Skocz do zawartości
Pomóżmy Panu Grzegorzowi odbudować dom po tragicznej powodzi! ×

Konkurs na najlepszy avatar

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Tak sobie pomyslalam, ze przydaloby nam sie troszke zabawy. :roll:

Proponuje przeprowadzic konkurs o najlepszy, Waszym zdaniem, avatar. :twisted:

Bardzo prosze o propozycje, piszemy czyj avatar sie podoba i krotkie uzasadnienie.

Z najczesciej wymienianych 26 marca zrobimy finalowa rozgrywke :D

Do konca konkursu postaram sie od Szanownej Administracji wydebic jakies oszalamiajace nagrody :mrgreen::!:

Napisano

A nie możemy liczyć na nagrodę od Ciebie :?:

Tak tylko... bym wolał...

Napisano

Psujku rozpatrze Twoja propozycje :mrgreen:

A zeby nie bylo to ja powiem ktore mi sie podobaja naj.... :

1. Oczywiscie najbardziej malpi, czyli Psujkowaty. Nie wiem co ta t Jego fota w sobie ma, ale mnie urzekla. :mrgreen:

2. Avatar wybrany i uwielbiany przez moja corke. Oczywiscie nikt nie bedzie mial watpliwosci dlaczego tj. avatar @ijm,

3. Trzeci typ moj to.......... avatar @leniwca, a dlatego, ze wygladam podobnie jak wstaje rano do pracy :/

To moje trzy typy......

Nie lenic sie tylko przekopywac forum i wybierac :D

Napisano

Tak zbaczając z tematu to najbardziej mi się podoba ta panienka, przy której pulsuje napis POMOC zapraszamy na dole strony (to pewnie żona Norberta, widać nieźle nasz admin gustuje).

Napisano
o najlepszy, Waszym zdaniem, avatar.

Jak byś napisała najseksowniejszy to byś miała znacznie większe szanse :P

Napisano

Mój typ na pierwsze miejsce: avek janim; drugie sis ; trzecie andy68

Napisano

A oto moje typy : nr 1 sisters nr2 janim (może dla tego że najpierw zwracam uwagę na tyłek dopiero póżniej patrze w oczy :mrgreen: ) nr 3 black betty bo taka fajna do głaskania :mrgreen:

Napisano
2. Avatar wybrany i uwielbiany przez moja corke. Oczywiscie nikt nie bedzie mial watpliwosci dlaczego tj. avatar @ijm,

Co za radosc, dziekuje corce, a tak wogole to nie przypominam Puchatka, taki kaprys. ;);)

Napisano

Moje typy:

1.Nikittta za wygraną w kategorii: Człowiek nie jest taki by nie chciał wcisnąć się na trzeciego

2.Gosia Za avatar kojarzący się z dziewczynką z porem No co? Dla mnie manga to manga. :P Siedzi przed kompem i śpiewa labidambam japcap cap

3.Piotr B. za bezpretensjonalnego żelaźniaka, lub cokolwiek tam jest z tymi dwoma kołami.

Napisano

Wg mnie kolejnosc jest taka:

1. Psuj (za podobienstwo avatara do oryginalu) :D:piwo

2. Norbert J (jw bez dziobania oczywiscie u Szefa) :oops:

3. jaka (nie wiem dlaczego, ale sie podoba)

Napisano

Zwycięzca konkursu organizuje impre u siebie, co najwyżej możemy zrobić ściepke.

Napisano

Liczyłem na głos od berta za podobieństwo do prezydenta :(

Napisano

Sisters

Uważam, że na tym forum (99% to brzydsza płeć) masz spore szanse. No i masz mój głos!

::hey

Napisano

Sis - dopracuj swojego avatara tak jak juz Ci mówiłem na innym forum i masz pierwsze miejsce.... choćbym sam miał się logować po 20 razy pod zmienionym nickiem i głosować na dwie ręce ;)

Napisano

Dziekuje za glosy :oops:

Jednak Panowie, sa tu inne warte uwagi avatarki i sama sobie bede musiala ufundowac nagrode :?::!:

Proponuje, zeby Ci co nie maja stworzyli sobie swoj wlasny, warty uwagi wizerunek. Niech nasze forum bedzie kolorowsze :D

Napisano

A więc - pewne postanowienia z SIS poczynione, konkurs trwa więc w najlepsze, nagrody się fundują :D

Więcej szczegółów - z ust przedmówczyni ::D

Każdy ma szanse - więc próbujcie !! Jest jeszcze czas na zmianę i poszukiwania własnych avatarków !!

Napisano

Osobiście uważam, że powinien być oceniany avatar własnej produkcji a nie ściągnięty z neta. Poszperać w siecie każdy może, ale to jest ocena cudzej pracy a nie naszej. No chyba że jest to konkurs za najlepszy avatar znaleziony w necie ...

Napisano

Tylko - kto tu umie zrobić coś takiego ?5 osób ? 10 ? 15 ??

Napisano

No właśnie, ja co najwyżej mogę wstawić clipart, to nie będzie z "netu". :D

Napisano
Mój typ na pierwsze miejsce: avek janim; drugie sis ; trzecie andy68

Dzięki bardzo:)

[ Dodano: 10-03-2007, 14:35 ]

A oto moje typy : nr 1 sisters nr2 janim (może dla tego że najpierw zwracam uwagę na tyłek dopiero póżniej patrze w oczy :mrgreen: )

hahahaha:) nie dziwię się ...

Napisano

janim, a czy Ty podawalas juz swoje typy?? Jesli nie to zapraszamy 8)