Gosia Napisano 4 Kwiecień 2007 Share Napisano 4 Kwiecień 2007 - nowa opcja (BTP Edycja) - ustalanie terminu następnego BTP w oparciu o kalendarz (definicja: Administrator/ Stałe Systemowe/ BTP/ Termin następnego badania) - nowa opcja (FAKTURY Edycja) - przyporządkowanie terminów płatności do rodzajów płatności (definicja: Administrator/ Obsługa słowników/ Słowniki Zwykłe/ Sposób zapłaty) - nowy dokument (PDF) - Dz.U.2007.51.341 (2007.03.23) - rozporządzenie MSWiA z dnia 28 lutego 2007 r. - w sprawie rejestracji pojazdów Biura Ochrony Rządu, Policji, Agencji Bezpieczeństwa Wewnętrznego, Agencji Wywiadu, Centralnego Biura Antykorupcyjnego i Straży Granicznej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek D Napisano 4 Kwiecień 2007 Share Napisano 4 Kwiecień 2007 A ja dalej pozostaje w epoce kamienia łupanego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Psuj Napisano 4 Kwiecień 2007 Share Napisano 4 Kwiecień 2007 niegrzeczny byłeś... oj niegrzeczny... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prezes100 Napisano 4 Kwiecień 2007 Share Napisano 4 Kwiecień 2007 Ja mam 8.0.2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Psuj Napisano 4 Kwiecień 2007 Share Napisano 4 Kwiecień 2007 ja też Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebastian ZG Napisano 4 Kwiecień 2007 Share Napisano 4 Kwiecień 2007 A ja mam 8.0.2.0...wygrałem To mnie Gosia lubi najbardziej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek D Napisano 4 Kwiecień 2007 Share Napisano 4 Kwiecień 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
08/15 Napisano 4 Kwiecień 2007 Share Napisano 4 Kwiecień 2007 A ja mam 8.0.2.0...wygrałem Hmmm. Nie wiem jak Ci to powiedzieć .... ja mam wersję wyższą - 8.0.8.1.5 wzbogaconą o dodatkowe opcje, stworzone specjalnie na wniosek diagnostów z Zielonej Góry. Co nie znaczy wcale ,że u mnie są zbędne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek D Napisano 4 Kwiecień 2007 Share Napisano 4 Kwiecień 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebastian ZG Napisano 5 Kwiecień 2007 Share Napisano 5 Kwiecień 2007 Nie ma to jak zakrztusić się śmiechem z samego rana....podwokroć LOL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prezes100 Napisano 5 Kwiecień 2007 Share Napisano 5 Kwiecień 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Psuj Napisano 5 Kwiecień 2007 Share Napisano 5 Kwiecień 2007 poczekaj niech no cię Gosia dorwie albo Norbi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebastian ZG Napisano 5 Kwiecień 2007 Share Napisano 5 Kwiecień 2007 poczekaj niech no cię Gosia dorwie albo Norbi... Gosia...to by była dla niego nagroda. Lepiej postrasz go Norbim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Psuj Napisano 5 Kwiecień 2007 Share Napisano 5 Kwiecień 2007 Lepiej postrasz go Norbim Przecież Norbiego sie nikt nie boi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gosia Napisano 5 Kwiecień 2007 Autor Share Napisano 5 Kwiecień 2007 A ja mam 8.0.2.0...wygrałem To mnie Gosia lubi najbardziej Gosia lubi wszystkich i zawsze do wszystkich wysyła nową wersję - widocznie nie wszędzie dochodzi poczta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Norbert Jezierski Napisano 5 Kwiecień 2007 Share Napisano 5 Kwiecień 2007 Przecież Norbiego sie nikt nie boi... Wiem, wiem, że naraziłem się podczas ostatniego spotkania - ale ja to naprawdę wyprostuję Ale - i Ty, Brutusie przeciwko mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gosia Napisano 5 Kwiecień 2007 Autor Share Napisano 5 Kwiecień 2007 poczekaj niech no cię Gosia dorwie albo Norbi... Mam pytanie czy Pan 8/15 wybiera się do Sielinka? Sielinko jest niedaleko Poznania, a w Poznaniu mam kilku fajnych kolegów, którzy przez drzwi muszą przechodzić bokiem, bo inaczej się nie mieszczą... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Psuj Napisano 5 Kwiecień 2007 Share Napisano 5 Kwiecień 2007 Oj, Gosiu... Zraniłaś uczucia Berta... i wcale nie chodzi o tych osiłków... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebastian ZG Napisano 5 Kwiecień 2007 Share Napisano 5 Kwiecień 2007 widocznie nie wszędzie dochodzi poczta albo elektroniczny listonosz został pogryziony przez wirtualnego psa i boi się do Tomka wrócić Zraniłaś uczucia Berta To głaz ma uczucia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ijm Napisano 5 Kwiecień 2007 Share Napisano 5 Kwiecień 2007 czy Pan 8/15 Gosiu koniecznie 08/15 bert jest bardzo wrazliwy na tym punkcie, bo to tak jak Bond mialby 7, anie 007. Prawie robi wielka roznice Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek D Napisano 5 Kwiecień 2007 Share Napisano 5 Kwiecień 2007 Wiem, wiem, że naraziłem się podczas ostatniego spotkania Komu??? którzy przez drzwi muszą przechodzić bokiem, bo inaczej się nie mieszczą. Ciekawa sprawa bo Bert bokiem nie mieści się w drzwi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Norbert Jezierski Napisano 5 Kwiecień 2007 Share Napisano 5 Kwiecień 2007 Wiem, wiem, że naraziłem się podczas ostatniego spotkania Komu??? Aaaaa, takiemu jednemu Dałem ciała - ot co .... :nook A Berta będziemy bronić - wszak to jeden z naszych (pierwszy z prawej) Ps. Kto znajdzie na tej fotce Psuja, temu Admin własnoręcznie naleje z kega wyśmienitego Leszka - na następnej imprezie oczywiście. Pianka będzie na obowiązkowe 2 palce ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gosia Napisano 5 Kwiecień 2007 Autor Share Napisano 5 Kwiecień 2007 czy Pan 8/15 Gosiu koniecznie 08/15 bert jest bardzo wrazliwy na tym punkcie, bo to tak jak Bond mialby 7, anie 007. Prawie robi wielka roznice Przepraszam! Nie chciałam nikogo urazić - tylko my jeszcze z 08/15 bruderszaftu nie piliśmy i nie miałam śmiałości tak "na ty". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Psuj Napisano 5 Kwiecień 2007 Share Napisano 5 Kwiecień 2007 Kto znajdzie na tej fotce Psuja Ech... i znowu na mnie... Pociąć się można Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek D Napisano 5 Kwiecień 2007 Share Napisano 5 Kwiecień 2007 Schował się w trawie? w końcu tam są sami zwiadowcy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi