Jacdiag Napisano 23 Styczeń 2010 Share Napisano 23 Styczeń 2010 oto jest pytanie http://epiotrkow.pl/artykul/Prezent-czy-lapowka,3635 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Regan55 Napisano 23 Styczeń 2010 Share Napisano 23 Styczeń 2010 oto jest pytanie Oj zaraz łapówka....!!!!Jak "klepniesz"to bierzesz łapówkę...???? To dowód wdzięczności za miękkie serce czyli prezent...!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ponti Napisano 23 Styczeń 2010 Share Napisano 23 Styczeń 2010 kiedyś powiedział mi jeden z klientów coś takiego fajnego : " Przed badaniem - Łapówka i tego nie można bo karalne " " Po badaniu - dobry gest lub prezent i to już nie jest karalne '' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Regan55 Napisano 23 Styczeń 2010 Share Napisano 23 Styczeń 2010 Panowie podejrzewam ze chyba nikt z Was nie miał takiego numeru jak ja wczoraj. Podjezdza gościu-klient..???na SKP BMW i oświadcza ze chce zrobić OBT bo policja zabrala mu DR.Oczywiście oświadczam ze nie ma sprawy-poproszę pokwit.DR i jedziemy... /myślałem o BMW/.Wtedy dopiero zaczęła się "jazda".Oswiadcza mi ze to nie chodzi o BMW ale o inny sam.Oświadczam mu ze nie widzę problemu,proszę przyjechać i zrobimy OBT.Z jego wypowiedzi zrozumiałem ze ten sam.chyba stoi na parkingu policyjnym ale nie ma problemu,on ma jego zdjęcia ktore mogę obejrzeć bo na zdjęciach ten sam.bardzo dobrze wygląda i nie ma z nim problemu... Ja mu wtedy odpowiedzialem ze mam tez przy sobie zdjęcia swojej "ślubnej"-babci która tez na nich wygląda super.A najgorsze z tego wszystkiego to ze mnie zle potraktował- "wycenil "tylko na 200,- Jak by podszedł powaznie do sprawy, 000 000.- i jakaś mądra cyfra z przodu to kto wie..???? Ps.Zero fantazjI.Zdarzenie z 22.01.2010r [ Dodano: 23-01-2010, 21:39 ] Ps.To juz chyba łapówa...????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DARIO64 Napisano 23 Styczeń 2010 Share Napisano 23 Styczeń 2010 on ma jego zdjęcia ktore mogę obejrzeć bo na zdjęciach ten sam.bardzo dobrze wygląda i nie ma z nim problemu... Skoro w planach są badania wyjazdowe to dlaczego nie dorzucić badania w/g zdjęć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam1501 Napisano 23 Styczeń 2010 Share Napisano 23 Styczeń 2010 to dlaczego nie dorzucić badania w/g zdjęć. :D ...albo na słowo honoru... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DARIO64 Napisano 23 Styczeń 2010 Share Napisano 23 Styczeń 2010 Ps.To juz chyba łapówa...????? Ponoć jeden diagnosta wysokością łapówki odstraszał klientów którzy chcieli "w ciemno". - Panie chciałem zrobić przegląd bez przyjeżdżania. - 3000 to kosztuje A było to parę ładnych lat wstecz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Regan55 Napisano 23 Styczeń 2010 Share Napisano 23 Styczeń 2010 3000 to kosztuje DARIO-dla mnie taka suma to zniewaga,widziałes mój cennik od ilu zaczynam negocjacje...!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DARIO64 Napisano 23 Styczeń 2010 Share Napisano 23 Styczeń 2010 widziałes mój cennik od ilu zaczynam negocjacje...!!! Przynajmniej będziesz miał się za co bronić :DA jaka podstawa do emerytury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Regan55 Napisano 23 Styczeń 2010 Share Napisano 23 Styczeń 2010 Przynajmniej będziesz miał się za co bronić W tym wlasnie widzę całe sedno sprawy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JANUSZ60 Napisano 24 Styczeń 2010 Share Napisano 24 Styczeń 2010 To juz chyba łapówa. Coś TY chłopie, to dopiero próba przekupienia,,, A jaka podstawa do emerytury No chyba nie dasz tego do Zusu,- sprzeniewierzą wszystko ,,, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Psuj Napisano 24 Styczeń 2010 Share Napisano 24 Styczeń 2010 Zusu Zakład Utylizacji Staruszków - to coś dla Regana Ani prezenty ani łapówki nie wchodzą w grę. Zdarza się, że klient nie chce reszty (złotówka) ale i tak zawsze kładziemy na stół. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Regan55 Napisano 24 Styczeń 2010 Share Napisano 24 Styczeń 2010 Zakład Utylizacji Staruszków - to coś dla Regana Napoleon......!!!!! Małe toto a gadatliwe....ze hej.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jackow Napisano 24 Styczeń 2010 Share Napisano 24 Styczeń 2010 Ja bym wezwał policję gościa by zakuli a i DR z BMW może by zatrzymali wtedy nie było by problemu z badaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarolud Napisano 24 Styczeń 2010 Share Napisano 24 Styczeń 2010 ale i tak zawsze kładziemy na stół. Oj kładziemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DARIO64 Napisano 24 Styczeń 2010 Share Napisano 24 Styczeń 2010 Małe toto a gadatliwe....ze hej.... Diagnosta musi mieć gadane żeby słowem mówionym zmęczyć przeciwnika(klienta). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JACEK GUZ Napisano 24 Styczeń 2010 Share Napisano 24 Styczeń 2010 Ja bym wezwał policję gościa by zakuli a i DR z BMW może by zatrzymali wtedy nie było by problemu z badaniem. I ciągał byś się póżniej po sądach a wystarczy takiego gościa kopnąć z całej siły w du.pę i głowy sobie nie zawracać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarolud Napisano 24 Styczeń 2010 Share Napisano 24 Styczeń 2010 I ciągał byś się póżniej po sądach a wystarczy takiego gościa kopnąć z całej siły w du.pę i głowy sobie nie zawracać To na nic I pewnie by Cię ciągał po sądach za "pobicie"? Myślę ze można to bezkolizyjnie zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Regan55 Napisano 24 Styczeń 2010 Share Napisano 24 Styczeń 2010 głowy sobie nie zawracać Chyba jednak najlepsze wyjście z sytuacji.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Psuj Napisano 6 Listopad 2011 Share Napisano 6 Listopad 2011 Bo kto jak nie Ty-mylę sie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spokojny Napisano 16 Grudzień 2011 Share Napisano 16 Grudzień 2011 http://orzeczenia.nsa.gov.pl/doc/5206E1D778 - do czytania i i inne. słowo szukane diagnosta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Psuj Napisano 16 Grudzień 2011 Share Napisano 16 Grudzień 2011 No teraz przegiąłeś... ile razy będziesz jeszcze wklejał w różne tematy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirek.g Napisano 16 Grudzień 2011 Share Napisano 16 Grudzień 2011 No teraz przegiąłeś... ile razy będziesz jeszcze wklejał w różne tematy?? Ale jesteś czujny,ale rzeczywiście gość "jedzie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Qnick Napisano 16 Grudzień 2011 Share Napisano 16 Grudzień 2011 Ale jesteś czujny No ktoś być musi czujny żeby był porządek jako taki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi