Skocz do zawartości

Konkurs jesienno - zimowy 2005 - już ruszył !!!!

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Niezmiernie miło jest nam poinformować Państwa o otwarciu z dniem dzisiejszym, tj. 3 XI br., najnowszej edycji naszego konkursu !

Nagrody są - w naszym odczuciu - bardzo ciekawe - tym większego spodziewamy się zaangażowania z Państwa strony :D

Promujemy dziś wiedzę, rzeczowość informacji i szybkość działania ...

A oto szczegółowe warunki uczestnictwa i galeria nagród:

REGULAMIN

1. Punkty będą przyznawać członkowie "komisji śledczej" w składzie: Admin [Norbert Jezierski], Psuj, Berecik, 08/15.

2. Punkty nie będą przyznawane przy pomocy narzędzi dostepnych na forum, ale każdy z "sędziów" będzie je notował sam (patrz - runda bokserska).

3. Na zakończenie konkursu zsumujemy punkty od każdego oceniającego.

4. Oceniać będziemy za:

- opublikowanie ciekawego materiału (nowy temat, nowe - ciekawe pytanie itp.) 1-3 pkt,

- szybką i rzeczową odpowiedź na zadane pytanie (punkty dla pierwszych trzech odpowiedzi lub wybitnie pomocnych) 1-2 pkt,

- podanie pomocnego linka do strony internetowej 1 pkt,

- pierwsze podanie nowego aktu prawnego dot skp 1 pkt,

5. Każdy oceniający sam decyduje, ile punktów przyznać w ramach widełek.

6. Ocenie podlegają posty umieszczane w działach: Stacje Kontroli Pojazdów, Wydziały Komunikacji, Motoryzacja, KOMPUTERY i Internet.

7. W konkursie nie biorą udziału posty moderujące forum, ani też osoby ze składu "komisji".

8. Przewidywany czas rozstrzygnięcia konkursu - ok. 18/19 XII 2005 r.

NAGRODY

1. miejsce - wiertarka BOSCH 500 W

wiertarka.jpg

2. miejsce - narzędzie do majterkowania KINZO

kinzo.jpg

3. miejsce - zestaw końcówek - 56 szt. - BLACK & DECKER

b_and_d.jpg

4. miejsce - zestaw końcówek - 24 szt. - BOSCH

bosch_dip.jpg

5. miejsce - multimeter cyfrowy

multimeter.jpg

6. miejsce - latarka ładowalna

latarka.jpg

7. miejsce - nagroda pocieszenia - miarka VAT

miara.jpg

Świat łamie każdego i potem niektórzy są jeszcze mocniejsi w miejscach złamania. Ale takich, co nie chcą się złamać, świat zabija. Zabija w równej mierze najlepszych, najdelikatniejszych i najdzielniejszych. Jeżeli nie jesteś żadnym z nich, możesz być pewien, że zabije cię także, ale bez szczególnego pośpiechu. [Ernest Hemingway, Pożegnanie z bronią (1928)]

Nie pytaj się ludzi co można, a co nie, ale zadaj sobie pytanie czy warto.
Bowiem - można wszystko, ale nie wszystko warto... [NN]

Napisano

Jestem wniebowzięty i zamawiam 1 . A gdzie są warunki uczestnictwa? Wystarczy wybrać nagrodę (lub kilka) czy coś przeoczyłem? :D

Już chce uczestniczyć. No nieźle Norcom się postarał. ;)

[ Dodano: Czw Lis 03, 2005 10:05 pm ]

A oto szczegółowe warunki uczestnictwa i galeria nagród:

1. miejsce - wiertarka BOSCH 500 W

Jestem za i wybieram nagrodę nr 1. Czy już wygrałem? :P

[ Dodano: Czw Lis 03, 2005 10:07 pm ]

Nie no ja się tak nie bawię. Ktoś po 1 minucie reulamin dołączył. Czy prawo działa wstecz? :D

Pozdrawiam,

Bogusław Maćkowski

Wszystkie wypowiedzi mają charakter prywatny i nie mogą być traktowane jako opinia prawna lub urzędowa. Nie wyrażam zgody na kopiowanie i publikowanie moich wypowiedzi na innych forach, nośnikach, publikacjach itp.

[scroll]Wypełnij ANKIETĘ skąd jesteś ! ! !. [/scroll]

Napisano
Nie no ja się tak nie bawię. Ktoś po 1 minucie reulamin dołączył. Czy prawo działa wstecz?

U nas jest wszystko możliwe :lol:

A ta serio - gratuluję poczucia humoru tak późną porą i zapraszam do aktywnego uczestnictwa ! Nagrody czekają ...

Świat łamie każdego i potem niektórzy są jeszcze mocniejsi w miejscach złamania. Ale takich, co nie chcą się złamać, świat zabija. Zabija w równej mierze najlepszych, najdelikatniejszych i najdzielniejszych. Jeżeli nie jesteś żadnym z nich, możesz być pewien, że zabije cię także, ale bez szczególnego pośpiechu. [Ernest Hemingway, Pożegnanie z bronią (1928)]

Napisano
No to każdy ma szansę na gwiazdorka

Liderzy poprzednich edycji również są mile widziani !!

Napisano

wauuuuuuuuu

no toś się postarał :lol:

brawo

oby nie było tak jak z innymi konkursami w kraju :cry:

ostanio dzieci zbierały butelki i firma chetnie je odbierała a jak sie już nazbierała to znikła :cry:

oczywiście gratuluje pomysłu i zapewne podniesie "poziom" dyskusji

pozdrawiam i biorę się do "roboty"

dla Mackowskiego zostawię Boscha a sam chętnie załapie sie na coś innego :P

Napisano
ostanio dzieci zbierały butelki i firma chetnie je odbierała a jak sie już nazbierała to znikła

Nagrody są już kupione i leżą przy moim biurku. Na wypłaty dla pracowników na razie mam - więc na razie licytacji nie będzie :lol: A i firmy raczej nie zwijam ... :lol:

Patrząc na Twój dotychczasowy dorobek, szanse masz - jak myślę - duże ....

Napisano

Gratulacje panie Norbercie nagrody naprawdę są ciekawe :idea::idea::idea:

Napisano
Gratulacje panie Norbercie

Do znudzenia będę powtarzał - sorki, ale na forum staramy się nie panować sobie - tuśmy wszyscy sobie równi (no - teoretycznie) ;-)

A za gratulacje - dziekuję ! Nie tylko moja w tym zasługa - ale o tym innym razem i bardziej oficjalnie ...

Napisano

A czy ktoś z kolegów zgłosił siebie i SKP w konkursie zoorganizowanym przez PISKP 8)?

• 2 weeks later...
Napisano

Najnowsze wyniki on-line:

www.norcom.com.pl/konkurs.php

Napisano

Jestem pod wrażeniem za co tyle punktów dostalem,przecie ja pisze same bzdury :shock::mrgreen:

Napisano

Tylko nie spocznijcie na laurach

"Społeczeństwo postanowiło kiedyś mieć Policję, aby pilnowała przestrzegania prawa, ustanowionego umysłami przedstawicieli tego społeczeństwa. Postanowiło mieć także diagnostów, którzy będą kontrolować pojazdy poruszające się po drogach, aby społeczeństwu było bezpiecznie. Teraz społeczeństwo ma problem kiedy Policjant karze mandatem za łamanie prawa, albo diagnosta nie chce dopuścić niesprawnego pojazdu. Bo prawa powinni przestrzegać inni a w stosunku do MNIE powinno wystarczyć jedynie moje ustne zapewnienie, że jestem wzorowym przedstawicielem tego społeczeństwa. Ci, którzy chcą wykonywać swe obowiązki tak jak NAKAZUJE prawo nie mają lekkiego życia....." - by abcs

Napisano

Nieżartuj tak mnie podbudowała ta punktacja że po pracy chyba browarka sztrzelę ;)

Napisano

Ja rozumiem szefa ale ....niechaj będę niepopularny.... to nie igrzyska . Nie jestem w stanie pisać o ciekawych spr, dla forumowiczów na zawołanie ( mówie tylko o sobie ). To przynosi życie. Wiem że na tym forum są koledzy którzy mają wiecej do powiedzenia . Jestem.... za fajna sprawa , wiedzieć że jestem też pomocny, choć w niewielkim stopniu. A liderom klasyfikacji szczerze gratuluję. ...panowie tak trzymać. Ja uważam się bardziej za czytelnika , tego jakże ciekawego dla naszego swiatka forum . Jak będę miał coś do powiedzenia ( oczywiście wartościowego,...he he moim zdaniem :):):) ) to wierzcie mi napewno napiszę. I wtedy biada liderom ( nie śmiejcie sie to żart :lol::lol::lol: )

Napisano
niechaj będę niepopularny.... to nie igrzyska

Ja wiem, że to nie igrzyska - ale chcemy troszkę rozbujać to forum, "zmusić" ludzi do szukania nowych tematów i odpowiadania na pytania już zadane na forum. NIe premiujemy ilosci postów, tylko ich wartośc merytoryczną, przykłady, doświadczenia z życia wzięte, ciekawe opinie - również te skrajnie subiektywne - na określony temat. To nie ma być nabijanie postów - czegoś takiego nie chcieliśmy i chcieć nie będziemy ...

Skorzystać na tym możemy chyba wszyscy - i tak ma być ...

Ja uważam się bardziej za czytelnika

Różnica między Tobą a 400 innymi osobami jest taka, że Oni TYLKO czytają. Jesteś w tej grupie czynnej, bardziej aktywnej. I tak trzymać !!

Jak będę miał coś do powiedzenia ( oczywiście wartościowego,...he he moim zdaniem ) to wierzcie mi napewno napiszę.

Piszesz - i za to wielkie Ci dzięki !! :D

Napisano

wald - jeśli uratujemy choć jedno życie [ pomożemy ] to bedzie sukces .A kto ma nam pomóc

jakie nie my sobie nawzajem .Życie rodzi problemy i życie je rozwiązuje :D

Napisano
wald - jeśli uratujemy choć jedno życie [ pomożemy ] to bedzie sukces .A kto ma nam pomóc

jakie nie my sobie nawzajem .Życie rodzi problemy i życie je rozwiązuje :D

Masz świętą rację i jeszcze raz ....choć się powtarzam. Wielkie dzięki Norbiemu za to co robi a przede wszystkim za to forum. :)