Norbert Jezierski Napisano 10 Czerwiec 2008 Napisano 10 Czerwiec 2008 Zasady - identyczne jak w przypadku poprzedniego konkursu A więc - kto trafnie wytypuje wynik meczu POLSKA - AUSTRIA, bierze udział w losowaniu dużej, 24-puszkowej zgrzewki piwa LECH Pils. Niestety, ze względu na kłopoty logistyczne, mogą to być wyłącznie puszki - nad czym zapewne ubolewać będą prawdziwi piwosze ... Głosujemy JEDNOKROTNIE poprzez napisanie stosownego postu (liczy się pierwszy post). Głosowanie kończymy 12 czerwca o g. 20:45, czyli w momencie rozpoczęcia meczu. Rozstrzygnięcie konkursu - 13 czerwca. Wśród tych, którzy trafnie wytypowali wynik, wylosujemy zwycięzcę (transmisji Live z losowania - nie będzie ) Cytuj Świat łamie każdego i potem niektórzy są jeszcze mocniejsi w miejscach złamania. Ale takich, co nie chcą się złamać, świat zabija. Zabija w równej mierze najlepszych, najdelikatniejszych i najdzielniejszych. Jeżeli nie jesteś żadnym z nich, możesz być pewien, że zabije cię także, ale bez szczególnego pośpiechu. [Ernest Hemingway, Pożegnanie z bronią (1928)] Nie pytaj się ludzi co można, a co nie, ale zadaj sobie pytanie czy warto. Bowiem - można wszystko, ale nie wszystko warto... [NN]
janmarek Napisano 10 Czerwiec 2008 Napisano 10 Czerwiec 2008 Kuuuuuuubica Kuuubica!!!!!! 0-0 dla Polski Cytuj
Norbert Jezierski Napisano 10 Czerwiec 2008 Autor Napisano 10 Czerwiec 2008 Konsekwentnie - do bólu Jeśli tak będzie - masz u mnie dodatkową krzynkę piwa Cytuj Świat łamie każdego i potem niektórzy są jeszcze mocniejsi w miejscach złamania. Ale takich, co nie chcą się złamać, świat zabija. Zabija w równej mierze najlepszych, najdelikatniejszych i najdzielniejszych. Jeżeli nie jesteś żadnym z nich, możesz być pewien, że zabije cię także, ale bez szczególnego pośpiechu. [Ernest Hemingway, Pożegnanie z bronią (1928)] Nie pytaj się ludzi co można, a co nie, ale zadaj sobie pytanie czy warto. Bowiem - można wszystko, ale nie wszystko warto... [NN]
TOSPOL Napisano 10 Czerwiec 2008 Napisano 10 Czerwiec 2008 Jestem polakiem i nie patrzę co było lecz co będzie i stawiam 3 : 1 dla nas!!! Cytuj
Psuj Napisano 10 Czerwiec 2008 Napisano 10 Czerwiec 2008 Remis 1-1 Cytuj "Społeczeństwo postanowiło kiedyś mieć Policję, aby pilnowała przestrzegania prawa, ustanowionego umysłami przedstawicieli tego społeczeństwa. Postanowiło mieć także diagnostów, którzy będą kontrolować pojazdy poruszające się po drogach, aby społeczeństwu było bezpiecznie. Teraz społeczeństwo ma problem kiedy Policjant karze mandatem za łamanie prawa, albo diagnosta nie chce dopuścić niesprawnego pojazdu. Bo prawa powinni przestrzegać inni a w stosunku do MNIE powinno wystarczyć jedynie moje ustne zapewnienie, że jestem wzorowym przedstawicielem tego społeczeństwa. Ci, którzy chcą wykonywać swe obowiązki tak jak NAKAZUJE prawo nie mają lekkiego życia....." - by abcs
sisters Napisano 10 Czerwiec 2008 Napisano 10 Czerwiec 2008 1-2 przegramy, ale wersja wciaz optymistyczna, jedna bramke uda nam sie zdobyc.... Cytuj
Wojciech Jania Napisano 10 Czerwiec 2008 Napisano 10 Czerwiec 2008 Polska - Austria 1-0 Może tym razem trafię Z Niemcami, nie dość, że przerżnęliśmy mecz, to pomimo trafienia wyniku piwa nie wygrałem Cytuj
blakop Napisano 10 Czerwiec 2008 Napisano 10 Czerwiec 2008 A co tam spróbuję. Zdaje sie, że u Austriaków nie grają żadni Polacy, więc może 2:1 dla Austrii? Cytuj
kowal Napisano 10 Czerwiec 2008 Napisano 10 Czerwiec 2008 Z pewną dozą niepewności ale 2-1 dla naszych Cytuj
andy68 Napisano 10 Czerwiec 2008 Napisano 10 Czerwiec 2008 2-1 dla naszzych maja wsparcie nie tylko polskich kibiców, anglicy kibicuja naszej druzynie as well Cytuj
WOJT999 Napisano 11 Czerwiec 2008 Napisano 11 Czerwiec 2008 1:0 dla naszych po mękach przez 90 min Cytuj
ijm Napisano 11 Czerwiec 2008 Napisano 11 Czerwiec 2008 Mecz bedzie w czwartek, a nie w niedziele Obstawiam zwyciestwo 1:0 . Austria nie ma w skladzie polaka wiec nam nic nie wbija. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi