Iamthelaw Napisano 14 Kwiecień 2014 Share Napisano 14 Kwiecień 2014 A tak się bawiliśmy w miniony weekend: Zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek D Napisano 14 Kwiecień 2014 Share Napisano 14 Kwiecień 2014 Piękne samochody i jeden motocykl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darkdog Napisano 14 Kwiecień 2014 Share Napisano 14 Kwiecień 2014 powiem szczerze że Warszawa Pick-up zrobiła na mnie wrażenie, nawet nie wiedziałem że takie były za młody jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal_k Napisano 14 Kwiecień 2014 Share Napisano 14 Kwiecień 2014 Warszawa Pick-up zrobiła na mnie wrażenie, nawet nie wiedziałem że takie były Były, ale ta na zdjęciach wygląda jak przeróbka z sedana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abcs Napisano 14 Kwiecień 2014 Share Napisano 14 Kwiecień 2014 Zdecydowanie to nie jest oryginał pick-up na Warszawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abcs Napisano 15 Kwiecień 2014 Share Napisano 15 Kwiecień 2014 ale za to jaki ,,fasonny Pewnie! Chciałbym takiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Iamthelaw Napisano 15 Kwiecień 2014 Autor Share Napisano 15 Kwiecień 2014 Naprawdę fajnie było obejrzeć takie auta w akcji. Czy w oryginale czy nie, to już inna kwestia. Ważne, że oko cieszyły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi