robertos Napisano 6 Czerwiec 2007 Share Napisano 6 Czerwiec 2007 Szósty – Szósty fajna data Bercik kanał znów zamiata Markes Żuka znegatował Boden mało nie zwariował Prezes h.... na wszystko kładzie Psuj wynalazł cosik w Ładzie Seba nosa zadarł w górę Tospol puścił lewą furę Sis znów poci się przy DIP-ie Bercikowi w krzyżu rypie Blakop stuka w klawiaturę Olek sondę wtyka w rurę Azot straszy Puławiaków Barczuk ściga Czechowiaków Tomek motór pcha na rolki Fiedorowicz dostał kolki Wszystkich tutaj nie wymienię Takie Nas tu zatrzęsienie A Jezierski stroi miny Toż to Jego imieniny Wszyscy życzą w wielkim krzyku ŻYJ NAM STO LAT!! STARY BYKU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal Napisano 6 Czerwiec 2007 Share Napisano 6 Czerwiec 2007 No nie wiedziałem ,że wśród nas są tacy artyści - ale bardzo fajne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
azot14 Napisano 6 Czerwiec 2007 Share Napisano 6 Czerwiec 2007 Brawo ! Zawsze wiedziałem że "ziemia lubelska " frajerów nie rodzi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
berecik Napisano 6 Czerwiec 2007 Share Napisano 6 Czerwiec 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek D Napisano 7 Czerwiec 2007 Share Napisano 7 Czerwiec 2007 Super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boden Napisano 7 Czerwiec 2007 Share Napisano 7 Czerwiec 2007 robertos, jestem pełen podziwu . Cieszę się , że znalazłem miejsce w literaturze pięknej .Tylko nie daj się skołować przez MEN . Moc z tobą i ja też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Norbert Jezierski Napisano 7 Czerwiec 2007 Share Napisano 7 Czerwiec 2007 Nie wiem, jak ocenić swój stan po przeczytaniu takiego elaboratu Najzwyczajniej w świecie letko mnie zatkało Brawo !!!! Bardziej oficjalnie - kierując te słowa do forumowiczów: http://www.de2k.net/rejs/przedstawiam.mp3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TOSPOL Napisano 7 Czerwiec 2007 Share Napisano 7 Czerwiec 2007 No to mamy na forum poetę. Tylko pogratulować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojciech Jania Napisano 7 Czerwiec 2007 Share Napisano 7 Czerwiec 2007 niezłe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prezes100 Napisano 8 Czerwiec 2007 Share Napisano 8 Czerwiec 2007 Dobre, dobre, tylko skąd wiedziałeś, że ch... na wszystko kładę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebastian ZG Napisano 8 Czerwiec 2007 Share Napisano 8 Czerwiec 2007 Lol. Tak trzymać. I tak pisać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Norbert Jezierski Napisano 8 Czerwiec 2007 Share Napisano 8 Czerwiec 2007 Why zmieniłeś Avatar, Panie kolego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebastian ZG Napisano 9 Czerwiec 2007 Share Napisano 9 Czerwiec 2007 A bo tamten był taki tymczasowy. Tzw aviatar zastępczy. Długo szukałem i w końcu znalazłem. A tak na prawde to nikt nie chciał głosować na mój aviatar i doszedłem do wniosku, że skoro dodam troche damskiego ciała to może w nasępnym konkurcie jakiegoś browka wygram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prezes100 Napisano 9 Czerwiec 2007 Share Napisano 9 Czerwiec 2007 Też nie mogę się przyzwyczaić do tego nowego wizerunku Seby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Psuj Napisano 9 Czerwiec 2007 Share Napisano 9 Czerwiec 2007 A bo tamten był taki tymczasowy. Jaki tymczasowy???? Dałeś swoje zdjęcie i tymczasowy??? a teraz to co? kiedy zrobiłeś fotkę Psujce i Psujątku??? a prawa autorskie to gdzie??? oj, stary, nie wypłacisz mi się do końca życia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Norbert Jezierski Napisano 9 Czerwiec 2007 Share Napisano 9 Czerwiec 2007 Wszystkich nas rozczarowałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boden Napisano 12 Sierpień 2007 Share Napisano 12 Sierpień 2007 To na początek Szósty – Szósty fajna data Bercik kanał znów zamiata Markes Żuka znegatował Boden mało nie zwariował Prezes h.... na wszystko kładzie Psuj wynalazł cosik w Ładzie Seba nosa zadarł w górę Tospol puścił lewą furę Sis znów poci się przy DIP-ie Bercikowi w krzyżu rypie Blakop stuka w klawiaturę Olek sondę wtyka w rurę Azot straszy Puławiaków Barczuk ściga Czechowiaków Tomek motór pcha na rolki Fiedorowicz dostał kolki Wszystkich tutaj nie wymienię Takie Nas tu zatrzęsienie A Jezierski stroi miny Toż to Jego imieniny Wszyscy życzą w wielkim krzyku ŻYJ NAM STO LAT!! STARY BYKU dalej Jestem w NORCOM z NORCOM działam razem z wami to pochwalam wspólnie razem istniejemy i swą pomoc wciąż dajemy choć w ustawach czarne dziury nikt nie może być ponury razem wszystko rozwiążemy to co dobre - nie psujemy niech ta siła ciągle działa dla niej pokłon dla niej chwała z innej beczki Moje myśli są tak blisko, choć nie wiem czy bliskość jest dobra moje marzenie jest może snem a Ty moją realną zjawą realnie czy nierealnie pragnę i chcę być przy tobie [ Dodano: 12-08-2007, 19:36 ] Tworząc coś małego ,banalnego, można się nieźle odprężyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Psuj Napisano 13 Sierpień 2007 Share Napisano 13 Sierpień 2007 nie psujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi