Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

:-D

:mrgreen: Szósty – Szósty fajna data

Bercik kanał znów zamiata

Markes Żuka znegatował

Boden mało nie zwariował

Prezes h.... na wszystko kładzie

Psuj wynalazł cosik w Ładzie

Seba nosa zadarł w górę

Tospol puścił lewą furę

Sis znów poci się przy DIP-ie

Bercikowi w krzyżu rypie

Blakop stuka w klawiaturę

Olek sondę wtyka w rurę

Azot straszy Puławiaków

Barczuk ściga Czechowiaków

Tomek motór pcha na rolki

Fiedorowicz dostał kolki

Wszystkich tutaj nie wymienię

Takie Nas tu zatrzęsienie

A Jezierski stroi miny

Toż to Jego imieniny

Wszyscy życzą w wielkim krzyku

ŻYJ NAM STO LAT!! STARY BYKU

Napisano

No nie wiedziałem ,że wśród nas są tacy artyści - ale bardzo fajne

Napisano

Brawo !

Zawsze wiedziałem że "ziemia lubelska " frajerów nie rodzi . :lol:

Napisano

robertos, jestem pełen podziwu . Cieszę się , że znalazłem miejsce w literaturze pięknej .Tylko nie daj się skołować przez MEN .

Moc z tobą i ja też.

Napisano

Nie wiem, jak ocenić swój stan po przeczytaniu takiego elaboratu :P

Najzwyczajniej w świecie letko mnie zatkało :D

Brawo !!!! :D:D:D

Bardziej oficjalnie - kierując te słowa do forumowiczów:

http://www.de2k.net/rejs/przedstawiam.mp3

Świat łamie każdego i potem niektórzy są jeszcze mocniejsi w miejscach złamania. Ale takich, co nie chcą się złamać, świat zabija. Zabija w równej mierze najlepszych, najdelikatniejszych i najdzielniejszych. Jeżeli nie jesteś żadnym z nich, możesz być pewien, że zabije cię także, ale bez szczególnego pośpiechu. [Ernest Hemingway, Pożegnanie z bronią (1928)]

Nie pytaj się ludzi co można, a co nie, ale zadaj sobie pytanie czy warto.
Bowiem - można wszystko, ale nie wszystko warto... [NN]

Napisano

Dobre, dobre, tylko skąd wiedziałeś, że ch... na wszystko kładę? :cool:

Napisano

Why zmieniłeś Avatar, Panie kolego ?

Świat łamie każdego i potem niektórzy są jeszcze mocniejsi w miejscach złamania. Ale takich, co nie chcą się złamać, świat zabija. Zabija w równej mierze najlepszych, najdelikatniejszych i najdzielniejszych. Jeżeli nie jesteś żadnym z nich, możesz być pewien, że zabije cię także, ale bez szczególnego pośpiechu. [Ernest Hemingway, Pożegnanie z bronią (1928)]

Napisano

A bo tamten był taki tymczasowy. Tzw aviatar zastępczy. Długo szukałem i w końcu znalazłem.

A tak na prawde to nikt nie chciał głosować na mój aviatar i doszedłem do wniosku, że skoro dodam troche damskiego ciała to może w nasępnym konkurcie jakiegoś browka wygram :-P

Napisano

Też nie mogę się przyzwyczaić do tego nowego wizerunku Seby.

Napisano
A bo tamten był taki tymczasowy.

Jaki tymczasowy????

Dałeś swoje zdjęcie i tymczasowy??? a teraz to co? kiedy zrobiłeś fotkę Psujce i Psujątku??? a prawa autorskie to gdzie??? oj, stary, nie wypłacisz mi się do końca życia :evil::evil::evil:

"Społeczeństwo postanowiło kiedyś mieć Policję, aby pilnowała przestrzegania prawa, ustanowionego umysłami przedstawicieli tego społeczeństwa. Postanowiło mieć także diagnostów, którzy będą kontrolować pojazdy poruszające się po drogach, aby społeczeństwu było bezpiecznie. Teraz społeczeństwo ma problem kiedy Policjant karze mandatem za łamanie prawa, albo diagnosta nie chce dopuścić niesprawnego pojazdu. Bo prawa powinni przestrzegać inni a w stosunku do MNIE powinno wystarczyć jedynie moje ustne zapewnienie, że jestem wzorowym przedstawicielem tego społeczeństwa. Ci, którzy chcą wykonywać swe obowiązki tak jak NAKAZUJE prawo nie mają lekkiego życia....." - by abcs

Napisano

Wszystkich nas rozczarowałeś :-(:-?

• 2 months later...
Napisano

To na początek

:-D

:mrgreen: Szósty – Szósty fajna data

Bercik kanał znów zamiata

Markes Żuka znegatował

Boden mało nie zwariował

Prezes h.... na wszystko kładzie

Psuj wynalazł cosik w Ładzie

Seba nosa zadarł w górę

Tospol puścił lewą furę

Sis znów poci się przy DIP-ie

Bercikowi w krzyżu rypie

Blakop stuka w klawiaturę

Olek sondę wtyka w rurę

Azot straszy Puławiaków

Barczuk ściga Czechowiaków

Tomek motór pcha na rolki

Fiedorowicz dostał kolki

Wszystkich tutaj nie wymienię

Takie Nas tu zatrzęsienie

A Jezierski stroi miny

Toż to Jego imieniny

Wszyscy życzą w wielkim krzyku

ŻYJ NAM STO LAT!! STARY BYKU

dalej

Jestem w NORCOM

z NORCOM działam

razem z wami to pochwalam

wspólnie razem istniejemy

i swą pomoc wciąż dajemy

choć w ustawach czarne dziury

nikt nie może być ponury

razem wszystko rozwiążemy

to co dobre - nie psujemy

niech ta siła ciągle działa

dla niej pokłon

dla niej chwała

z innej beczki

Moje myśli są tak blisko,

choć nie wiem czy bliskość jest dobra

moje marzenie jest może snem

a Ty moją realną zjawą

realnie czy nierealnie pragnę i chcę być przy tobie

[ Dodano: 12-08-2007, 19:36 ]

Tworząc coś małego ,banalnego, można się nieźle odprężyć

Napisano
nie psujemy

:razz:;D

"Społeczeństwo postanowiło kiedyś mieć Policję, aby pilnowała przestrzegania prawa, ustanowionego umysłami przedstawicieli tego społeczeństwa. Postanowiło mieć także diagnostów, którzy będą kontrolować pojazdy poruszające się po drogach, aby społeczeństwu było bezpiecznie. Teraz społeczeństwo ma problem kiedy Policjant karze mandatem za łamanie prawa, albo diagnosta nie chce dopuścić niesprawnego pojazdu. Bo prawa powinni przestrzegać inni a w stosunku do MNIE powinno wystarczyć jedynie moje ustne zapewnienie, że jestem wzorowym przedstawicielem tego społeczeństwa. Ci, którzy chcą wykonywać swe obowiązki tak jak NAKAZUJE prawo nie mają lekkiego życia....." - by abcs