Diagnose Napisano 26 Listopad 2009 Napisano 26 Listopad 2009 Wrzucam wzór zaświadczenia z CMS może komuś się przyda do wglądu pismo.pdf Cytuj
S.K.P-POZNAŃ Napisano 27 Listopad 2009 Napisano 27 Listopad 2009 To my nie mamy własnych przepisów tylko na podstawie "niemieckiej ustawy o zmotoryzowanym ruchu drogowym". wydajemy zaświadczenie. Czy to jest wszystko ok Cytuj
wrc69 Napisano 27 Listopad 2009 Napisano 27 Listopad 2009 Powaliło mnie to tłumaczenie. Czy "Zaświadczenie z przeprowadzenia próby rowków bieżnika opon w mikrobusach" jest równoważne zaświadczeniu z prób stateczności pojazdu w czasie rozerwania opony osi przedniej????? Pozdrawiam Cytuj
adam1501 Napisano 27 Listopad 2009 Napisano 27 Listopad 2009 Zaświadczenie z przeprowadzenia próby rowków bieżnika opon w mikrobusach Dla nich może wystarczy (choć na moje oko wygląda to na tłumaczenie dokumentu przy pomocy komputerowego tłumacza) u nas ma mieć zaświadczenie o stateczności. Spotykałem się już z klientami, którzy przyjeżdżali na badanie (bus 100) z zaświadczeniem Dekry z wynikiem pozytywnym i nie mając naszych dokumentów (np. poświadczenia na stateczność, ogranicznik...) i robili wielkie oczy, że czegoś ten osioł wymaga a on lata przejeździł i nikt nigdy niczego nie chciał. Cytuj
DARIO64 Napisano 27 Listopad 2009 Napisano 27 Listopad 2009 Powaliło mnie to tłumaczenie.Czy "Zaświadczenie z przeprowadzenia próby rowków bieżnika opon w mikrobusach" jest równoważne zaświadczeniu z prób stateczności pojazdu w czasie rozerwania opony osi przedniej????? Pozdrawiam Z notaki Norberta : autobusy 100km/h- nasza metodologia badań takich pojazdów nie odpowiada metodologi eurpoejskiej. No to teraz wiemy czym się różni nasza metodologia od ich metodologi. Mnie też powaliło. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi