boden Napisano 14 Marzec 2007 Share Napisano 14 Marzec 2007 Myślę , gdyby tak umieścić razem avatar sisters i obok psuja , to by było 1 miejsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prezes100 Napisano 14 Marzec 2007 Share Napisano 14 Marzec 2007 Nie nigdy nie wiadomo co by mogło powstać z takiej krzyżówki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojciech Jania Napisano 18 Marzec 2007 Share Napisano 18 Marzec 2007 latający szympans z piękną d... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Psuj Napisano 18 Marzec 2007 Share Napisano 18 Marzec 2007 : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janim Napisano 21 Marzec 2007 Share Napisano 21 Marzec 2007 janim, a czy Ty podawalas juz swoje typy?? Jesli nie to zapraszamy mój typ - jaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sisters Napisano 27 Marzec 2007 Autor Share Napisano 27 Marzec 2007 Zebyscie nie mysleli, ze zapomnialam o zakonczeniu konkursu.... powody techniczne mojego kompa spowodowaly lekkie opoznienie, ale obiecuje nadrobic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prezes100 Napisano 28 Marzec 2007 Share Napisano 28 Marzec 2007 Cosik mało ludzi głosuje . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sisters Napisano 28 Marzec 2007 Autor Share Napisano 28 Marzec 2007 Jakby jeszcze ktos sobie zyczyl to bez krepacji, glosowac.... Beda nagrody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Psuj Napisano 29 Marzec 2007 Share Napisano 29 Marzec 2007 Beda nagrody dla głosujacych też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sisters Napisano 29 Marzec 2007 Autor Share Napisano 29 Marzec 2007 Jak sie ktos szczegolnie wkaze... to czemu nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boden Napisano 11 Sierpień 2007 Share Napisano 11 Sierpień 2007 Zebyscie nie mysleli, ze zapomnialam o zakonczeniu konkursu.... Jakby jeszcze ktos sobie zyczyl to bez krepacji, glosowac.... Beda nagrody Czy były nagrody ? czy czas już minął ? Czy głosujemy ponownie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojciech Jania Napisano 11 Sierpień 2007 Share Napisano 11 Sierpień 2007 No właśnie. Już zapomniałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Norbert Jezierski Napisano 15 Sierpień 2007 Share Napisano 15 Sierpień 2007 Czas biegnie nieubłaganie - Admin całkowicie zapomniał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebastian ZG Napisano 16 Sierpień 2007 Share Napisano 16 Sierpień 2007 Admin całkowicie zapomniał Nie zapomniał. Tylko przdłużył czas konkursu, aby wszyscy mieli szanse Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
berecik Napisano 16 Sierpień 2007 Share Napisano 16 Sierpień 2007 Zebyscie nie mysleli, ze zapomnialam o zakonczeniu konkursu.... No mam nadzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi