biker100 Napisano 1 Wrzesień 2014 Napisano 1 Wrzesień 2014 Panowie, który to rok w końcu: WF0NXXGBBNVE12723 Wg. rozkodowania nr VIN wychodzi 12.1997 jednak FORDETIS podaje: Build Date: 14.01.1998 Vehicle Line: Mondeo 1992-2000 Body Style: 4 Door Estate Version: GLX Engine: 1.8L Diesel TI Transmission: 5-Speed Manual Trans - MTX75 Drive: LHD FWD Axle Ratio: 4.06 Emission: EEC 96 Car (EEC 1) Air Conditioning: Manual Air Conditioning Territory: (+)"NL" Paint: State Blue (Metallic) Interior Fabric: Liberty i nie tylko on również tu: VIN: WF0NXXGBBNVE12723 Марка: FORD Модель: MONDEO 1992-2000 Дата выпуска: 14.01.1998 https://vin.su/ Który to w końcu rocznik jest? Cytuj
Psuj Napisano 1 Wrzesień 2014 Napisano 1 Wrzesień 2014 Pisz jak etis podaje. Czasem zdarzało się, że auto nie "wyszło" z fabryki na czas. A takie info tylko w etisie właśnie są... Cytuj "Społeczeństwo postanowiło kiedyś mieć Policję, aby pilnowała przestrzegania prawa, ustanowionego umysłami przedstawicieli tego społeczeństwa. Postanowiło mieć także diagnostów, którzy będą kontrolować pojazdy poruszające się po drogach, aby społeczeństwu było bezpiecznie. Teraz społeczeństwo ma problem kiedy Policjant karze mandatem za łamanie prawa, albo diagnosta nie chce dopuścić niesprawnego pojazdu. Bo prawa powinni przestrzegać inni a w stosunku do MNIE powinno wystarczyć jedynie moje ustne zapewnienie, że jestem wzorowym przedstawicielem tego społeczeństwa. Ci, którzy chcą wykonywać swe obowiązki tak jak NAKAZUJE prawo nie mają lekkiego życia....." - by abcs
Paprock Napisano 1 Wrzesień 2014 Napisano 1 Wrzesień 2014 Panowie, który to rok w końcu: Weźźź To Twój samochód. Cytuj
biker100 Napisano 1 Wrzesień 2014 Autor Napisano 1 Wrzesień 2014 Pisz jak etis podaje. tak miałem uczynić i uczynię, dziękuję za szybką odpowiedź. [ Dodano: 01-09-2014, 12:33 ] Weźźź To Twój samochód. wziąłem Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi