mirek.g Napisano 2 Październik 2014 Napisano 2 Październik 2014 Cy to może być poj. specjalnym, przewóz ryb w basenach przytwierdzonych do platformy. Cytuj
DARIO64 Napisano 2 Październik 2014 Napisano 2 Październik 2014 Mi to się gryzie z definicją specjalnego, normalny ładunek w pojemnikach zabezpieczonych przed przemieszczaniem . Na dzień dzisiejszy to i szambowozy nie są specjalne które pojemnik mają mocowany bezpośrednio na ramie a nie tak jak tutaj na platformie. Cytuj
ketiw38 Napisano 2 Październik 2014 Napisano 2 Październik 2014 Samochód ciężarowy Inny przewóz innych ładunków Aby durnej dyskusji nie było podobnie jak: Samochód ciężarowy inny przewóz żywych zwierząt A specjalny to niech sobie wybije z głowy Dziwne, że tylu fachowców a nikt nie chce pomóc Cytuj
Grzegorz Łódź Napisano 2 Październik 2014 Napisano 2 Październik 2014 Dziwne, że tylu fachowców a nikt nie chce pomóc Ale nikt nie prosił o pomoc Cytuj
DARIO64 Napisano 2 Październik 2014 Napisano 2 Październik 2014 podobnie jak: przewóz żywych zwierząt Może nie podobnie, w Unii wszystko możliwe, skoro ślimak to ryba ,to i ryba może być zwierzęciem. Cytuj
mirek.g Napisano 2 Październik 2014 Autor Napisano 2 Październik 2014 Dzięki koledzy rozwialiście moje wątpliwości.Nie będę pisał,że tak myślałem Cytuj
blakop Napisano 2 Październik 2014 Napisano 2 Październik 2014 Można by podciągnąć to pod przewoź żywych zwierząt Tak czy inaczej - CIĘŻAROWY bez dwóch zdań. Sam takie kompletowałem dla klienta kiedyś. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi