Norbert Jezierski Napisano 3 Listopad 2005 Share Napisano 3 Listopad 2005 Niezmiernie miło jest nam poinformować Państwa o otwarciu z dniem dzisiejszym, tj. 3 XI br., najnowszej edycji naszego konkursu ! Nagrody są - w naszym odczuciu - bardzo ciekawe - tym większego spodziewamy się zaangażowania z Państwa strony Promujemy dziś wiedzę, rzeczowość informacji i szybkość działania ... A oto szczegółowe warunki uczestnictwa i galeria nagród: REGULAMIN 1. Punkty będą przyznawać członkowie "komisji śledczej" w składzie: Admin [Norbert Jezierski], Psuj, Berecik, 08/15. 2. Punkty nie będą przyznawane przy pomocy narzędzi dostepnych na forum, ale każdy z "sędziów" będzie je notował sam (patrz - runda bokserska). 3. Na zakończenie konkursu zsumujemy punkty od każdego oceniającego. 4. Oceniać będziemy za: - opublikowanie ciekawego materiału (nowy temat, nowe - ciekawe pytanie itp.) 1-3 pkt, - szybką i rzeczową odpowiedź na zadane pytanie (punkty dla pierwszych trzech odpowiedzi lub wybitnie pomocnych) 1-2 pkt, - podanie pomocnego linka do strony internetowej 1 pkt, - pierwsze podanie nowego aktu prawnego dot skp 1 pkt, 5. Każdy oceniający sam decyduje, ile punktów przyznać w ramach widełek. 6. Ocenie podlegają posty umieszczane w działach: Stacje Kontroli Pojazdów, Wydziały Komunikacji, Motoryzacja, KOMPUTERY i Internet. 7. W konkursie nie biorą udziału posty moderujące forum, ani też osoby ze składu "komisji". 8. Przewidywany czas rozstrzygnięcia konkursu - ok. 18/19 XII 2005 r. NAGRODY 1. miejsce - wiertarka BOSCH 500 W 2. miejsce - narzędzie do majterkowania KINZO 3. miejsce - zestaw końcówek - 56 szt. - BLACK & DECKER 4. miejsce - zestaw końcówek - 24 szt. - BOSCH 5. miejsce - multimeter cyfrowy 6. miejsce - latarka ładowalna 7. miejsce - nagroda pocieszenia - miarka VAT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bogusław Maćkowski Napisano 3 Listopad 2005 Share Napisano 3 Listopad 2005 Jestem wniebowzięty i zamawiam 1 . A gdzie są warunki uczestnictwa? Wystarczy wybrać nagrodę (lub kilka) czy coś przeoczyłem? Już chce uczestniczyć. No nieźle Norcom się postarał. [ Dodano: Czw Lis 03, 2005 10:05 pm ] A oto szczegółowe warunki uczestnictwa i galeria nagród: 1. miejsce - wiertarka BOSCH 500 W Jestem za i wybieram nagrodę nr 1. Czy już wygrałem? [ Dodano: Czw Lis 03, 2005 10:07 pm ] Nie no ja się tak nie bawię. Ktoś po 1 minucie reulamin dołączył. Czy prawo działa wstecz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Norbert Jezierski Napisano 3 Listopad 2005 Autor Share Napisano 3 Listopad 2005 Nie no ja się tak nie bawię. Ktoś po 1 minucie reulamin dołączył. Czy prawo działa wstecz? U nas jest wszystko możliwe A ta serio - gratuluję poczucia humoru tak późną porą i zapraszam do aktywnego uczestnictwa ! Nagrody czekają ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OLEK Napisano 3 Listopad 2005 Share Napisano 3 Listopad 2005 No to każdy ma szansę na gwiazdorka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Norbert Jezierski Napisano 3 Listopad 2005 Autor Share Napisano 3 Listopad 2005 No to każdy ma szansę na gwiazdorka Liderzy poprzednich edycji również są mile widziani !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abc Napisano 4 Listopad 2005 Share Napisano 4 Listopad 2005 wauuuuuuuuu no toś się postarał brawo oby nie było tak jak z innymi konkursami w kraju ostanio dzieci zbierały butelki i firma chetnie je odbierała a jak sie już nazbierała to znikła oczywiście gratuluje pomysłu i zapewne podniesie "poziom" dyskusji pozdrawiam i biorę się do "roboty" dla Mackowskiego zostawię Boscha a sam chętnie załapie sie na coś innego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Norbert Jezierski Napisano 4 Listopad 2005 Autor Share Napisano 4 Listopad 2005 ostanio dzieci zbierały butelki i firma chetnie je odbierała a jak sie już nazbierała to znikła Nagrody są już kupione i leżą przy moim biurku. Na wypłaty dla pracowników na razie mam - więc na razie licytacji nie będzie A i firmy raczej nie zwijam ... Patrząc na Twój dotychczasowy dorobek, szanse masz - jak myślę - duże .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rajmund zawieja Napisano 7 Listopad 2005 Share Napisano 7 Listopad 2005 Gratulacje panie Norbercie nagrody naprawdę są ciekawe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Norbert Jezierski Napisano 7 Listopad 2005 Autor Share Napisano 7 Listopad 2005 Gratulacje panie Norbercie Do znudzenia będę powtarzał - sorki, ale na forum staramy się nie panować sobie - tuśmy wszyscy sobie równi (no - teoretycznie) A za gratulacje - dziekuję ! Nie tylko moja w tym zasługa - ale o tym innym razem i bardziej oficjalnie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rajmund zawieja Napisano 7 Listopad 2005 Share Napisano 7 Listopad 2005 Przepraszam za tego pana NORBERT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacek Napisano 8 Listopad 2005 Share Napisano 8 Listopad 2005 Poproszę o nagrodę nr 5, akurat potrzebuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smolow Napisano 9 Listopad 2005 Share Napisano 9 Listopad 2005 A czy ktoś z kolegów zgłosił siebie i SKP w konkursie zoorganizowanym przez PISKP ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OLEK Napisano 9 Listopad 2005 Share Napisano 9 Listopad 2005 Żartowniś z Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Norbert Jezierski Napisano 24 Listopad 2005 Autor Share Napisano 24 Listopad 2005 Najnowsze wyniki on-line: www.norcom.com.pl/konkurs.php Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gladki Napisano 24 Listopad 2005 Share Napisano 24 Listopad 2005 Jestem pod wrażeniem za co tyle punktów dostalem,przecie ja pisze same bzdury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablo Napisano 24 Listopad 2005 Share Napisano 24 Listopad 2005 No no ja też jestem pod wrażeniem Pod miłym wrażeniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Psuj Napisano 24 Listopad 2005 Share Napisano 24 Listopad 2005 Tylko nie spocznijcie na laurach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gladki Napisano 24 Listopad 2005 Share Napisano 24 Listopad 2005 Nieżartuj tak mnie podbudowała ta punktacja że po pracy chyba browarka sztrzelę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WOJT999 Napisano 24 Listopad 2005 Share Napisano 24 Listopad 2005 hura mam 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abc Napisano 24 Listopad 2005 Share Napisano 24 Listopad 2005 nie wiem co robię, ale jestem za Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal Napisano 24 Listopad 2005 Share Napisano 24 Listopad 2005 Czy nie za wcześnie na otwieranie szampana , wyścig trwa dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wald Napisano 24 Listopad 2005 Share Napisano 24 Listopad 2005 Ja rozumiem szefa ale ....niechaj będę niepopularny.... to nie igrzyska . Nie jestem w stanie pisać o ciekawych spr, dla forumowiczów na zawołanie ( mówie tylko o sobie ). To przynosi życie. Wiem że na tym forum są koledzy którzy mają wiecej do powiedzenia . Jestem.... za fajna sprawa , wiedzieć że jestem też pomocny, choć w niewielkim stopniu. A liderom klasyfikacji szczerze gratuluję. ...panowie tak trzymać. Ja uważam się bardziej za czytelnika , tego jakże ciekawego dla naszego swiatka forum . Jak będę miał coś do powiedzenia ( oczywiście wartościowego,...he he moim zdaniem ) to wierzcie mi napewno napiszę. I wtedy biada liderom ( nie śmiejcie sie to żart ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Norbert Jezierski Napisano 24 Listopad 2005 Autor Share Napisano 24 Listopad 2005 niechaj będę niepopularny.... to nie igrzyska Ja wiem, że to nie igrzyska - ale chcemy troszkę rozbujać to forum, "zmusić" ludzi do szukania nowych tematów i odpowiadania na pytania już zadane na forum. NIe premiujemy ilosci postów, tylko ich wartośc merytoryczną, przykłady, doświadczenia z życia wzięte, ciekawe opinie - również te skrajnie subiektywne - na określony temat. To nie ma być nabijanie postów - czegoś takiego nie chcieliśmy i chcieć nie będziemy ... Skorzystać na tym możemy chyba wszyscy - i tak ma być ... Ja uważam się bardziej za czytelnika Różnica między Tobą a 400 innymi osobami jest taka, że Oni TYLKO czytają. Jesteś w tej grupie czynnej, bardziej aktywnej. I tak trzymać !! Jak będę miał coś do powiedzenia ( oczywiście wartościowego,...he he moim zdaniem ) to wierzcie mi napewno napiszę. Piszesz - i za to wielkie Ci dzięki !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal Napisano 24 Listopad 2005 Share Napisano 24 Listopad 2005 wald - jeśli uratujemy choć jedno życie [ pomożemy ] to bedzie sukces .A kto ma nam pomóc jakie nie my sobie nawzajem .Życie rodzi problemy i życie je rozwiązuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wald Napisano 24 Listopad 2005 Share Napisano 24 Listopad 2005 wald - jeśli uratujemy choć jedno życie [ pomożemy ] to bedzie sukces .A kto ma nam pomóc jakie nie my sobie nawzajem .Życie rodzi problemy i życie je rozwiązuje Masz świętą rację i jeszcze raz ....choć się powtarzam. Wielkie dzięki Norbiemu za to co robi a przede wszystkim za to forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi