Monia_Suzi Napisano 30 Październik 2009 Share Napisano 30 Październik 2009 No witam serdecznie może i nie jest to forum motocyklowe ale dowiedzieć się można wiele:)))) Pozdrawiam Norbi MONIA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OLEK Napisano 30 Październik 2009 Share Napisano 30 Październik 2009 Wtamy serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Regan55 Napisano 30 Październik 2009 Share Napisano 30 Październik 2009 ale dowiedzieć się można wiele:)))) A no to witaj......!!!!! Oj dowiesz się dowiesz.....!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monia_Suzi Napisano 30 Październik 2009 Autor Share Napisano 30 Październik 2009 Monia_Suzi napisał/a:ale dowiedzieć się można wiele:)))) A no to witaj......!!!!! Oj dowiesz się dowiesz.....!!!!!! _________________ Aż strach się bać Regan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Regan55 Napisano 30 Październik 2009 Share Napisano 30 Październik 2009 Aż strach się bać Regan Aco dziadkowi pozostalo,chociaz pogadać,popatrzeć..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JACEK GUZ Napisano 30 Październik 2009 Share Napisano 30 Październik 2009 Witaj,a na motocyklu to czynnie czy biernie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ketiw38 Napisano 30 Październik 2009 Share Napisano 30 Październik 2009 Witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monia_Suzi Napisano 30 Październik 2009 Autor Share Napisano 30 Październik 2009 Aż strach się bać Regan Aco dziadkowi pozostalo,chociaz pogadać,popatrzeć..... oj nie zgodze się z Tobą)) ile rzeczy możesz zrobić ??? .... obiektywnie! brać się za to co zakazane [ Dodano: 30-10-2009, 14:42 ] Witaj,a na motocyklu to czynnie czy biernie? oj nie obrażaj... oczywiście że CZYNNIE <==== tylko i wyłącznie.,.... obecnie kawa 600 w marcu zmiany..... ))) Yamaha r1..... a ty latasz??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blakop Napisano 30 Październik 2009 Share Napisano 30 Październik 2009 Witam serdecznie w imieniu Komitetu na rzecz walki z jednośladami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radan Napisano 30 Październik 2009 Share Napisano 30 Październik 2009 Witaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam1501 Napisano 30 Październik 2009 Share Napisano 30 Październik 2009 Uszanowanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darkdog Napisano 30 Październik 2009 Share Napisano 30 Październik 2009 hej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirek.g Napisano 30 Październik 2009 Share Napisano 30 Październik 2009 Witaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Regan55 Napisano 30 Październik 2009 Share Napisano 30 Październik 2009 brać się za to co zakazane No,no brzmi to całkiem......!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monia_Suzi Napisano 30 Październik 2009 Autor Share Napisano 30 Październik 2009 ależ powitanie moi drodzy ))) blakop można to odebrać dwuznacznie:)))) walka z jednośladami hmmmm czyli jestes przeciwko ??? : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blakop Napisano 30 Październik 2009 Share Napisano 30 Październik 2009 Domyśl się Ale spokojnie... My tu walczymy ze wszystkimi - quady, motocykle TIRy... W zasadzie tylko francuskie auta są mile widziane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Norbert Jezierski Napisano 30 Październik 2009 Share Napisano 30 Październik 2009 No witam serdecznie może i nie jest to forum motocyklowe ale dowiedzieć się można wiele:)))) Pozdrawiam Norbi Obrazek MONIA Ano - cześć i czołem Nie myślałem, że zawitasz w nasze skromne progi ! Info dla ogółu - przesympatyczna dziewczyna, zmotocyklowana w pełnym tego słowa znaczeniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monia_Suzi Napisano 30 Październik 2009 Autor Share Napisano 30 Październik 2009 No witam serdecznie może i nie jest to forum motocyklowe ale dowiedzieć się można wiele:)))) Pozdrawiam Norbi Obrazek MONIA Ano - cześć i czołem Nie myślałem, że zawitasz w nasze skromne progi ! Info dla ogółu - przesympatyczna dziewczyna, zmotocyklowana w pełnym tego słowa znaczeniu Norbi witam , tak siedziałam dziś na firmie chwilowo więc zajrzałam na stronkę i ... forum:)) Dzięki za miłe słowa ale nie przesadzaj z tą oceną)) Ja tam taka mała skromna zmotoryzowana ... ale kawa najlepsza na Junikowie Norbis:)))) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Regan55 Napisano 30 Październik 2009 Share Napisano 30 Październik 2009 tylko francuskie auta Eeeeeeeeeeeeee .......zabojady........!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monia_Suzi Napisano 30 Październik 2009 Autor Share Napisano 30 Październik 2009 Domyśl się Ale spokojnie... My tu walczymy ze wszystkimi - quady, motocykle TIRy... W zasadzie tylko francuskie auta są mile widziane Więc wiedz ze ja sie nie dam a i nawet Wstawię za osobą trzecią zmotoryzowaną )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ijm Napisano 30 Październik 2009 Share Napisano 30 Październik 2009 Info dla ogółu - przesympatyczna dziewczyna, zmotocyklowana w pełnym tego słowa znaczeniuSie nam super trafilo, witamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monia_Suzi Napisano 30 Październik 2009 Autor Share Napisano 30 Październik 2009 ależ tu przesympatycznie i ciepło się robi ))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Regan55 Napisano 30 Październik 2009 Share Napisano 30 Październik 2009 ależ tu przesympatycznie To dopiero prolog.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JACEK GUZ Napisano 30 Październik 2009 Share Napisano 30 Październik 2009 Aż strach się bać Regan Aco dziadkowi pozostalo,chociaz pogadać,popatrzeć..... oj nie zgodze się z Tobą)) ile rzeczy możesz zrobić ??? .... obiektywnie! brać się za to co zakazane [ Dodano: 30-10-2009, 14:42 ] Witaj,a na motocyklu to czynnie czy biernie? oj nie obrażaj... oczywiście że CZYNNIE <==== tylko i wyłącznie.,.... obecnie kawa 600 w marcu zmiany..... ))) Yamaha r1..... a ty latasz??? Obecnie Yamaha XV 1100 Virago czyli raczej wygodnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monia_Suzi Napisano 30 Październik 2009 Autor Share Napisano 30 Październik 2009 no...ale klasyka... virago moj drugi motocykl był pierwszy romet leż 120:) oczywiście że wygodnie jak to mój ojciec rzekł: "ci na tych sportowych motocyklach zazdroszczą nam chopperowcom" hahah moje zdanie -==> każdy lubi co lubi jedni platiki drudzy chopery... ja osobiście plastik lecz nie wiem co powiem za dwadziescia lat ) może chopper.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi