darkdog Napisano 21 Grudzień 2011 Share Napisano 21 Grudzień 2011 Myśle sobie tak wielkimi krokami idą Święta Bożego Narodzenia Dla Wspaniałego Grona Wspaniałych ludzi i Administratorów i Moderatorów Życze spokojnych pogodnych rodzinnych Świat i oczywiście BOOOOgatego Mikołaja http://vimeo.com/8112870 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gee Napisano 21 Grudzień 2011 Share Napisano 21 Grudzień 2011 Dark... wiesz,że jesteś szczególnym czlowiekiem? - Nieważne są Twoje wady, ułomnosci...jesteś ..kimś ponadczasowym -jak dla mnie. Twoje słowa, mysli-prostego czlowieka jak dla mnie naturszczyka sa - Teraz, gdy już nauczyliśmy się latać w powietrzu jak ptaki, pływać pod wodą jak ryby, brakuje nam tylko jednego: nauczyć się żyć na ziemi jak ludzie. — George Bernard Shaw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Qnick Napisano 21 Grudzień 2011 Share Napisano 21 Grudzień 2011 No to się dołączam. Wszystkiego dobrego, zdrowia, szcęścia i mało kłopotów i w pracy i w domu dla wszystkich odwiedzających to forum, piszących i czytających Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ketiw38 Napisano 21 Grudzień 2011 Share Napisano 21 Grudzień 2011 I ja dołączam się do życzeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gee Napisano 21 Grudzień 2011 Share Napisano 21 Grudzień 2011 A jesli ja urodzona w strudze słonca z apokalipsy prostaczki kacapki- we wspólzawodnictwem genów szlachciury spode Brańska zaśpiewam mym slabym głosem - http://www.spiewnik.ai4.pl/content/view/160/11/ To co? Niemniej , jestem tu, urodziłam się tu i nieważne co o mnie sądzicie. Sława! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal Napisano 21 Grudzień 2011 Share Napisano 21 Grudzień 2011 W te piękne święta niech każdy pamięta z serca płynące życzenia: marzeń spełnienia, iskierek radości i dużo dużo miłości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darkdog Napisano 21 Grudzień 2011 Autor Share Napisano 21 Grudzień 2011 Dark... wiesz,że jesteś szczególnym czlowiekiem? - Bardzo mi miło i TY też Jesteś Wyjątkowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pentagram Napisano 21 Grudzień 2011 Share Napisano 21 Grudzień 2011 Trochę wcześnie, ale Wesołych, pogodnych, rodzinnych Świąt Bożego Narodzenia dla Was wszystkich i Waszych rodzin oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorz70 Napisano 21 Grudzień 2011 Share Napisano 21 Grudzień 2011 Również dołączam się do życzeń dla wszystkich użytkowników i tych zaglądających. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirek.g Napisano 21 Grudzień 2011 Share Napisano 21 Grudzień 2011 Dobrych świąt dla wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alex40 Napisano 22 Grudzień 2011 Share Napisano 22 Grudzień 2011 Wesołych i spokojnych Świąt dla wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pietrek_k Napisano 22 Grudzień 2011 Share Napisano 22 Grudzień 2011 Ja także się podpinam pod te życzenia. Przede wszystkim spokojnych Świąt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
markus Napisano 22 Grudzień 2011 Share Napisano 22 Grudzień 2011 Gwiazdki najjaśniejszej, Choinki najpiękniejszej, Prezentów wymarzonych, Świąt mile spędzonych, Karnawału szalonego, Roku bardzo udanego . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darekwojtek Napisano 22 Grudzień 2011 Share Napisano 22 Grudzień 2011 WESOŁYCH ŚWIĄT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Janusz1971 Napisano 22 Grudzień 2011 Share Napisano 22 Grudzień 2011 Wesołych Świąt ,ja jutro jestem ostatni dzień w pracy potem dopiero 2 stycznia dlatego Szczęśliwego Nowego Roku ,nie przesadzać z % bo kiedyś znowu trzeba będzie wrócić do pracy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sylwester68 Napisano 22 Grudzień 2011 Share Napisano 22 Grudzień 2011 WESOŁYCH ŚWIĄT Jak i również SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU Aby przyszły rok był lepszy od tego . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz Łódź Napisano 22 Grudzień 2011 Share Napisano 22 Grudzień 2011 Ja także dołączam się do życzeń.Dla Was wszystkich zdrowych,spędzonych w rodzinnej atmosferze,z daleka od spraw zawodowych,radosnych świąt Bożego Narodzenia. Grzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S.K.P-POZNAŃ Napisano 22 Grudzień 2011 Share Napisano 22 Grudzień 2011 Z okazji Świąt Bożego Narodzenia wszystkim Forumowiczom życzę Wszystkiego najlepszego ,spokoju ,radości Dużo uśmiechu, miłości Siły i wytrwałości w dążeniu do celu , sukcesów w pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielg539 Napisano 22 Grudzień 2011 Share Napisano 22 Grudzień 2011 Wesołych Świąt! Szczęśliwego Nowego Roku! Niech tegoroczne Święta przyniosą Wam wiele radości, uśmiechu, miłości najbliższych. Niech spełnią się wszystkie Wasze marzenia a Nowy Rok niech będzie dla Was najszczęśliwszym rokiem pod słońcem! Wszystkiego najlepszego! --------$ -------$$ ------$$$ -----$$$$ ----$$$$$ ---$$$$$$ --$$$$$$$ -$$$$$$$$ $$$$$$$$$ -----II -----II __________ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rurek777 Napisano 22 Grudzień 2011 Share Napisano 22 Grudzień 2011 dla wszystkich , wszystkiego najlepszego na świeta , zdrowia przede wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
megalex Napisano 22 Grudzień 2011 Share Napisano 22 Grudzień 2011 Zdrowia dla Kolegów ,bezstresowej pracy no i oczywiście podwyżki. WESOŁYCH ŚWIĄT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DARIO64 Napisano 22 Grudzień 2011 Share Napisano 22 Grudzień 2011 Z rodzina przy stole zasiąść już czas, opłatkiem dzielimy się wszyscy wraz. Składamy sobie dzisiaj życzenia, zdrowia , szczęścia i powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drogba Napisano 22 Grudzień 2011 Share Napisano 22 Grudzień 2011 tak bez dziwactw - dużo zdrowia i spokojnych Świąt w rodzinnym gronie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mmiodzio Napisano 22 Grudzień 2011 Share Napisano 22 Grudzień 2011 Moi Drodzy koledzy ,ja skromny Diagnosta ,życzę Wam z okazji tak wspaniałych Świąt dużo zdrówka , pieniążków ,jak najmniej kłopotów w tej naszej pracy, uśmiechu na twarzy i spełnienia marzeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darkdog Napisano 22 Grudzień 2011 Autor Share Napisano 22 Grudzień 2011 ja skromny Diagnosta Ty przyjcielu skromny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi