Skocz do zawartości
“Wyzwania współczesnej diagnostyki pojazdów - Hybrydy, Motocykle, Tachografy - Cykl Szkoleń 30 lat IT.NORCOM” - POZNAŃ ×

Kolejny konkurs piwny - czyli wynik meczu POLSKA - AUSTRIA

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Oczywiście nasi grali wspaniale tylko cały świat przeciw nim się sprzeniewierzył

• Odpowiedzi 76
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

• Norbert Jezierski

7

• Wojciech Jania

6

• Tomek D

5

• Jackow

5

Napisano

A co z konkursem na wynik meczu Polska - Chorwacja? Piwa nie będzie???

Napisano
Piwa nie będzie?

Główny sponsor reprezentacji się wycofał :D

Napisano

Główny sponsor wywiązał się ze zobowiązania, dzisiaj doszło, smakowe-dziękuję. :-D

Napisano

No i rezerwy Chorwacji pokazały nam, gdzie nasze miejsce w szeregu (no może poza Borucem - kolejny swietny mecz - jego notowania na pewno wzrosną).

Napisano

Chociaż jeden Boruc pokazał , że wie po co jest w reprezentacji .

Reszta to chyba grała za karę .

Myślałem że chociaż w tym ostatnim meczu coś większego pokażą.

A tu ........

Napisano

A teraz rozstrzygnięcie konkursu dotyczącego meczu POLSKA-AUSTRIA :D

Poprawnie wynik typowali:

Psuj

boden

jjoasiia

Szczęście uśmiechnęło się tym razem do użytkownika jjoasiia i w postaci pifffffka powędruje w odpowiednie miejsce, o ile w ciągu kilku dni otrzymam (powiedzmy, że do 22 bm.) PW z dokładnym adresem dostawy :)

Gratuluję zwyciężczyni :D

Świat łamie każdego i potem niektórzy są jeszcze mocniejsi w miejscach złamania. Ale takich, co nie chcą się złamać, świat zabija. Zabija w równej mierze najlepszych, najdelikatniejszych i najdzielniejszych. Jeżeli nie jesteś żadnym z nich, możesz być pewien, że zabije cię także, ale bez szczególnego pośpiechu. [Ernest Hemingway, Pożegnanie z bronią (1928)]

Nie pytaj się ludzi co można, a co nie, ale zadaj sobie pytanie czy warto.
Bowiem - można wszystko, ale nie wszystko warto... [NN]

Napisano

A jakie nagrody będą do typowania finału Polska-KtośTam?? :evil:

Jakby co, obstawiam nokaut w trzeciej rundzie...

Napisano
W finale zagra Polska z Brazylią

Polska - Wyspy Owcze . Owieczki będą grać z baranami :-P

Napisano

Gratuluję zwycięzcy konkursu a zarazem mu współczuję że będzie musiał zakosztować

tego czaru goryczy jaki nam pozostał po (EURO 2008 )???

Aby to nie był przedsmak ( EURO 2012)

• 2 weeks later...
Napisano

Ot i cała brutalna prawda. Układy, koneksje znajomości to się w Polsce liczy :(

Napisano

Wszelakie terminy dawno minęły, zwycięzca nagrody nie odebrał :(

W związku z tym - myślę, że najbardziej salomonowym rozwiązaniem tego problemu będzie sprawiedliwy podział łupu pomiędzy pozostałe dwie osoby, które poprawnie typowały ...

Co Wy na to ? Jeśli jesteście za, poproszę o potwierdzenie swoich danych adresowych, oczywiście na PW :D

:piwo

Świat łamie każdego i potem niektórzy są jeszcze mocniejsi w miejscach złamania. Ale takich, co nie chcą się złamać, świat zabija. Zabija w równej mierze najlepszych, najdelikatniejszych i najdzielniejszych. Jeżeli nie jesteś żadnym z nich, możesz być pewien, że zabije cię także, ale bez szczególnego pośpiechu. [Ernest Hemingway, Pożegnanie z bronią (1928)]

Napisano
Poprawnie wynik typowali:

Psuj

boden

jjoasiia

Rozumiem, że to dotyczy tego?

Jeśli tak to ja moja część przekazuje dla bodena. A pifko i tak jakieś wypijemy wspólnie :piwo

"Społeczeństwo postanowiło kiedyś mieć Policję, aby pilnowała przestrzegania prawa, ustanowionego umysłami przedstawicieli tego społeczeństwa. Postanowiło mieć także diagnostów, którzy będą kontrolować pojazdy poruszające się po drogach, aby społeczeństwu było bezpiecznie. Teraz społeczeństwo ma problem kiedy Policjant karze mandatem za łamanie prawa, albo diagnosta nie chce dopuścić niesprawnego pojazdu. Bo prawa powinni przestrzegać inni a w stosunku do MNIE powinno wystarczyć jedynie moje ustne zapewnienie, że jestem wzorowym przedstawicielem tego społeczeństwa. Ci, którzy chcą wykonywać swe obowiązki tak jak NAKAZUJE prawo nie mają lekkiego życia....." - by abcs

Napisano

Taaaak, a Boden przekaże swoją część dla Ciebie, a ja się tym piffffkiem wówczas nałoję, bo nie będzie komu go wysłać :P

Muszę Cię jednak nawiedzić któregoś dnia. Tyle, że jak już jestem w Twojej okolicy, to albo się spieszę, albo jestem chorobliwie wręcz zmęczony :(

• 8 months later...
Napisano

byłem dzisiaj na drugiej lidze i lepiej mi sie podobał niż to co nasi grają do tej pory :(

2:1 dla naszych

Napisano

Trzeba było wcześniej poddać pomysł - ze mnie żaden kibic i nie pamiętałem ...

Kszynka piwa była w zasięgu ręki :-)