hugol22 Napisano 2 Lipiec 2010 Share Napisano 2 Lipiec 2010 Kto i kiedy albo za co może zabrać/cofnąć uprawnienia diagnoście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rurek777 Napisano 2 Lipiec 2010 Share Napisano 2 Lipiec 2010 starosta [ Dodano: 02-07-2010, 16:44 ] art 84 prd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nowicjusz Napisano 2 Lipiec 2010 Share Napisano 2 Lipiec 2010 Kto i kiedy albo za co może zabrać/cofnąć uprawnienia diagnoście Kto ---------- namieszać może każdy o byle g............. Kiedy --------------- zawsze........ nie znasz dnia ani godziny Cofa ----------- starosta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hugol22 Napisano 2 Lipiec 2010 Autor Share Napisano 2 Lipiec 2010 Dzięki za wyjaśnienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cubitus Napisano 27 Lipiec 2010 Share Napisano 27 Lipiec 2010 Dziś dostałem listę diagnostów którym cofnięto lub zawieszono uprawnienia. Na 22 marca br. zabrano lub cofnięto 30 - tu. Starosta zabiera po wczesniejszej kontroli razem z TDT. Trzepią wszystko.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
markes30 Napisano 27 Lipiec 2010 Share Napisano 27 Lipiec 2010 Dziś dostałem listę diagnostów którym cofnięto lub zawieszono uprawnienia. Na 22 marca br. zabrano lub cofnięto 30 - tu. Starosta zabiera po wczesniejszej kontroli razem z TDT. Trzepią wszystko.... 30 - tylko z twojego starostwa czy całe zachodniopomorskie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielg539 Napisano 27 Lipiec 2010 Share Napisano 27 Lipiec 2010 30 - tylko z twojego starostwa czy całe zachodniopomorskie? Są starostwa, w których jest po 30-40 diagnostów . Wszystkim pewnie uprawnień nie odebrali . Tak na marginesie to czy któryś z kolegów ma numer uprawnień powyżej 200, bo takiego jeszcze nie widziałem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Regan55 Napisano 27 Lipiec 2010 Share Napisano 27 Lipiec 2010 Na 22 marca br. zabrano lub cofnięto 30 A jak to się przedstawia na przestrzeni czasu...Czy mozesz cos takiego rzucic..?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JANUSZ60 Napisano 27 Lipiec 2010 Share Napisano 27 Lipiec 2010 Dziś dostałem listę diagnostów którym cofnięto lub zawieszono uprawnienia Jak dostałeś ?, z urzędu dla przestrogi czy po znajomości ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cubitus Napisano 27 Lipiec 2010 Share Napisano 27 Lipiec 2010 PRzyszło ze starostwa powiatowego dla postrachu chyba. Jest to lista z róznych województw i powiatów. głownie DLE, KDA, DLU, [ Dodano: 27-07-2010, 12:55 ] Jest tam napisane że jest to lista od 22 marca br. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
markes30 Napisano 27 Lipiec 2010 Share Napisano 27 Lipiec 2010 Jest tam napisane że jest to lista od 22 marca br. Pięknie - czyli 30 diagnostów z całego kraju w ciągu 5 miesięcy tego roku straciło uprawnienia. Średnio 6-ciu diagnostów miesięcznie. W 2008 roku statystycznie 1 na miesiąc tracił uprawnienia. Skutkuje obserwacja SKP przez specjalne komórki stworzone przy komendach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arizona Napisano 27 Lipiec 2010 Share Napisano 27 Lipiec 2010 Moim zdaniem to i tak mało w porównaniu do ilości diagnostów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cubitus Napisano 27 Lipiec 2010 Share Napisano 27 Lipiec 2010 Zobaczymy co będzie dalej... Jak narazie przeżyłem 2 kontrole i nie było żle. Przyczepili się do detali. [ Dodano: 17-11-2010, 07:30 ] Witam panów . Dostałem znów listę diagnostów z zakazanym wykonywaniem zawodu lub cofniętymi uprawnieniami z 8 listopada br. Liczba wzrosła z 33 do 41... Widzę że głownie zatrzymano uprawnienia z woj. małopolskiego chociaż jest też kilka z gorzowskiego,podlaskiego i świętokrzyskie. TDT widze ostro zabrał się za kontrole... [ Dodano: 16-12-2010, 08:16 ] No panowie moja stacja jest po pierwszej kontroli od otwarcia i zmiany uprawnień z PSKP na OSKP. W sumie nie przyczepili się do duzych spraw... Oto one: 1.Brak przeglądu i potwierdzenia o sprawności przyrządu (indywidulanego wyciągu spalin) w karcie okresowej. 2. Brak aktalnego aktu prawnego z jakiego Dz. U. wynika Cennik Usług z konkretne badanie, 3. Nie odśniezone parkingi dla pojazdów oczekujących na badania oraz miejsce do badań akustycznych (było akurat po nocnej śnierzycy...) Pozdrawiam PS. A jak sytyacja u Was na froncie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi