Norbert Jezierski Napisano 2 Sierpień 2005 Share Napisano 2 Sierpień 2005 Mając na uwadze czas wakacji i urlopów oraz temperatury panujące za oknem - niniejszym ogłaszam konkurs dla uczestników naszego forum. Zasady konkursu są bardzo proste. Każdy z trójki uczestników naszego forum o największej ilości postów wysłanych w okresie 1 - 31 sierpnia br. otrzyma LETNIĄ nagrodę: 1. miejsce: 6 x czteropak piwa (24 sztuki) 2. miejsce: 4 x czteropak piwa (16 sztuk) 3. miejsce: 2 x czteropak piwa (8 sztuk) Marka piwa - do ustalenia w późniejszym terminie ... Odbiór osobisty w siedzibie naszej firmy - możliwa jest również wysyłka za pośrednictwem Poczty Polskiej lub wybranej firmy kurierskiej. W konkursie nie biorą udziału posty moderujące forum i posty administratorów. Roztrzygnięcie konkursu - na przełomie sierpnia i września ... ------- Uwaga !!! Liczymy na rozsądek uczestników. Co prawda nie jest powiedziane, że mniej lub bardziej preferujemy poszczególne działy forum, ale wrzucenie 200 postów do działu HUMOR to nie jest najlepszy sposób na wygranie konkursu i zaskarbienie sobie szacunku innych uczestników Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abc Napisano 2 Sierpień 2005 Share Napisano 2 Sierpień 2005 ale pomysł to dla rozgrzania forum?? czekam na wyniki pozdrawiam wszystkich, a szczególnie pomysłodawcę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Norbert Jezierski Napisano 2 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 2 Sierpień 2005 No cóż - mam nadzieję, że pomysł chwyci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OLEK Napisano 2 Sierpień 2005 Share Napisano 2 Sierpień 2005 Może poszerzysz listę konkurencji o najstarszego i najmłodszego forumowicza, i znajdzie się dla nich łyk browarka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Norbert Jezierski Napisano 2 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 2 Sierpień 2005 Mogę - tylko jak to zweryfikować ? Prosić o ksero legitymacji szkolnej ? Znasz naszych diagnostów - za łyk browarka wszystko sfałszują A tak serio - może wkrótce .... Czekam też na inne - mniej lub bardziej sensowne - propozycje konkursów i konkurencji !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abc Napisano 3 Sierpień 2005 Share Napisano 3 Sierpień 2005 cytat " Mogę - tylko jak to zweryfikować ? Prosić o ksero legitymacji szkolnej ? Znasz naszych diagnostów - za łyk browarka wszystko sfałszują" to nie chcę myśleć co w dowodach robią jeśli za łyk?? to za "flaszkę" całą baza transportowa może spać spokojnie, bez obaw o wyniki badań OK Również traktuję tę wypowiedź za żart - taka pogoda to można się wygłupiać Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ijm Napisano 3 Sierpień 2005 Share Napisano 3 Sierpień 2005 Oj spadnie poziom wypowiedzi na forum, oby nie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KACZY Napisano 3 Sierpień 2005 Share Napisano 3 Sierpień 2005 Dziękuję Panie Norbercie za doping.Ostatnio byłem mało aktywny z powodu awari sprzętu ale postaram się to nadrobić.Pozdrawiam [ Dodano: 03-08-2005, 21:27 ] Sprzętu domowego.W pracy nie mam internetu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Norbert Jezierski Napisano 3 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 3 Sierpień 2005 Co do poziomu wypowiedzi - nie wypowiadam się - o to jest czasami bardzo ciężko ... Ale cóż zrobić - forum to forum - można czasami sobie odpuścić kwiecistą polszczyznę i mądre mowy ... Zobaczymy - pewne obawy mam - niestety ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojciech Jania Napisano 4 Sierpień 2005 Share Napisano 4 Sierpień 2005 Chętnie bym się załapał chociaż na "krzynkę" browca. Mam jednak problem. Idę na urlop i jadę nad morze. A tam zero dostępu do komputera. I moje szanse diabli wezmą Zwycięzcy więc gratuluję i proszę o łyka za moje zdrowie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abc Napisano 4 Sierpień 2005 Share Napisano 4 Sierpień 2005 A gdzie ten wyjazd nad morze?? Zapewne i tam są kafejki internetowe!! Tak więc, nie Jesteś na straconej pozycji. Musisz zdecydować co jest ważniejsze?? - "krzynka" browca czy urlop Życzę miłego wypoczynku [bez interenetu ] - bedzie mniejsza konkurencja w wyścigu po wygraną A tak szczerze to życze wszystkim urlopowiczom spokoju, no i pogody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Norbert Jezierski Napisano 4 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 4 Sierpień 2005 Zgłupiał ten świat w ostatnich latach - konieczny jest urlop bez internetu i bez komórek ... Tylko jak to zrobić ? [ Dodano: 04-08-2005, 08:56 ] I nie ma czego żałować - we wrześniu lub październiku też coś wymyślimy - będzie jesienna edycja konkursu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysztof Napisano 4 Sierpień 2005 Share Napisano 4 Sierpień 2005 witam wszystkich! Dziękuje Panie Norbercie za zachęte. Byłem na urlopie ,dzisiaj jestem juz pierwszy dzien w pracy i zabieram sie do roboty mam nadzieje ze bede mial czas na" Nasze" forum . Nagroda jest super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keram Napisano 4 Sierpień 2005 Share Napisano 4 Sierpień 2005 chętnie ale kierownik mnie stresuje boi się że to ja wygram a nie on pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
berecik Napisano 4 Sierpień 2005 Share Napisano 4 Sierpień 2005 Trzeba pomysleć nad postami które coś wnoszą bo pisać "każdy może ", trudne wyzwanie,komisja troszke będzie musiała popracować ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Norbert Jezierski Napisano 4 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 4 Sierpień 2005 Ciężko będzie ... Ale komisję można - przy piwku - zwołać ... Później okaże się, że nie ma czego rozdzielać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablo Napisano 4 Sierpień 2005 Share Napisano 4 Sierpień 2005 Staram się jak mogę a jak nie mogę to też się staram. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
berecik Napisano 4 Sierpień 2005 Share Napisano 4 Sierpień 2005 A może wszyscy będziemy zwycięscami i spotkamy się na browarku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
denderys Napisano 5 Sierpień 2005 Share Napisano 5 Sierpień 2005 Witam i pozdrawiam wszystkich , jestem na straconej pozycji , ja siakiś wstydliwy jestem .Co do forum to rewelacja , dzieki wszystkim za pomysł i prowadzenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OLEK Napisano 5 Sierpień 2005 Share Napisano 5 Sierpień 2005 Spotkanie się wszystkich piszących na forum na grilo-piwku było by przyjemne ,chociaż mieszkamy wszędzie i odległości są spore to nie ma rzeczy niemożliwych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Norbert Jezierski Napisano 5 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 5 Sierpień 2005 Nie powiem nie - tylko trzeba to zrobić - jeśli już - w sierpniu. Co Wy na to ? A jeśli tak - to gdzie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
berecik Napisano 5 Sierpień 2005 Share Napisano 5 Sierpień 2005 Rzucimy kilka propozycji i przeprowadzimy ankiete! Może "coś się urodzi " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Norbert Jezierski Napisano 6 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 6 Sierpień 2005 1. w sobotę 2. nad wodą 3. z noclegiem ? 4. niedrogo 5. kilkanaście (-dziesiąt) osób ? 6. grill + % 7. ładna pogoda 8. ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal Napisano 9 Sierpień 2005 Share Napisano 9 Sierpień 2005 Co do ładnej pogody- to bym już raczej w cuda nie wierzył reszta do przyjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Psuj Napisano 9 Sierpień 2005 Share Napisano 9 Sierpień 2005 Ale pani Gosia musi być obowiązkowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi