leszek kulferst Napisano 9 Sierpień 2005 Share Napisano 9 Sierpień 2005 Panie Norbercie poprawie się z tymi postami,a ze spotkaniem się to całkiem niezły pomysł pod Poznaniem są całkiem niezłe motele nad jeziorem w kierunku Leszna, niewiem jakie są tam ceny.A jak nie to zapraszam do Antonina koło Ostrowa Wlkp jest tam do wyboru Pałacyk Myśliwski w którym mieszkał Chopen albo Camping który prowadzi kolega to może załatwiłbym tanie noclegi.Co wy nato. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Norbert Jezierski Napisano 9 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 9 Sierpień 2005 Jestem za a nawet przeciw Czekamy na innych ludków !! [ Dodano: 09-08-2005, 22:05 ] A z postami to nie trzeba się poprawiac - nie droga w ilości, tylko w jakości Miłego wieczorku !! [ Dodano: 09-08-2005, 22:06 ] A z tym panowaniem na forum to chyba nie jest najlepszy pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Norbert Jezierski Napisano 9 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 9 Sierpień 2005 I żadnych kobiet - Psuj !! Bez wyjątków - jak myślę !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
berecik Napisano 11 Sierpień 2005 Share Napisano 11 Sierpień 2005 Spotkanie oczywiście męskie z wyjątkiem tych pań na drążku ... No na czymś trzeba oko zawiesić przy tak długiej naradzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michu36 Napisano 12 Sierpień 2005 Share Napisano 12 Sierpień 2005 Właśnie wróciłem z urlopu. Widze że dzielicie piwkiem. Ale dlaczego Mnie tak szczególnie namawia p. Jezierski Będe je pił cały rok. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Norbert Jezierski Napisano 12 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 12 Sierpień 2005 Panie na drążku są jak najbardziej wskazane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiesław Napisano 22 Sierpień 2005 Share Napisano 22 Sierpień 2005 22.08.2005 wróciłem do pracy z urlopu , jeszcze nie wszystko przeczytałem , nadrabiam straty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Norbert Jezierski Napisano 22 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 22 Sierpień 2005 We wrześniu będzie pewnie edycja jesienna konkursu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaka Napisano 22 Sierpień 2005 Share Napisano 22 Sierpień 2005 to jestbardzo dopingujące że piszę dopiero od 18-08-2005 ojuż jestem "myślący user" dzięki młej pracy ps. bardzo dobre forum, dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andmat Napisano 29 Sierpień 2005 Share Napisano 29 Sierpień 2005 Witam wsystkich, właśnie wróciłem z sanatorium, mam do przeczytania wszystkie posty od początku sierpnia, a dopiero po odrobieniu zaległości mogę zabierać głos w dyskusji. Pozdrawiam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Norbert Jezierski Napisano 29 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 29 Sierpień 2005 właśnie wróciłem z sanatorium Fajne kobitki były ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OLEK Napisano 29 Sierpień 2005 Share Napisano 29 Sierpień 2005 Co na to Twoja kobieta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Psuj Napisano 5 Wrzesień 2005 Share Napisano 5 Wrzesień 2005 Gratulacje dla zwycięzców. Oby tak dalej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaka Napisano 6 Wrzesień 2005 Share Napisano 6 Wrzesień 2005 Gratulację dla Zwycięzców. Panowie piszmy, piszmy.Dla mnie to jest bardzo ciekawe co się dzieje na skp w Polsce.Bardzo wielkie dzięki za wszelkie posty.Może sam nie daję wiele innym ale muszę przyznać, że wiele się dowiaduję. Miłej pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi