robertos Napisano 6 Czerwiec 2007 Napisano 6 Czerwiec 2007 Szósty – Szósty fajna data Bercik kanał znów zamiata Markes Żuka znegatował Boden mało nie zwariował Prezes h.... na wszystko kładzie Psuj wynalazł cosik w Ładzie Seba nosa zadarł w górę Tospol puścił lewą furę Sis znów poci się przy DIP-ie Bercikowi w krzyżu rypie Blakop stuka w klawiaturę Olek sondę wtyka w rurę Azot straszy Puławiaków Barczuk ściga Czechowiaków Tomek motór pcha na rolki Fiedorowicz dostał kolki Wszystkich tutaj nie wymienię Takie Nas tu zatrzęsienie A Jezierski stroi miny Toż to Jego imieniny Wszyscy życzą w wielkim krzyku ŻYJ NAM STO LAT!! STARY BYKU Cytuj
kowal Napisano 6 Czerwiec 2007 Napisano 6 Czerwiec 2007 No nie wiedziałem ,że wśród nas są tacy artyści - ale bardzo fajne Cytuj
azot14 Napisano 6 Czerwiec 2007 Napisano 6 Czerwiec 2007 Brawo ! Zawsze wiedziałem że "ziemia lubelska " frajerów nie rodzi . Cytuj
boden Napisano 7 Czerwiec 2007 Napisano 7 Czerwiec 2007 robertos, jestem pełen podziwu . Cieszę się , że znalazłem miejsce w literaturze pięknej .Tylko nie daj się skołować przez MEN . Moc z tobą i ja też. Cytuj
Norbert Jezierski Napisano 7 Czerwiec 2007 Napisano 7 Czerwiec 2007 Nie wiem, jak ocenić swój stan po przeczytaniu takiego elaboratu Najzwyczajniej w świecie letko mnie zatkało Brawo !!!! Bardziej oficjalnie - kierując te słowa do forumowiczów: http://www.de2k.net/rejs/przedstawiam.mp3 Cytuj Świat łamie każdego i potem niektórzy są jeszcze mocniejsi w miejscach złamania. Ale takich, co nie chcą się złamać, świat zabija. Zabija w równej mierze najlepszych, najdelikatniejszych i najdzielniejszych. Jeżeli nie jesteś żadnym z nich, możesz być pewien, że zabije cię także, ale bez szczególnego pośpiechu. [Ernest Hemingway, Pożegnanie z bronią (1928)] Nie pytaj się ludzi co można, a co nie, ale zadaj sobie pytanie czy warto. Bowiem - można wszystko, ale nie wszystko warto... [NN]
TOSPOL Napisano 7 Czerwiec 2007 Napisano 7 Czerwiec 2007 No to mamy na forum poetę. Tylko pogratulować Cytuj
prezes100 Napisano 8 Czerwiec 2007 Napisano 8 Czerwiec 2007 Dobre, dobre, tylko skąd wiedziałeś, że ch... na wszystko kładę? Cytuj
Norbert Jezierski Napisano 8 Czerwiec 2007 Napisano 8 Czerwiec 2007 Why zmieniłeś Avatar, Panie kolego ? Cytuj Świat łamie każdego i potem niektórzy są jeszcze mocniejsi w miejscach złamania. Ale takich, co nie chcą się złamać, świat zabija. Zabija w równej mierze najlepszych, najdelikatniejszych i najdzielniejszych. Jeżeli nie jesteś żadnym z nich, możesz być pewien, że zabije cię także, ale bez szczególnego pośpiechu. [Ernest Hemingway, Pożegnanie z bronią (1928)] Nie pytaj się ludzi co można, a co nie, ale zadaj sobie pytanie czy warto. Bowiem - można wszystko, ale nie wszystko warto... [NN]
Sebastian ZG Napisano 9 Czerwiec 2007 Napisano 9 Czerwiec 2007 A bo tamten był taki tymczasowy. Tzw aviatar zastępczy. Długo szukałem i w końcu znalazłem. A tak na prawde to nikt nie chciał głosować na mój aviatar i doszedłem do wniosku, że skoro dodam troche damskiego ciała to może w nasępnym konkurcie jakiegoś browka wygram Cytuj
prezes100 Napisano 9 Czerwiec 2007 Napisano 9 Czerwiec 2007 Też nie mogę się przyzwyczaić do tego nowego wizerunku Seby. Cytuj
Psuj Napisano 9 Czerwiec 2007 Napisano 9 Czerwiec 2007 A bo tamten był taki tymczasowy. Jaki tymczasowy???? Dałeś swoje zdjęcie i tymczasowy??? a teraz to co? kiedy zrobiłeś fotkę Psujce i Psujątku??? a prawa autorskie to gdzie??? oj, stary, nie wypłacisz mi się do końca życia Cytuj "Społeczeństwo postanowiło kiedyś mieć Policję, aby pilnowała przestrzegania prawa, ustanowionego umysłami przedstawicieli tego społeczeństwa. Postanowiło mieć także diagnostów, którzy będą kontrolować pojazdy poruszające się po drogach, aby społeczeństwu było bezpiecznie. Teraz społeczeństwo ma problem kiedy Policjant karze mandatem za łamanie prawa, albo diagnosta nie chce dopuścić niesprawnego pojazdu. Bo prawa powinni przestrzegać inni a w stosunku do MNIE powinno wystarczyć jedynie moje ustne zapewnienie, że jestem wzorowym przedstawicielem tego społeczeństwa. Ci, którzy chcą wykonywać swe obowiązki tak jak NAKAZUJE prawo nie mają lekkiego życia....." - by abcs
Norbert Jezierski Napisano 9 Czerwiec 2007 Napisano 9 Czerwiec 2007 Wszystkich nas rozczarowałeś Cytuj Świat łamie każdego i potem niektórzy są jeszcze mocniejsi w miejscach złamania. Ale takich, co nie chcą się złamać, świat zabija. Zabija w równej mierze najlepszych, najdelikatniejszych i najdzielniejszych. Jeżeli nie jesteś żadnym z nich, możesz być pewien, że zabije cię także, ale bez szczególnego pośpiechu. [Ernest Hemingway, Pożegnanie z bronią (1928)] Nie pytaj się ludzi co można, a co nie, ale zadaj sobie pytanie czy warto. Bowiem - można wszystko, ale nie wszystko warto... [NN]
boden Napisano 12 Sierpień 2007 Napisano 12 Sierpień 2007 To na początek Szósty – Szósty fajna data Bercik kanał znów zamiata Markes Żuka znegatował Boden mało nie zwariował Prezes h.... na wszystko kładzie Psuj wynalazł cosik w Ładzie Seba nosa zadarł w górę Tospol puścił lewą furę Sis znów poci się przy DIP-ie Bercikowi w krzyżu rypie Blakop stuka w klawiaturę Olek sondę wtyka w rurę Azot straszy Puławiaków Barczuk ściga Czechowiaków Tomek motór pcha na rolki Fiedorowicz dostał kolki Wszystkich tutaj nie wymienię Takie Nas tu zatrzęsienie A Jezierski stroi miny Toż to Jego imieniny Wszyscy życzą w wielkim krzyku ŻYJ NAM STO LAT!! STARY BYKU dalej Jestem w NORCOM z NORCOM działam razem z wami to pochwalam wspólnie razem istniejemy i swą pomoc wciąż dajemy choć w ustawach czarne dziury nikt nie może być ponury razem wszystko rozwiążemy to co dobre - nie psujemy niech ta siła ciągle działa dla niej pokłon dla niej chwała z innej beczki Moje myśli są tak blisko, choć nie wiem czy bliskość jest dobra moje marzenie jest może snem a Ty moją realną zjawą realnie czy nierealnie pragnę i chcę być przy tobie [ Dodano: 12-08-2007, 19:36 ] Tworząc coś małego ,banalnego, można się nieźle odprężyć Cytuj
Psuj Napisano 13 Sierpień 2007 Napisano 13 Sierpień 2007 nie psujemy Cytuj "Społeczeństwo postanowiło kiedyś mieć Policję, aby pilnowała przestrzegania prawa, ustanowionego umysłami przedstawicieli tego społeczeństwa. Postanowiło mieć także diagnostów, którzy będą kontrolować pojazdy poruszające się po drogach, aby społeczeństwu było bezpiecznie. Teraz społeczeństwo ma problem kiedy Policjant karze mandatem za łamanie prawa, albo diagnosta nie chce dopuścić niesprawnego pojazdu. Bo prawa powinni przestrzegać inni a w stosunku do MNIE powinno wystarczyć jedynie moje ustne zapewnienie, że jestem wzorowym przedstawicielem tego społeczeństwa. Ci, którzy chcą wykonywać swe obowiązki tak jak NAKAZUJE prawo nie mają lekkiego życia....." - by abcs
Rekomendowane odpowiedzi