Skocz do zawartości
Czy płacisz za terminale płatnicze 2x więcej niż musisz? ×

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Psuj napisał/a:

ale nawet anulowane badanie musi pozostać w rejestrze.

No nie bardzo juz teraz kumam...Jak anulujesz tzn.usuwasz z rejestru,bynajmniej jak tak to rozumiem

Umnie jak anulujesz badanie to zaznacza na czerwono NULOWANO ale zostaje to badanie w systemie nie usuwa go trwale tylko widnieje jak anulowano.Ale ostatnie badanie moge usunąć całkowicie bez śladu w systemie.

A to uważam za niedopuszczalne

Być może ale w moim programie tak jest.

Napisano
Kumasz czy trzeba
:piwo:piwo:piwo To akurat kumam bardzo dobrze.... :D
Nie! -anulowane i opisane musi zostać w rejestrze !

Czyli krotko mowiąc nie mam prawa go w.......ć z rejestru.... :?::?::?:

Napisano
Czyli krotko mowiąc nie mam prawa go w.......ć z rejestru....

Dokładnie :piwo

Napisano
Czyli krotko mowiąc nie mam prawa go w.......ć z rejestru.... :?::?: :?:

Jak zwał tak zwał.

"Społeczeństwo postanowiło kiedyś mieć Policję, aby pilnowała przestrzegania prawa, ustanowionego umysłami przedstawicieli tego społeczeństwa. Postanowiło mieć także diagnostów, którzy będą kontrolować pojazdy poruszające się po drogach, aby społeczeństwu było bezpiecznie. Teraz społeczeństwo ma problem kiedy Policjant karze mandatem za łamanie prawa, albo diagnosta nie chce dopuścić niesprawnego pojazdu. Bo prawa powinni przestrzegać inni a w stosunku do MNIE powinno wystarczyć jedynie moje ustne zapewnienie, że jestem wzorowym przedstawicielem tego społeczeństwa. Ci, którzy chcą wykonywać swe obowiązki tak jak NAKAZUJE prawo nie mają lekkiego życia....." - by abcs

Napisano

Jest pewien sposób żeby badanie całkowicie usunąć z rejestru nawet po zatwierdzeniu ale na Forum nie będę zdradzał tego ,bo jest ono ogólno dostępne i takich rzeczy się nie pisze.

No może jak ktoś bardzo chce wiedzieć to na PW. :cool:

Napisano
Jest pewien sposób żeby badanie całkowicie usunąć z rejestru nawet po zatwierdzeniu

Pytanie poco nawet jak coś żle zrobimy to wydaje misię że lepiej to anulować i dotego opisać dlaczego niż trwale to usówać

Napisano
to usówać
:shock:

nie żebym się czepiał ale to należy do wyjątków - suw

Wszystkie drogi prowadzą do . . .

... trumny

Napisano

Nie żebym się czepiał, ale pisze się SUV - tak samo jak VAN, a nie WAN... A już najbezpieczniej napisać po prostu KOMBI 8)

:evil:

:evil:

Napisano
A już najbezpieczniej napisać po prostu KOMBI

A skąd wiesz ze tak wlasnie robie... :x:D