Rubel Napisano 31 Lipiec 2014 Share Napisano 31 Lipiec 2014 Witam wszystkich mam pytanko przyczepa kempingowa z angli , jak wiadoma brak dowodu brak tablic DMC 1100kg, wiadomo klient najpierw wydzial komunikacji PC i tablice czasowe wszyszystkie dane z katalogu itd i moje pytanie jaka date pierwszej rejstracji zrobic jak z terminem badania i jak ja sklasyfikowac ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker100 Napisano 31 Lipiec 2014 Share Napisano 31 Lipiec 2014 pierwszej rejstracji zrobic 01.01. rok produkcji; a klasyfikacji było i to zaledwie ... wczoraj i dzisiaj:http://www.norcom.com.pl/nowe_forum/viewtopic.php?p=215617&highlight=#215617 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal_k Napisano 31 Lipiec 2014 Share Napisano 31 Lipiec 2014 jaka date pierwszej rejstracji zrobic Taką jaka będzie w PC. Niektóre WK dadzą dzisiejszą, a niektóre 1 stycznia roku produkcji. jak z terminem badania W zależności od daty I rejestracji. Idzie w systemie 3-2-1-1-1-1. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi