markusz Napisano 30 Kwiecień 2009 Napisano 30 Kwiecień 2009 witam,mam pytanie ,otrzymałem dokumenty z TDTu ze zdanego egzaminu.pracę będę miał dopiero za trzy miesiące,czy składa się dokumenty do starostwa w celu nadania nr. diagnosty,czy ten numer dostanę dopiero przy pierwszej pracy diagnosty Cytuj
Regan55 Napisano 30 Kwiecień 2009 Napisano 30 Kwiecień 2009 witam,mam pytanie ,otrzymałem dokumenty z TDTu ze zdanego egzaminu.pracę będę miał dopiero za trzy miesiące,czy składa się dokumenty do starostwa w celu nadania nr. diagnosty,czy ten numer dostanę dopiero przy pierwszej pracy diagnosty Wg. mnie nr.dostaniesz dopiero po podjęciu pracy w zakladzie.To nie Ty ale zaklad występuje o nadanie Tobie twojego nr. Witaj w rodzinie Cytuj
kowal Napisano 1 Maj 2009 Napisano 1 Maj 2009 Składasz wniosek do starosty o nadanie ci uprawnień diagnosty nawet dzisiaj -gdyż otrzymujesz numer kolejnego diagnosty w starostwie i to jest już twój stały numer - tak było kiedyś ze diagnosta otrzymywał kolejny numer na stacji w której był zatrudniony . Cytuj
mirek.g Napisano 1 Maj 2009 Napisano 1 Maj 2009 Składasz wniosek do starosty o nadanie ci uprawnień diagnosty nawet dzisiaj -gdyż otrzymujesz numer kolejnego diagnosty w starostwie i to jest już twój stały numer - tak było kiedyś ze diagnosta otrzymywał kolejny numer na stacji w której był zatrudniony . Dokładnie tak jak piszesz,wiem to ,bo u mnie była taka sama sytucja,identyczna. Cytuj
Regan55 Napisano 1 Maj 2009 Napisano 1 Maj 2009 Składasz wniosek do starosty o nadanie ci uprawnień diagnosty nawet dzisiaj -gdyż otrzymujesz numer kolejnego diagnosty w starostwie i to jest już twój stały numer - tak było kiedyś ze diagnosta otrzymywał kolejny numer na stacji w której był zatrudniony . Przepraszam za wprowadzenie w błąd/jestem diagnostą starej daty a nie interesowałem się nowościami w tym temacie gdyż nie mam takiej potrzeby/ Cytuj
markusz Napisano 2 Maj 2009 Autor Napisano 2 Maj 2009 dzięki,przynajmniej jak będę w urzędzie nie odeślą mnie, ze swoimi teoriami wymyślonymi na miejscu , Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi