napisano 6 Marzec 2007 Napisano 6 Marzec 2007 Tak sobie pomyslalam, ze przydaloby nam sie troszke zabawy. Proponuje przeprowadzic konkurs o najlepszy, Waszym zdaniem, avatar. Bardzo prosze o propozycje, piszemy czyj avatar sie podoba i krotkie uzasadnienie. Z najczesciej wymienianych 26 marca zrobimy finalowa rozgrywke Do konca konkursu postaram sie od Szanownej Administracji wydebic jakies oszalamiajace nagrody Cytuj
Psuj Napisano 6 Marzec 2007 Napisano 6 Marzec 2007 A nie możemy liczyć na nagrodę od Ciebie Tak tylko... bym wolał... Cytuj
sisters Napisano 6 Marzec 2007 Autor Napisano 6 Marzec 2007 Psujku rozpatrze Twoja propozycje A zeby nie bylo to ja powiem ktore mi sie podobaja naj.... : 1. Oczywiscie najbardziej malpi, czyli Psujkowaty. Nie wiem co ta t Jego fota w sobie ma, ale mnie urzekla. 2. Avatar wybrany i uwielbiany przez moja corke. Oczywiscie nikt nie bedzie mial watpliwosci dlaczego tj. avatar @ijm, 3. Trzeci typ moj to.......... avatar @leniwca, a dlatego, ze wygladam podobnie jak wstaje rano do pracy To moje trzy typy...... Nie lenic sie tylko przekopywac forum i wybierac Cytuj
prezes100 Napisano 6 Marzec 2007 Napisano 6 Marzec 2007 Tak zbaczając z tematu to najbardziej mi się podoba ta panienka, przy której pulsuje napis POMOC zapraszamy na dole strony (to pewnie żona Norberta, widać nieźle nasz admin gustuje). Cytuj
Tomek D Napisano 6 Marzec 2007 Napisano 6 Marzec 2007 o najlepszy, Waszym zdaniem, avatar. Jak byś napisała najseksowniejszy to byś miała znacznie większe szanse Cytuj
Sebastian ZG Napisano 7 Marzec 2007 Napisano 7 Marzec 2007 Mój typ na pierwsze miejsce: avek janim; drugie sis ; trzecie andy68 Cytuj
markes30 Napisano 7 Marzec 2007 Napisano 7 Marzec 2007 A oto moje typy : nr 1 sisters nr2 janim (może dla tego że najpierw zwracam uwagę na tyłek dopiero póżniej patrze w oczy ) nr 3 black betty bo taka fajna do głaskania Cytuj
ijm Napisano 7 Marzec 2007 Napisano 7 Marzec 2007 2. Avatar wybrany i uwielbiany przez moja corke. Oczywiscie nikt nie bedzie mial watpliwosci dlaczego tj. avatar @ijm, Co za radosc, dziekuje corce, a tak wogole to nie przypominam Puchatka, taki kaprys. Cytuj
08/15 Napisano 7 Marzec 2007 Napisano 7 Marzec 2007 Moje typy: 1.Nikittta za wygraną w kategorii: Człowiek nie jest taki by nie chciał wcisnąć się na trzeciego 2.Gosia Za avatar kojarzący się z dziewczynką z porem No co? Dla mnie manga to manga. Siedzi przed kompem i śpiewa labidambam japcap cap 3.Piotr B. za bezpretensjonalnego żelaźniaka, lub cokolwiek tam jest z tymi dwoma kołami. Cytuj
ijm Napisano 7 Marzec 2007 Napisano 7 Marzec 2007 Wg mnie kolejnosc jest taka: 1. Psuj (za podobienstwo avatara do oryginalu) 2. Norbert J (jw bez dziobania oczywiscie u Szefa) 3. jaka (nie wiem dlaczego, ale sie podoba) Cytuj
prezes100 Napisano 7 Marzec 2007 Napisano 7 Marzec 2007 Zwycięzca konkursu organizuje impre u siebie, co najwyżej możemy zrobić ściepke. Cytuj
Tomek D Napisano 7 Marzec 2007 Napisano 7 Marzec 2007 Liczyłem na głos od berta za podobieństwo do prezydenta Cytuj
Wojciech Jania Napisano 7 Marzec 2007 Napisano 7 Marzec 2007 Sisters Uważam, że na tym forum (99% to brzydsza płeć) masz spore szanse. No i masz mój głos! Cytuj
blakop Napisano 7 Marzec 2007 Napisano 7 Marzec 2007 Sis - dopracuj swojego avatara tak jak juz Ci mówiłem na innym forum i masz pierwsze miejsce.... choćbym sam miał się logować po 20 razy pod zmienionym nickiem i głosować na dwie ręce Cytuj
sisters Napisano 8 Marzec 2007 Autor Napisano 8 Marzec 2007 Dziekuje za glosy Jednak Panowie, sa tu inne warte uwagi avatarki i sama sobie bede musiala ufundowac nagrode Proponuje, zeby Ci co nie maja stworzyli sobie swoj wlasny, warty uwagi wizerunek. Niech nasze forum bedzie kolorowsze Cytuj
Norbert Jezierski Napisano 8 Marzec 2007 Napisano 8 Marzec 2007 A więc - pewne postanowienia z SIS poczynione, konkurs trwa więc w najlepsze, nagrody się fundują Więcej szczegółów - z ust przedmówczyni Każdy ma szanse - więc próbujcie !! Jest jeszcze czas na zmianę i poszukiwania własnych avatarków !! Cytuj
berecik Napisano 9 Marzec 2007 Napisano 9 Marzec 2007 Osobiście uważam, że powinien być oceniany avatar własnej produkcji a nie ściągnięty z neta. Poszperać w siecie każdy może, ale to jest ocena cudzej pracy a nie naszej. No chyba że jest to konkurs za najlepszy avatar znaleziony w necie ... Cytuj
Norbert Jezierski Napisano 9 Marzec 2007 Napisano 9 Marzec 2007 Tylko - kto tu umie zrobić coś takiego ?5 osób ? 10 ? 15 ?? Cytuj
prezes100 Napisano 9 Marzec 2007 Napisano 9 Marzec 2007 No właśnie, ja co najwyżej mogę wstawić clipart, to nie będzie z "netu". Cytuj
janim Napisano 10 Marzec 2007 Napisano 10 Marzec 2007 Mój typ na pierwsze miejsce: avek janim; drugie sis ; trzecie andy68 Dzięki bardzo:) [ Dodano: 10-03-2007, 14:35 ] A oto moje typy : nr 1 sisters nr2 janim (może dla tego że najpierw zwracam uwagę na tyłek dopiero póżniej patrze w oczy ) hahahaha:) nie dziwię się ... Cytuj
sisters Napisano 14 Marzec 2007 Autor Napisano 14 Marzec 2007 janim, a czy Ty podawalas juz swoje typy?? Jesli nie to zapraszamy Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi