mirek.g Napisano 21 Lipiec 2010 Share Napisano 21 Lipiec 2010 Może z innej beczki,co wpisujecie w rejestrze przy sprowadzonym w rubryce DR i przez kogo wydany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Psuj Napisano 21 Lipiec 2010 Share Napisano 21 Lipiec 2010 Może z innej beczki,co wpisujecie w rejestrze przy sprowadzonym w rubryce DR i przez kogo wydany? Te rubryki są przystosowane do naszych polskich norm (CEPIK) czyli np DR/AAB... PC/AAB... i zagraniczne tam nie pasują. Ja klikam opcję "brak dowodu" a numer zagranicznego ewentualnie w uwagach. P.S. I do innej beczki zakładamy nowy temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirek.g Napisano 21 Lipiec 2010 Autor Share Napisano 21 Lipiec 2010 oki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rurek777 Napisano 21 Lipiec 2010 Share Napisano 21 Lipiec 2010 ja wpisuje Z Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirek.g Napisano 21 Lipiec 2010 Autor Share Napisano 21 Lipiec 2010 Też wpisuję Z ,ale nie jestem pewny czy to jest oki, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jackow Napisano 21 Lipiec 2010 Share Napisano 21 Lipiec 2010 Ja zostawiam puste pole. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirek.g Napisano 21 Lipiec 2010 Autor Share Napisano 21 Lipiec 2010 A w przypadku Skierowania wydanego przez Policję za brak aktualnych badań oprócz serii i numeru wpisujecie przez kogo wydane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jackow Napisano 21 Lipiec 2010 Share Napisano 21 Lipiec 2010 To wpisuję tylko w uwagach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
domin_g Napisano 21 Lipiec 2010 Share Napisano 21 Lipiec 2010 Ja wpisuje kraj poprzedniej rejestracji: Niemcy Włochy, Francja itd... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam1501 Napisano 21 Lipiec 2010 Share Napisano 21 Lipiec 2010 ja wpisuje Z eż wpisuję Z ,ale nie jestem pewny czy to jest oki, Jak najbardziej OK, ponieważ jest to badanie w wyniku którego wystawiamy zaświadczenie z BT a co za tym idzie zgodnie z załącznikiem nr 8 Dz.U. 155 paragraf 1 ust 3 ma się tam znaleźć literka "Z". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jackow Napisano 21 Lipiec 2010 Share Napisano 21 Lipiec 2010 ma się tam znaleźć literka "Z". A to program sam wstawia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arizona Napisano 21 Lipiec 2010 Share Napisano 21 Lipiec 2010 Jutro poszukam dokładnie, ale gdzieś jest napisane, że przy wystawianiu zaświadczeń czy z zagranicy czy po zatrzymaniu dowodu należy w ten rubryce wpisać "Z". A mnie wyprzedził Adam1501, a nie odświeżyłem stronki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam1501 Napisano 21 Lipiec 2010 Share Napisano 21 Lipiec 2010 A to program sam wstawia "Nasz" tak a czy inne to robią z automatu to nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Regan55 Napisano 21 Lipiec 2010 Share Napisano 21 Lipiec 2010 Nasz" tak a czy inne to robią z automatu to nie wiem Ja wpisuję normalnie tzn.nr lub brak oraz skąd jest... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DARIO64 Napisano 22 Lipiec 2010 Share Napisano 22 Lipiec 2010 Nasz" tak a czy inne to robią z automatu W Patronacie trzeba samemu wpisać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi