Psuj Napisano 30 Kwiecień 2014 Napisano 30 Kwiecień 2014 Ciekawostka jedna: http://demotywatory.pl/4328554/Zbiorniki-gazowe-ze-szrotu I ciekawostka druga: Cytuj "Społeczeństwo postanowiło kiedyś mieć Policję, aby pilnowała przestrzegania prawa, ustanowionego umysłami przedstawicieli tego społeczeństwa. Postanowiło mieć także diagnostów, którzy będą kontrolować pojazdy poruszające się po drogach, aby społeczeństwu było bezpiecznie. Teraz społeczeństwo ma problem kiedy Policjant karze mandatem za łamanie prawa, albo diagnosta nie chce dopuścić niesprawnego pojazdu. Bo prawa powinni przestrzegać inni a w stosunku do MNIE powinno wystarczyć jedynie moje ustne zapewnienie, że jestem wzorowym przedstawicielem tego społeczeństwa. Ci, którzy chcą wykonywać swe obowiązki tak jak NAKAZUJE prawo nie mają lekkiego życia....." - by abcs
JANUSZ60 Napisano 30 Kwiecień 2014 Napisano 30 Kwiecień 2014 I ciekawostka druga: Powiedziałbym nawet, że ta druga to ciekawa ciekawostka,,, Cytuj
ijm Napisano 30 Kwiecień 2014 Napisano 30 Kwiecień 2014 Czy ta stacja istnieje? Ta ciekawostka wygląda na lewiznę. [ Dodano: 30-04-2014, 15:16 ] Jasny gwint istnieje Cytuj
JANUSZ60 Napisano 30 Kwiecień 2014 Napisano 30 Kwiecień 2014 Czy ta stacja istnieje? Takie kwiatki są niestety wśród Nas, zastanawiam się bardziej czyj program generuje takie zaświadczenia i wydaje mi się, że liznąłem kiedyś z podobną treścią ,,, Cytuj
biker100 Napisano 30 Kwiecień 2014 Napisano 30 Kwiecień 2014 zastanawiam się bardziej czyj program generuje takie zaświadczenia W Patronacie drukowane Cytuj
JANUSZ60 Napisano 30 Kwiecień 2014 Napisano 30 Kwiecień 2014 W Patronacie drukowane Jaja robisz ? Kiedy i w jakiej wersji ? Cytuj
biker100 Napisano 30 Kwiecień 2014 Napisano 30 Kwiecień 2014 Panowie nie jest to zaświadczenie z badania technicznego pojazdu istnieje możliwość w tym programie właśnie takiego wydruku (tylko nie wiem w jakim celu?) niezależnie od zaświadczenia z BT pojazdu. [ Dodano: 30-04-2014, 15:26 ] Jaja robisz ? Kiedy i w jakiej wersji ? nie robię, nawet teraz i ver. 9.4L Cytuj
biker100 Napisano 30 Kwiecień 2014 Napisano 30 Kwiecień 2014 Janusz wejdź w: - baza zestawienie (F5); - otwórz(F7); - zaawansowane (F8); - wybierz nazwisko diagnosty; - zaznacz I. badanie gazu; - przeszukuj; - podgląd wyniku; - otwórz badanie; - wydruki (F2); - pojazd przyst. do zasilania gazem (F5). i masz Cytuj
ijm Napisano 30 Kwiecień 2014 Napisano 30 Kwiecień 2014 A widzicie na pieczęci stacji i diagnosty literę c? Bo ja nie, a myślę że powinna być. Cytuj
Psuj Napisano 30 Kwiecień 2014 Autor Napisano 30 Kwiecień 2014 A widzicie na pieczęci stacji i diagnosty literę c? Bo ja nie, a myślę że powinna być. Na "nowych" podstawówkach nie będzie. Jak smaczek dodam, że nie było decyzji i protokołu a tylko sławetne pisemko od dyrektora technicznego Stako, że posiadają taki protokół... Cytuj "Społeczeństwo postanowiło kiedyś mieć Policję, aby pilnowała przestrzegania prawa, ustanowionego umysłami przedstawicieli tego społeczeństwa. Postanowiło mieć także diagnostów, którzy będą kontrolować pojazdy poruszające się po drogach, aby społeczeństwu było bezpiecznie. Teraz społeczeństwo ma problem kiedy Policjant karze mandatem za łamanie prawa, albo diagnosta nie chce dopuścić niesprawnego pojazdu. Bo prawa powinni przestrzegać inni a w stosunku do MNIE powinno wystarczyć jedynie moje ustne zapewnienie, że jestem wzorowym przedstawicielem tego społeczeństwa. Ci, którzy chcą wykonywać swe obowiązki tak jak NAKAZUJE prawo nie mają lekkiego życia....." - by abcs
JANUSZ60 Napisano 30 Kwiecień 2014 Napisano 30 Kwiecień 2014 A widzicie na pieczęci stacji i diagnosty literę c? Nie musi być w nowo-otwartej ,,, Janusz wejdź w: Powiedz mi jeszcze do czego tej opcji używasz, komu takie zaświadczenie wystawiasz oraz ile wykonujesz badań dodatkowych (GAZ) ??? Cytuj
biker100 Napisano 30 Kwiecień 2014 Napisano 30 Kwiecień 2014 Powiedz mi jeszcze do czego tej opcji używasz, komu takie zaświadczenie wystawiasz oraz ile wykonujesz badań dodatkowych (GAZ) ??? Janusz gdzie napisałem, że jej używam, nie drukuje i nie wystawiam nikomu takiego zaświadczenia? znam swój program i wiem, że taka możliwość istnieje tylko tyle Zbyt daleko wysunięte wnioski. Cytuj
DARIO64 Napisano 30 Kwiecień 2014 Napisano 30 Kwiecień 2014 Ta druga ciekawostka jest czasami pokazywana jako protokół na zbiornik . Cytuj
JANUSZ60 Napisano 30 Kwiecień 2014 Napisano 30 Kwiecień 2014 Zbyt daleko wysunięte wnioski. Wiesz dobrze, że nadgorliwością jest w ogóle wypełnianie danych instalacji, skoro powinniśmy wymagać przy badaniu tylko protokołu z badania zbiornika, a program, który miałem na myśli eksponuje to chyba nadal jako pola wymagane ,,, Cytuj
biker100 Napisano 30 Kwiecień 2014 Napisano 30 Kwiecień 2014 Wiesz dobrze, że nadgorliwością jest w ogóle wypełnianie danych instalacji, tak, wiem Cytuj
wojteczek Napisano 30 Kwiecień 2014 Napisano 30 Kwiecień 2014 Tak w patronacie można było jeszcze rok temu takie zaświadczenie wydrukować. Widziałem 2 lata temu w powiecie otwockim pewna stacja wystawiała takie i potem klient awanturował się, skoro to dla mnie nie ma żadnej mocy to czemu oni to wystawiają? Cytuj
Kryczynski A Napisano 30 Kwiecień 2014 Napisano 30 Kwiecień 2014 ręce opadają na załącznik 2 choć jak na badaniu okresowym z gazem diagnosta sprawdzał instalacje gaz pędzelkiem i jakąś cieczą podczas kontroli to ten załącznik by przeszedł Cytuj
kowal Napisano 30 Kwiecień 2014 Napisano 30 Kwiecień 2014 ręce opadają już mnie nic nie zdziwi - to co widzę jak nie które stacje są daleko ,daleko w lesie z ustawami i prowadzeniem badań i teraz jak robić dobrze jak oni otwierają oczy -my tak nie robiliśmy , a dlaczego tak robisz ręce opadająmy spisywaliśmy numer ze zbiornika -po co na co jakiś kwit -słyszę Przykład - w patronacie obowiązuje już wersja 9.4 - pracują na 5.9 -to ta jeszcze przed wejściem 966 -wiec chyba nic dodać nic ująć Cytuj
biker100 Napisano 30 Kwiecień 2014 Napisano 30 Kwiecień 2014 pracują na 5.9 teraz to chyba wkręcasz nas Cytuj
DARIO64 Napisano 30 Kwiecień 2014 Napisano 30 Kwiecień 2014 pracują na 5.9 teraz to chyba wkręcasz nas Jestem skłonny w to uwierzyć . Cytuj
danielg539 Napisano 30 Kwiecień 2014 Napisano 30 Kwiecień 2014 w patronacie obowiązuje już wersja 9.4 - pracują na 5.9 -to ta jeszcze przed wejściem 966 -wiec chyba nic dodać nic ująć Jestem skłonny w to uwierzyć . Wytłumaczcie mi jeszcze jakim cudem WK przyjmują zaświadczenia z BT na nieaktualnym druku???? Cytuj
DARIO64 Napisano 30 Kwiecień 2014 Napisano 30 Kwiecień 2014 Wytłumaczcie mi jeszcze jakim cudem WK przyjmują zaświadczenia z BT na nieaktualnym druku???? Po dzisiejszym dniu mnie to nie dziwi . Skąd WK ma wiedzieć że są nowe wzory ,jak nie mają czasu dzienników przeczytać. Szkoda że nie słyszałeś mojej dzisiejszej rozmowy. Cytuj
Grzegorz Łódź Napisano 30 Kwiecień 2014 Napisano 30 Kwiecień 2014 Wytłumaczcie mi jeszcze jakim cudem WK przyjmują zaświadczenia z BT na nieaktualnym druku???? Bo może oni też pracują jeszcze na nieaktualnym dz.u. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi