robertos Napisano 17 Lipiec 2008 Napisano 17 Lipiec 2008 Witajcie. Mam pytanko . Jak sklasyfikować taki pojazd :miksokret przyczepa ciężarowa-pojemnik-betoniarka czy może kombinować coś pod specjalny Cytuj
Psuj Napisano 17 Lipiec 2008 Napisano 17 Lipiec 2008 Przyczepa specjalna, jeśli spełnia warunki oczywiście (hamulce, światła itp.) ewentualnie w uwagach zastrzeżenie z ograniczeniem prędkości do 80 jak zaleca producent. Cytuj "Społeczeństwo postanowiło kiedyś mieć Policję, aby pilnowała przestrzegania prawa, ustanowionego umysłami przedstawicieli tego społeczeństwa. Postanowiło mieć także diagnostów, którzy będą kontrolować pojazdy poruszające się po drogach, aby społeczeństwu było bezpiecznie. Teraz społeczeństwo ma problem kiedy Policjant karze mandatem za łamanie prawa, albo diagnosta nie chce dopuścić niesprawnego pojazdu. Bo prawa powinni przestrzegać inni a w stosunku do MNIE powinno wystarczyć jedynie moje ustne zapewnienie, że jestem wzorowym przedstawicielem tego społeczeństwa. Ci, którzy chcą wykonywać swe obowiązki tak jak NAKAZUJE prawo nie mają lekkiego życia....." - by abcs
robertos Napisano 17 Lipiec 2008 Autor Napisano 17 Lipiec 2008 Przyczepa specjalna, jeśli spełnia warunki oczywiście (hamulce, światła itp.) no i ciekawe czt to to ma jakiś numer fabryczny na ramie. sprzętu jeszcze nie widziałem , w poniedziałek się okaże Cytuj
wolf Napisano 7 Sierpień 2012 Napisano 7 Sierpień 2012 A czy TDT na to musi być? Podaje przecież beton. Cytuj
mmiodzio Napisano 7 Sierpień 2012 Napisano 7 Sierpień 2012 A czy TDT na to musi być?Podaje przecież beton. może to Ci coś wyjaśni chyba jest na temat Nowe_urzdzenia_podlegajce_pod_dozr_techniczny_TDT.pdf Cytuj
Jacdiag Napisano 7 Sierpień 2012 Napisano 7 Sierpień 2012 czytając na skróty mają jeszcze czas ... określone urządzenie eksploatowane przed dniem " wyjścia :shock:" w życie nowelizacji rozporządzenia (tj od 13 sierpnia 2011) powinny zostać zgłoszone do dnia 31 grudnia 2012 r. do TDT. S M Cytuj Wszystkie drogi prowadzą do . . . ... trumny
Rekomendowane odpowiedzi