Jacdiag Napisano 13 Luty 2010 Napisano 13 Luty 2010 Ja już czwartą lufkę to stąd masz taki avatar Cytuj Wszystkie drogi prowadzą do . . . ... trumny
DARIO64 Napisano 13 Luty 2010 Napisano 13 Luty 2010 Ja już czwartą lufkę to stąd masz taki avatar Nooo Nie było z Ghostridera to wybrałem to co było. I nie napisałem że te lufki to przy kompie ,to jest dopiero zboczenie Cytuj
Regan55 Napisano 13 Luty 2010 Napisano 13 Luty 2010 A co wy tam młodziezy piszecie....Ja juz wczoraj bylem tego pewny i zrobiłem lekki trening.... Cytuj
Wojciech Jania Napisano 13 Luty 2010 Napisano 13 Luty 2010 A co będzie za tydzień? Ja obstawiam brąz Cytuj
blakop Napisano 14 Luty 2010 Napisano 14 Luty 2010 Powiem szczerze, że byłem pewien, że znów będzie "wszystko OK, dwa równe dobre skoki, Adam w formie" itd.... ale miejsce powiedzmy 6-7... A tu niespodzianka... Oczywiście pozostaje żal, że nie złoto, bo należałoby się temu bądź co bądź najlepszemu póki co skoczkowi wszech-czasów (no - powiedzmy jednemu z kilku), ale i tak zamknął gęby wszystkim sceptykom - BRAWO. Choć uważam osobiście, że powinien tym miłym akcentem zakończyć karierę. Już pora i lepiej zrobić to u szczytu sławy. A swoją drogą ten Amman... Nie oczekuje niczego więcej po Adamie. Zrobił swoje dla polskiego sportu - ba - nawet dla historii tej dyscypliny! I tego już nic nie zmieni. Nawet za lat naście wspominając gdziekolwiek o historii tego sportu na świecie, każdy będzie musiał wspomnieć nazwisko Małysz. I to się liczy! Cytuj
JACEK GUZ Napisano 14 Luty 2010 Napisano 14 Luty 2010 Pięknie powiedziane blakop,pięknie i w stu % racja Cytuj
Tomek D Napisano 15 Luty 2010 Napisano 15 Luty 2010 I tu zgadzam się z blakop-em (chociaż nie wiem co on pije ) Cytuj
Wojciech Jania Napisano 21 Luty 2010 Napisano 21 Luty 2010 Stawiałem na brąż, jest srebro. I to w jakim stylu. Cytuj
DARIO64 Napisano 27 Listopad 2010 Napisano 27 Listopad 2010 No to się zaczęło, ciekawe jak Adasiowi pójdzie w tym sezonie. Cytuj
JACEK GUZ Napisano 29 Listopad 2010 Napisano 29 Listopad 2010 Pewnie ostatni sezon,ale trzymam kciuki,Adam już wyskakał co swoje teraz czas na młodzież Cytuj
Jacdiag Napisano 23 Styczeń 2011 Napisano 23 Styczeń 2011 upadek Małysza http://www.youtube.com/watch?v=FuhgUCjyfTU Cytuj Wszystkie drogi prowadzą do . . . ... trumny
Rekomendowane odpowiedzi