Rejdzi Napisano 19 Luty 2014 Napisano 19 Luty 2014 Warte obejrzenia, ostatnio głośno o tym w moich rejonach. http://www.lm.pl/aktualnosci/informacja/93035/wirtualne_badania Swoją drogą ciekawie dochodzą do tego kiedy miało miejsce badanie. Cytuj
kuba197877 Napisano 19 Luty 2014 Napisano 19 Luty 2014 Jeszcze więcej Stacji a na pewno będzie lepiej w mniejszych miejscowościach to żenada jest a nie badania pewnie nie wszędzie ale w większości jeszcze mycie auta w cenie przeglądu prezenty różnego rodzaju nawet słyszałem i obniżki cen urzędowych dla stałych klientów np. komisów. Cytuj
fuks Napisano 19 Luty 2014 Napisano 19 Luty 2014 Poczytajcie komentarze pod tym art. np Powiem wam jak wygląda przegląd na stacji diagnostycznej w mojej miejscowości. Najpierw idzie się do kasy. Daję 100 zł, chociaż przegląd kosztuje 98, nigdy nie wydają reszty. Później idzie się i Pan wbija pieczątkę, następnie pyta się czy chcę wjechać. Mówię, że tak, bo chcę wiedzieć czy wszystko ok, chociaż wiem, że na pewno jest ok. Pan patrzy na mnie jak na Twój post jest niezgodny z zasadami - popraw, co masz do poprawienia - inaczej dostajesz ostrzeżenie ! a, bo przecież nikt nie wjeżdża. Robi pobieżnie z miną nietęgą, całość trwa może 3 minuty. W między czasie dwóch innych klientów, dostało już pieczątki i wracają do swoich samochodów na parkingu. Jak tu może być bezpiecznie? Ludzie, przecież tymi samochodami jeździcie wy i wasze dzieci. Świadomość społeczna rośnie szybciej niż by się mogło wydawać. Cytuj
Grzegorz Łódź Napisano 19 Luty 2014 Napisano 19 Luty 2014 Poczytajcie komentarze pod tym art Bez komentarza Cytuj
rurek777 Napisano 20 Luty 2014 Napisano 20 Luty 2014 jest to normalne na 75% skp. a nawet pan Turek z PISKP powiedział że badania w Polsce to fikcja miała temu zapobiec powołana grupa MTGiB . Cytuj
crackers Napisano 20 Luty 2014 Napisano 20 Luty 2014 jest to normalne na 75% skpAle co?Nie masz chyba na myśli tegoPoczytajcie komentarze pod tym art. npCytat: Powiem wam jak wygląda przegląd na stacji diagnostycznej w mojej miejscowości. Najpierw idzie się do kasy. Daję 100 zł, chociaż przegląd kosztuje 98, nigdy nie wydają reszty. Później idzie się i Pan wbija pieczątkę, następnie pyta się czy chcę wjechać. Mówię, że tak, bo chcę wiedzieć czy wszystko ok, chociaż wiem, że na pewno jest ok. Pan patrzy na mnie jak na Twój post jest niezgodny z zasadami - popraw, co masz do poprawienia - inaczej dostajesz ostrzeżenie ! , bo przecież nikt nie wjeżdża. Robi pobieżnie z miną nietęgą, całość trwa może 3 minuty. W między czasie dwóch innych klientów, dostało już pieczątki i wracają do swoich samochodów na parkingu. Jak tu może być bezpiecznie? Ludzie, przecież tymi samochodami jeździcie wy i wasze dzieci.[/quote ] Cytuj
crackers Napisano 20 Luty 2014 Napisano 20 Luty 2014 rurek777, moim skromnym zdaniem "trochę" przesadziłeś z tymi 75%,nie te czasy bo Świadomość społeczna rośnie szybciej niż by się mogło wydawać i nie tylko to.Chyba,że w Twoim rejonie? Cytuj
rurek777 Napisano 20 Luty 2014 Napisano 20 Luty 2014 może i przesadziłem ale mimo że świadomość rośnie to takie rzeczy mają miejsce i nikt do tej pory nic nie robi żeby to zmienic Cytuj
danielg539 Napisano 20 Luty 2014 Napisano 20 Luty 2014 takie rzeczy mają miejsce i nikt do tej pory nic nie robi żeby to zmienic Aby było jeszcze ciekawiej to należy dodać, że wszyscy (klienci, konkurencja, starosta policja) o tym wiedzą i jakimś dziwnym trafem tego nie zauważają Cytuj
bosma Napisano 29 Październik 2014 Napisano 29 Październik 2014 jak ktoś wpadnie na pomysł w ministerstwie aby dołączać wydruki z BT pojazdu to proceder na pewno znacznie się ukróci Cytuj
danielg539 Napisano 29 Październik 2014 Napisano 29 Październik 2014 jak ktoś wpadnie na pomysł w ministerstwie aby dołączać wydruki z BT pojazdu to proceder na pewno znacznie się ukróci Na MI bym zbytnio nie liczył, ale UE powoli się przymierza do ewidencjonowania wartości parametrów mierzonych podczas OBT. Cytuj
biker100 Napisano 29 Październik 2014 Napisano 29 Październik 2014 ale UE powoli się przymierza są daleko za jednym z polskich WK Nadzór już dawno nakazał zamieszczać wyniki w zaświadczeniach Cytuj
michal_k Napisano 29 Październik 2014 Napisano 29 Październik 2014 Nadzór już dawno nakazał zamieszczać wyniki w zaświadczeniach Na jakiej podstawie? Widzimisię? Cytuj
biker100 Napisano 29 Październik 2014 Napisano 29 Październik 2014 Nadzór już dawno nakazał zamieszczać wyniki w zaświadczeniach Na jakiej podstawie? Widzimisię? no oczywiście, Michał nie pamiętasz? pismo nawet ktoś tu na forum wrzucił, a potem rakiem się z tego wycofywano, że to niby prośba i takie tam ... Cytuj
michal_k Napisano 29 Październik 2014 Napisano 29 Październik 2014 no oczywiście, Michał nie pamiętasz? pismo nawet ktoś tu na forum wrzucił, a potem rakiem się z tego wycofywano, że to niby prośba i takie tam ... Myślałem, że to coś nowego, a nie Kraków Cytuj
kowal Napisano 29 Październik 2014 Napisano 29 Październik 2014 a nie Kraków po prostu dbają o środowisko naturalne .......... Cytuj
biker100 Napisano 29 Październik 2014 Napisano 29 Październik 2014 a nie Kraków po prostu dbają o środowisko naturalne .......... oczywiście i segregują śmieci.... na te co można palić w dzień i na te co można palić w nocy Cytuj
aboz Napisano 29 Październik 2014 Napisano 29 Październik 2014 a nie Kraków po prostu dbają o środowisko naturalne .......... oczywiście i segregują śmieci.... na te co można palić w dzień i na te co można palić w nocy Eeeee, coś Ci się Grzesiu pomyliło U nas nawet liści działkowiczom nie pozwolą palić, bo smog Cytuj
biker100 Napisano 29 Październik 2014 Napisano 29 Październik 2014 a nie Kraków po prostu dbają o środowisko naturalne .......... oczywiście i segregują śmieci.... na te co można palić w dzień i na te co można palić w nocy Eeeee, coś Ci się Grzesiu pomyliło U nas nawet liści działkowiczom nie pozwolą palić, bo smog a może to u mnie tak jest eeee, nie ważne .... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi