Skocz do zawartości
“Wyzwania współczesnej diagnostyki pojazdów - Hybrydy, Motocykle, Tachografy - Cykl Szkoleń 30 lat IT.NORCOM” - POZNAŃ ×

Jakie piwo pijasz najczęściej ?

Jakie piwo pijasz najczęściej ?  

98 użytkowników zagłosowało

Nie masz uprawnień do głosowania w tej ankiecie oraz wyświetlania jej wyników. Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

-------------------------------------------------------------------------------

ROZSTRZYGNIĘCIE KONKURSU PIWNEGO

-------------------------------------------------------------------------------

A więc - rozstrzygnęliśmy nasz konkurs piwny.

Sierotki - obecni w danej chwili pracownicy firmy NORCOM w ilości 4 osób podawali liczby "losowe" z zakresu 1-72 (tylu było głosujących, dane w nawiasach wskazują liczby, jakie padły podczas losowania).

Wyniki są następujące (wg kolejności typowania "sierotek"):

AL41 (64) - miejsce I

AZOT14 (27) - miejsce II

ROBERTOS (13) - miejsce III

Ponieważ nie było mowy o miejscach, wysyłamy 3 równoważne nagrody do wszystkich wyróżnionych użytkowników forum :D

Zwycięzców proszę o podanie adresów, na jaki przesłane mają być nagrody ...

E-mail lub PW - to dwie najbardziej preferowane metody :D

Mam nadzieję, że będziecie zadowoleni :D :D

Świat łamie każdego i potem niektórzy są jeszcze mocniejsi w miejscach złamania. Ale takich, co nie chcą się złamać, świat zabija. Zabija w równej mierze najlepszych, najdelikatniejszych i najdzielniejszych. Jeżeli nie jesteś żadnym z nich, możesz być pewien, że zabije cię także, ale bez szczególnego pośpiechu. [Ernest Hemingway, Pożegnanie z bronią (1928)]

Nie pytaj się ludzi co można, a co nie, ale zadaj sobie pytanie czy warto.
Bowiem - można wszystko, ale nie wszystko warto... [NN]

Napisano

heh a wiecie jaki jest napoj alkoholowy na literke K ??

- krzynka piwa -

a jaki na literke D ??

hihi DWIE KRZYNKI PIWA

hhehehe

i zdecydowanie preferuje napoj na D :)

Napisano

Jest jeszcze napój na "y".

"Y jeszsze edna krzynka piwa". :lol: Ja preferuje ten trzeci rodzaj.

Napisano

A' propos piwa - właśnie kulturalnie opróżniam drugą buteleczkę Leszka :D

Świat łamie każdego i potem niektórzy są jeszcze mocniejsi w miejscach złamania. Ale takich, co nie chcą się złamać, świat zabija. Zabija w równej mierze najlepszych, najdelikatniejszych i najdzielniejszych. Jeżeli nie jesteś żadnym z nich, możesz być pewien, że zabije cię także, ale bez szczególnego pośpiechu. [Ernest Hemingway, Pożegnanie z bronią (1928)]

• 2 weeks later...
Napisano

Odwiedził mnie dzisiaj kurier. Przyniósł nagrodę. Muszę przyznać , że zaskoczony jestem . Na weekend jak znalazł :piwo

Dwunastokrotne dzięki ::hey

Napisano

Słowo się rzekło, kobyłka u płota :D

Miłej degustacji !!

• 3 months later...
Napisano

czy ten konkurs jeszcze aktualny???

:? chyba nie ale i tak wam powiem że warka strong jest najlepsza! :D

poza tym to takie męskie piwo :-P

• 4 months later...
Napisano

Napisano

Jak pijesz Lecha to ze śniegu jest uciecha.

A ja pije Specjala i wole bara bara.

::hey

Napisano

Dla bobena czy darka zawsze dobra jest warka ,

a zadowolony jestem wielce, gdy ją mogę mieć w butelce.

Napisano

Ciekawe dlaczego Warka ma tylko 4% (czasami Żubr- "podchodzi wieczorem") :)

Napisano
Ciekawe dlaczego Warka ma tylko 4%

Bo już co drugi polak jej spróbował ;D

"Społeczeństwo postanowiło kiedyś mieć Policję, aby pilnowała przestrzegania prawa, ustanowionego umysłami przedstawicieli tego społeczeństwa. Postanowiło mieć także diagnostów, którzy będą kontrolować pojazdy poruszające się po drogach, aby społeczeństwu było bezpiecznie. Teraz społeczeństwo ma problem kiedy Policjant karze mandatem za łamanie prawa, albo diagnosta nie chce dopuścić niesprawnego pojazdu. Bo prawa powinni przestrzegać inni a w stosunku do MNIE powinno wystarczyć jedynie moje ustne zapewnienie, że jestem wzorowym przedstawicielem tego społeczeństwa. Ci, którzy chcą wykonywać swe obowiązki tak jak NAKAZUJE prawo nie mają lekkiego życia....." - by abcs

Napisano

tylko ''Dębowe'' Kompani Piwowarskiej :piwo

/ciepłe piwo jest gorsze od spoconej kobiety/ :-P:-P:-P:D

Napisano

Tyskie, Lecha, Warke czerwona, Pilsner, Heineken, Okocim palone, Carlsberg, czasami Corona z limonka

Strama sie unikac: Warka strong, okocim zwykle, Amsterdam, piw marketowych ponizej 2PLN i piw Amerykanskich, bo smakuja jak woda ;-)

Napisano

Witam Panów Diagnostów to mój pierwszy post na forum a to dlatego że jeszcze diagnostą nie jestem więc się nie udzielam ale na temat piwa powiem krótko, Żywiec wymiata w Polsce i z pewnością w anglii, no i ewentualnie heineken, a jeśli chodzi tylko o wyspy to ewentualnie fosters i wynalazek angoli piwopodobny jabłkowy cider

Napisano

A ja i tak wolę Leszka :oops:

Napisano

Czy ktos widzial u nas w sprzedazy piwo Amstel? Kiedys na wakcjach popijalem cos takiego i mi smakowalo. :piwo