Fredek Napisano 6 Kwiecień 2012 Napisano 6 Kwiecień 2012 Dzień dobry, sytuacja taka 1 przegląd przed rej. motorek z Anglii marka w dokumentach Peugeot model Sum Up 125 - LAEEK84008B996855 , model produkowany w Chinach, na tabliczce znamionowej nazwa QINGQI . Jak Panowie postąpicie przy badaniu wpisując nazwę motorka Peugeot czy QingQi ??? Z wiadomych względów lepiej brzmi to pierwsze, pytam dlatego że problem z rejestracją pod nazwą francuską. katalog marek i typów podaje ewidentnie model Peugeota, więc jak ? Cytuj
ketiw38 Napisano 6 Kwiecień 2012 Napisano 6 Kwiecień 2012 A kto wydał tabliczkę znamionową Peugeot czy QQQQQ Jaka marka jest na tabliczce Jeżeli WK nie ma homologacji ITS to niech przeczyta, że raz w roku może być homologacja na podstawie badania ...................... Cytuj
darkdog Napisano 6 Kwiecień 2012 Napisano 6 Kwiecień 2012 katalog marek i typów podaje ewidentnie model Peugeota, więc jak ? Ale z winu wynika że raczej jest to QINGQI Jeżeli na tabliczce jest QINGQI to ja bym przyjoł tą marke i opisał to w uwagach Cytuj
grzegorz70 Napisano 6 Kwiecień 2012 Napisano 6 Kwiecień 2012 Jeżeli był zarejestrowany jako Peugeot to dlaczego chcecie to zmieniać? Cytuj
Psuj Napisano 6 Kwiecień 2012 Napisano 6 Kwiecień 2012 Jeżeli był zarejestrowany jako Peugeot to dlaczego chcecie to zmieniać? Jak będziesz miał chińczyka a w papierach Mercedesa to też nie będziesz widział problemu? Cytuj "Społeczeństwo postanowiło kiedyś mieć Policję, aby pilnowała przestrzegania prawa, ustanowionego umysłami przedstawicieli tego społeczeństwa. Postanowiło mieć także diagnostów, którzy będą kontrolować pojazdy poruszające się po drogach, aby społeczeństwu było bezpiecznie. Teraz społeczeństwo ma problem kiedy Policjant karze mandatem za łamanie prawa, albo diagnosta nie chce dopuścić niesprawnego pojazdu. Bo prawa powinni przestrzegać inni a w stosunku do MNIE powinno wystarczyć jedynie moje ustne zapewnienie, że jestem wzorowym przedstawicielem tego społeczeństwa. Ci, którzy chcą wykonywać swe obowiązki tak jak NAKAZUJE prawo nie mają lekkiego życia....." - by abcs
ketiw38 Napisano 6 Kwiecień 2012 Napisano 6 Kwiecień 2012 Jak znajdziesz gdzie jest zapis LAE światowy znak producenta peugeot to stawiam piwo Cytuj
Fredek Napisano 6 Kwiecień 2012 Autor Napisano 6 Kwiecień 2012 Jaka marka jest na tabliczce : Jest na tabliczce chińczyk. Klient rozmawiał z importerem ma pozyskać od niego wyciąg z homo , a tam jest niby napisane że marka PEUGEOT. Cytuj
darkdog Napisano 6 Kwiecień 2012 Napisano 6 Kwiecień 2012 a tam jest niby napisane że marka PEUGEOT. Niby ale jak będzie w SH Peugeot to oki Cytuj
Fredek Napisano 6 Kwiecień 2012 Autor Napisano 6 Kwiecień 2012 Będę miał to homo w łapie w przyszłym tygodniu , to wkleję skana Cytuj
ketiw38 Napisano 6 Kwiecień 2012 Napisano 6 Kwiecień 2012 A może licencja peugeot ostatnio miałem "renault" espace http://www.matrasport.dk/Cars/Espace/history.html początkowy VIN VF8 I teraz proszę mi powiedzieć jaką Markę wpisałem (dla utrudnienia podam, że na pokrywie silnika znaczek renault) Cytuj
grzegorz70 Napisano 6 Kwiecień 2012 Napisano 6 Kwiecień 2012 I teraz proszę mi powiedzieć jaką Markę wpisałem Matra Cytuj
ketiw38 Napisano 6 Kwiecień 2012 Napisano 6 Kwiecień 2012 Pytanie dodatkowe. Gdzie znaleźć samochody marki Matra Cytuj
Marek1 Napisano 6 Kwiecień 2012 Napisano 6 Kwiecień 2012 I teraz proszę mi powiedzieć jaką Markę wpisałem Ja wpisałem Renault-Matra... też to miałem niedawno. Cytuj
ketiw38 Napisano 6 Kwiecień 2012 Napisano 6 Kwiecień 2012 Osobiście wpisałem MATRA model FE (o ile dobrze pamiętam) nie mylić z Renault espace Cytuj
Marek1 Napisano 6 Kwiecień 2012 Napisano 6 Kwiecień 2012 Osobiście wpisałem MATRA model FE (o ile dobrze pamiętam) nie mylić z Renault espace Ja jednak wpisałem Espace zgodnie z nazwą handlową tego modelu. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi