-
Aktualne tematy
-
-
Aktywni użytkownicy
-
1wojteczek
1 -
2aboz
1 -
3adam1501
1 -
4radekd2
1
-
-
Aktualne posty
-
Przez Mecher · Napisano
Nie przepraszaj, ale wierz mi, ani się po tym lepiej nie czuję, ani nie mam z tego żadnej satysfakcji, jesteś od kilku dni, jak sam piszesz, a od wczoraj zarejestrowany, więc świeżo po akceptacji regulaminu. To tylko dla Twojego dobra, byś nie podpadł na dzień dobry administracji. 😉 -
Przez Mlody11113 · Napisano
przepraszam Cie, mój błąd nie ogarnęłem ( jestem tu od kilku dni ) -
Przez wojteczek · Napisano
Korzystaj dalej z aplikacji dla niepełnosprawnych. Mobywatel widzi badanie N i liczy że poprawkę będziesz robił. -
Przez Paprock · Napisano
Tak. Regulamin nr 24 Europejskiej Komisji Gospodarczej Organizacji Narodów Zjednoczonych (EKG ONZ) - Jednolite przepisy dotyczące: I. Homologacji silników wysokoprężnych w odniesieniu do emisji widocznych zanieczyszczeń II. Homologacji pojazdów silnikowych w odniesieniu do instalacji silników wysokoprężnych homologowanego typu III. Homologacji pojazdów silnikowych wyposażonych w silniki wysokoprężne w odniesieniu do emisji widocznych zanieczyszczeń z silnika IV. Pomiaru mocy silników wysokoprężnych -
Przez Mecher · Napisano
Ja nie mam możliwości sprawdzenia/podania, ale jak myślisz, że umieszczenie tej samej prośby w kilku tematch pomoże w szybszym odzewie, to jesteś w błędzie.
-
-
Najbliższe urodziny
- Vernera
-
Statystyki użytkowników
-
Użytkowników10 834
-
Najwięcej online1 667
Najnowszy użytkownik
matik0109