rezystors Napisano 31 Grudzień 2009 Share Napisano 31 Grudzień 2009 Witam Chodzi mi o warunki jakie powinna spełniać tablica popularnie zwana Jacek i Agatka. Konkretnie o umiejscowienie. Jedynie co udało mi się znaleźć to to że musi być z lewej strony z tyłu i przodu pojazdu. Tylna ma być oświetlona. Jakieś inne warunki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacdiag Napisano 1 Styczeń 2010 Share Napisano 1 Styczeń 2010 ma jej nie być lub ma być niewidoczna, gdy dzieci nie są przewożone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bohdang Napisano 3 Styczeń 2010 Share Napisano 3 Styczeń 2010 Tablicami, o których pisze kolega "rezystors" mogą być oznakowane pojazdy przewożące zorganizowane grupy dzieci lub młodzieży w wieku do 18- tu lat.. Dz.U. nr 186. poz.1322, parag. 35 z 2007r. lub art. 57, ust. 1 ustawy PORD.[/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbigi Napisano 3 Styczeń 2010 Share Napisano 3 Styczeń 2010 WitamChodzi mi o warunki jakie powinna spełniać tablica popularnie zwana Jacek i Agatka. Konkretnie o umiejscowienie. Jedynie co udało mi się znaleźć to to że musi być z lewej strony z tyłu i przodu pojazdu. Tylna ma być oświetlona. Jakieś inne warunki? Rozporzadzenie Ministra Infrastruktury z dnia 22 lipca 2002 roku w sprawie Rejstracji i oznaczania pojazdow. Tu masz wszystkie wytyczne dotyczace tej tablicy i innych dodatkowych oznaczen pojazdow Niestety plik ma ponad 8Mb i nie da sie go zalaczyc. Moge go podeslac na priv jak jestes zainteresowany [ Dodano: 03-01-2010, 14:35 ] tylko fragment Dz.U.133 z 2002 roku ozn. Autobusu2.pdf ozn. Autobusu1.pdf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi