kowal Napisano 15 Maj 2007 Share Napisano 15 Maj 2007 http://www.gazetawyborcza.pl/1,75480,4128437.html A jak wy spędzacie wolny czas po pracy ,oczywiście ci którzy go mają ,bo przecież są tacy którzy twierdzą ,że go nie mają - nawet najbardziej zapracowany człowiek powinien mieć czas na naładowanie akumulatorów i odreagowanie od problemów dnia codziennego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Norbert Jezierski Napisano 15 Maj 2007 Share Napisano 15 Maj 2007 nawet najbardziej zapracowany człowiek powinien mieć czas na naładowanie akumulatorów Pracuję nad tym - z różnymi wynikami Off-road - rzadko, ale konkretnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek D Napisano 15 Maj 2007 Share Napisano 15 Maj 2007 Off-road w wydaniu motocyklowym i w garażu remontując motocykl [ Dodano: 15-05-2007, 22:17 ] http://www.norcom.com.pl/nowe_forum/album_personal.php?user_id=79 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prezes100 Napisano 16 Maj 2007 Share Napisano 16 Maj 2007 Staram się bawić z trzyletnim synem, ach te kłopoty z czasem prawie się nie widzimy to jest straszne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebastian ZG Napisano 16 Maj 2007 Share Napisano 16 Maj 2007 A ja staram się jak najwięcej czasu poświęcać na ładownie akumulatorów (minimum 14 h dziennie) Głównie ujeżdżam motorek, jak jest gorsza pogoda to katuje filmy. Jak chcem kogoś zabić to katuje konsole i jestem zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ijm Napisano 16 Maj 2007 Share Napisano 16 Maj 2007 Ten temat juz chyba byl kiedys poruszany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boden Napisano 16 Maj 2007 Share Napisano 16 Maj 2007 Jest takie japońskie przysłowie - jeśli uważasz że nie masz czasu , to znajdź sobie dodatkowe zajęcie [ czas się znajdzie ] Jak można wysnuć wnioski , że czas w dużym stopniu zależny jest od nas . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
monikade Napisano 25 Czerwiec 2007 Share Napisano 25 Czerwiec 2007 eee... jaki czas wolny...? OK, to był dowcip! a tak serio, to marzy mi się NIC nie musiec przez TRZY dni. ale tak NIC a NIC i tak sobie czytac wtedy, z wyrka nawet nie wychodzic, nawet zębów nie myć! (tak długo jak się da wytrzymac -rzecz jasna ) i czytać. czytać czytać! [ Dodano: 26-06-2007, 00:25 ] o ja głoopia kaczka! zapomniałam! jak macie czas wolny, to zerknijcie na Frajdej.pl tam sporo sposobów na czas wolny! ja stamtąd wyszukałam letni tor saneczkowy w karpaczu na kolorowej... jeza, ale jazda była Tyle, że kaski poszło w brud, ale CO TAM! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blakop Napisano 26 Czerwiec 2007 Share Napisano 26 Czerwiec 2007 Ale mi też frajda... W Poznaniu taki tor mieliśmy dużo wcześniej i już nam się znudziło.... U nas w Poznaniu to w ogóle wszystko mamy i.... a szkoda gadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zev78 Napisano 27 Czerwiec 2007 Share Napisano 27 Czerwiec 2007 To ja jadę do Poznania. A w wolnych chwilach to koszę trawnik, ponieważ kupiłem sobie nową podkaszarkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wolf Napisano 29 Kwiecień 2011 Share Napisano 29 Kwiecień 2011 Fajna muza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal Napisano 29 Kwiecień 2011 Autor Share Napisano 29 Kwiecień 2011 no muza -oglądałem dla muzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacdiag Napisano 27 Czerwiec 2011 Share Napisano 27 Czerwiec 2011 Powiedzmy taki pierwszy niewinny spacer. a może tam rowerem pojechać ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacdiag Napisano 30 Czerwiec 2011 Share Napisano 30 Czerwiec 2011 Tu muzy nie znajdziecie... to pora na muzę ... http://www.youtube.com/watch?v=ClG2IIh4I3c&feature=related albo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek D Napisano 30 Czerwiec 2011 Share Napisano 30 Czerwiec 2011 ktos tu się chyba wybiera na festiwal pieśni radzieckiej do Zielonej Góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotr probola Napisano 30 Czerwiec 2011 Share Napisano 30 Czerwiec 2011 Fajne mają smyki : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Regan55 Napisano 30 Czerwiec 2011 Share Napisano 30 Czerwiec 2011 to pora na muzę Jacdiag, -czyzby dzisiaj była"pełnia księzyca".... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darkdog Napisano 30 Czerwiec 2011 Share Napisano 30 Czerwiec 2011 UMNIE piękne niebo i oczywiście po 8-śmiu godz.pracy źźźźźźymny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacdiag Napisano 19 Listopad 2011 Share Napisano 19 Listopad 2011 http://besty.pl/11537 na początku są 4 i wyglądają tak ... po najechaniu myszką na którekolwiek - po chwili ... aby dojść do liczby 2 do ↑14 (=16384) co wygląda ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Janusz1971 Napisano 20 Grudzień 2011 Share Napisano 20 Grudzień 2011 Trudne powroty do domu ......... koniecznie trzeba zobaczyć do końca http://www.youtube.com/watch?v=YbXfEM0fmRU&feature=player_embedded Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blakop Napisano 20 Grudzień 2011 Share Napisano 20 Grudzień 2011 Super hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorz70 Napisano 15 Luty 2012 Share Napisano 15 Luty 2012 Oto przyszłość naszego narodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JACEK GUZ Napisano 15 Luty 2012 Share Napisano 15 Luty 2012 Żenada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darkdog Napisano 15 Luty 2012 Share Napisano 15 Luty 2012 Takie to właśnie mondre zabawy urządza sobie nasza młodzież Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirek.g Napisano 15 Luty 2012 Share Napisano 15 Luty 2012 Wielki jajco,a Ty jak byłeś w ich wieku nie robiłeś głupot?Np. my w szkole w tokarce umieszczaliśmy ostre naboje karabinowe i z nich strzelaliśmy uderzając w spłonkę kłem.(nikt nie zginął) a jak była jazda na ścianie :shock:Muszę dopisać uwagę "nie próbujcie tego w domu" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi