monmar Napisano 17 Listopad 2005 Share Napisano 17 Listopad 2005 Szanowni forumowicze Czy ktoś mógł by mi powiedzieć jak w niemieckim brifie nazwany jest autobs miejski a jak między miastowy.? Co oznacza "KOM EINF.-U.DOPPELTUER" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiesław Napisano 17 Listopad 2005 Share Napisano 17 Listopad 2005 Stadtbus - autobus miejski Autocar interbain - międzyniastowy może coś nie tak ale tak powinno się zgadzać [ Dodano: 17-11-2005, 09:55 ] ewentualnie - linienbus autocar interbain Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abc Napisano 17 Listopad 2005 Share Napisano 17 Listopad 2005 U.DOPPELTUER jak się nie myle to oznacza podwójne drzwi /ale się inaczej pisze po niemiecku drzwi to Tür/ albo przegubowiec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andy68 Napisano 17 Listopad 2005 Share Napisano 17 Listopad 2005 panowie zamiast się domyślać poprosić o tłumaczenie , i tak będzie potrzebne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WOJT999 Napisano 23 Listopad 2005 Share Napisano 23 Listopad 2005 podwojne drzwi DOPPELTUER pisane przez ,, u umlalt,, ü Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kontroler2 Napisano 23 Listopad 2005 Share Napisano 23 Listopad 2005 panowie zamiast się domyślać poprosić o tłumaczenie , i tak będzie potrzebne! Tłumaczenie Przysięgłego czasem zadziwia. Miałem na przeglądzie Nissana Patrola, gdzie w typie nadwozia tłumacz napisał < kombinowany> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andy68 Napisano 23 Listopad 2005 Share Napisano 23 Listopad 2005 Tłumaczenie Przysięgłego czasem zadziwia. Miałem na przeglądzie Nissana Patrola, gdzie w typie nadwozia tłumacz napisał < kombinowany> błędy każdemu się zdarzaja , mnie także , osobna sprawa klasyfikacja pojazdów niemiecka różni się od polskiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi