Tomek D Napisano 13 Czerwiec 2008 Share Napisano 13 Czerwiec 2008 Oczywiście nasi grali wspaniale tylko cały świat przeciw nim się sprzeniewierzył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daniel69 Napisano 14 Czerwiec 2008 Share Napisano 14 Czerwiec 2008 2:1 dla naszych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojciech Jania Napisano 16 Czerwiec 2008 Share Napisano 16 Czerwiec 2008 A co z konkursem na wynik meczu Polska - Chorwacja? Piwa nie będzie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S.K.P-POZNAŃ Napisano 16 Czerwiec 2008 Share Napisano 16 Czerwiec 2008 Piwa nie będzie? Główny sponsor reprezentacji się wycofał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam1501 Napisano 16 Czerwiec 2008 Share Napisano 16 Czerwiec 2008 Główny sponsor wywiązał się ze zobowiązania, dzisiaj doszło, smakowe-dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek D Napisano 16 Czerwiec 2008 Share Napisano 16 Czerwiec 2008 Sponsora nie ma ale i tak zagłosuje 0 - 3 przegramy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojciech Jania Napisano 17 Czerwiec 2008 Share Napisano 17 Czerwiec 2008 No i rezerwy Chorwacji pokazały nam, gdzie nasze miejsce w szeregu (no może poza Borucem - kolejny swietny mecz - jego notowania na pewno wzrosną). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boden Napisano 17 Czerwiec 2008 Share Napisano 17 Czerwiec 2008 Chociaż jeden Boruc pokazał , że wie po co jest w reprezentacji . Reszta to chyba grała za karę . Myślałem że chociaż w tym ostatnim meczu coś większego pokażą. A tu ........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Norbert Jezierski Napisano 17 Czerwiec 2008 Autor Share Napisano 17 Czerwiec 2008 A teraz rozstrzygnięcie konkursu dotyczącego meczu POLSKA-AUSTRIA Poprawnie wynik typowali: Psuj boden jjoasiia Szczęście uśmiechnęło się tym razem do użytkownika jjoasiia i w postaci pifffffka powędruje w odpowiednie miejsce, o ile w ciągu kilku dni otrzymam (powiedzmy, że do 22 bm.) PW z dokładnym adresem dostawy Gratuluję zwyciężczyni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebastian ZG Napisano 17 Czerwiec 2008 Share Napisano 17 Czerwiec 2008 A jakie nagrody będą do typowania finału Polska-KtośTam?? Jakby co, obstawiam nokaut w trzeciej rundzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maszkara Napisano 17 Czerwiec 2008 Share Napisano 17 Czerwiec 2008 W finale zagra Polska z Brazylią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boden Napisano 18 Czerwiec 2008 Share Napisano 18 Czerwiec 2008 W finale zagra Polska z Brazylią Polska - Wyspy Owcze . Owieczki będą grać z baranami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TOSPOL Napisano 18 Czerwiec 2008 Share Napisano 18 Czerwiec 2008 Gratuluję zwycięzcy konkursu a zarazem mu współczuję że będzie musiał zakosztować tego czaru goryczy jaki nam pozostał po (EURO 2008 )??? Aby to nie był przedsmak ( EURO 2012) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S.K.P-POZNAŃ Napisano 27 Czerwiec 2008 Share Napisano 27 Czerwiec 2008 Odpowiedź na pytanie- "dlaczego tak slabo graliśmy" http://www.zczuba.tv/zczubatv/1,89849,5401287,Ballada_o_Lukaszu_Podolskim.html?ktoraStrona=1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jackow Napisano 27 Czerwiec 2008 Share Napisano 27 Czerwiec 2008 Ot i cała brutalna prawda. Układy, koneksje znajomości to się w Polsce liczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Norbert Jezierski Napisano 4 Lipiec 2008 Autor Share Napisano 4 Lipiec 2008 Wszelakie terminy dawno minęły, zwycięzca nagrody nie odebrał W związku z tym - myślę, że najbardziej salomonowym rozwiązaniem tego problemu będzie sprawiedliwy podział łupu pomiędzy pozostałe dwie osoby, które poprawnie typowały ... Co Wy na to ? Jeśli jesteście za, poproszę o potwierdzenie swoich danych adresowych, oczywiście na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Psuj Napisano 5 Lipiec 2008 Share Napisano 5 Lipiec 2008 Poprawnie wynik typowali:Psuj boden jjoasiia Rozumiem, że to dotyczy tego? Jeśli tak to ja moja część przekazuje dla bodena. A pifko i tak jakieś wypijemy wspólnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Norbert Jezierski Napisano 5 Lipiec 2008 Autor Share Napisano 5 Lipiec 2008 Taaaak, a Boden przekaże swoją część dla Ciebie, a ja się tym piffffkiem wówczas nałoję, bo nie będzie komu go wysłać Muszę Cię jednak nawiedzić któregoś dnia. Tyle, że jak już jestem w Twojej okolicy, to albo się spieszę, albo jestem chorobliwie wręcz zmęczony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tytus Napisano 28 Marzec 2009 Share Napisano 28 Marzec 2009 Czesc Dzis nie typujemy??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darkdog Napisano 28 Marzec 2009 Share Napisano 28 Marzec 2009 2-1 Polska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirek.g Napisano 28 Marzec 2009 Share Napisano 28 Marzec 2009 Polska 3-1 Irlandia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rurek777 Napisano 28 Marzec 2009 Share Napisano 28 Marzec 2009 byłem dzisiaj na drugiej lidze i lepiej mi sie podobał niż to co nasi grają do tej pory 2:1 dla naszych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Norbert Jezierski Napisano 28 Marzec 2009 Autor Share Napisano 28 Marzec 2009 Trzeba było wcześniej poddać pomysł - ze mnie żaden kibic i nie pamiętałem ... Kszynka piwa była w zasięgu ręki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rurek777 Napisano 28 Marzec 2009 Share Napisano 28 Marzec 2009 wyszedłem przed końcem Artur był najlepszy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojciech Jania Napisano 29 Marzec 2009 Share Napisano 29 Marzec 2009 I kopacze i Kubica > Bad weekend! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi