klient Napisano 15 Lipiec 2014 Napisano 15 Lipiec 2014 Witam , Panowie jak jest teraz z zmianami konstrukcyjnymi.Pytam bo mamy okazję złapać robotę klient ma dukato z skrzynią pod plandeką i chce to przełożyć na drugie dukato ale młodsze a z tamtego kontener na tego pierwszego starszego.Jak teraz z prdocedurami dalej tak samo zaświadczenie od nas o zmianach dalej OSKP i badanie po zmianach i na końcu WK.Czy coś się zmieniło w tym temacie ? Cytuj
hugol22 Napisano 15 Lipiec 2014 Napisano 15 Lipiec 2014 Po zmianie zważyć i na stację ,chyba że diagnosta zażyczy sobie opinii rzeczoznawcy. Cytuj
danielg539 Napisano 15 Lipiec 2014 Napisano 15 Lipiec 2014 .Czy coś się zmieniło w tym temacie ? Jak żadne z tych aut nie jest fabrycznie nowe to wszystko po staremu. Cytuj
Psuj Napisano 15 Lipiec 2014 Napisano 15 Lipiec 2014 dalej tak samo zaświadczenie od nas o zmianach W żadnym z aut nie zmieni się rodzaj pojazdu, więc zmiany nie musi wykonywać firma. Poza tym: Cytuj "Społeczeństwo postanowiło kiedyś mieć Policję, aby pilnowała przestrzegania prawa, ustanowionego umysłami przedstawicieli tego społeczeństwa. Postanowiło mieć także diagnostów, którzy będą kontrolować pojazdy poruszające się po drogach, aby społeczeństwu było bezpiecznie. Teraz społeczeństwo ma problem kiedy Policjant karze mandatem za łamanie prawa, albo diagnosta nie chce dopuścić niesprawnego pojazdu. Bo prawa powinni przestrzegać inni a w stosunku do MNIE powinno wystarczyć jedynie moje ustne zapewnienie, że jestem wzorowym przedstawicielem tego społeczeństwa. Ci, którzy chcą wykonywać swe obowiązki tak jak NAKAZUJE prawo nie mają lekkiego życia....." - by abcs
Rekomendowane odpowiedzi