Skocz do zawartości
  • Aktualne tematy

• Aktywni użytkownicy

1. 1
      mlusiek1590
      mlusiek1590
      3
    2. 2
      LimonQi
      LimonQi
      2
    3. 3
      Jacob
      Jacob
      1
    4. 4
      Mecher
      Mecher
      1
    5. 5
      Bratko
      Bratko
      1
  • Aktualne posty

• Andrzej121
      Jakoś na ostatnim używałem cały czas  Ostatnio używałem praktycznie przez 80% egzaminu Jak ktoś będzie chętny proszę pisać SMS numer tel 534-708-697 po zdanym egzaminie odwdzięczę się 
    • Solaris
      Nie bedziesz mógł używać telefonu
    • nesiasps
      Szkole się całe życie - daty pierwszej rej nie wskazał autor tematu, ale ty ustaliłeś precyzyjnie nie mając wiedzy czy i kiedy ten konkretny pojazd był rejestrowany i czy są na to dokumenty - ale rozumie, że to potrafisz - to się chwali w tym zawodzie.    Rozumie że ustaliłeś własne priorytety w dopuszczeniu zabytków do ruchu - w WSH nie ma odstępstw i 50 % jest dla Ciebie warunkiem koniecznym / zapewne wszystkie te zabytki które sprawdzałeś osiągały taki WSH. Czyli jeśli WSH będzie 47 % to dasz wynik niedopuszczający i nie zastosujesz ograniczenia np prędkości dopuszczalnej bo uważasz akurat ten parametr za niezaniżalny w Twojej ocenie i uważasz że tak właśnie to ma być ustalane - natomiast co do innych wymagań to już jest różnie i tam można to uznaniowo przekraczać stosując ograniczenia a tu akurat nie.   Kwestia jasnych przepisów o której wspominasz jakoś tak działa a raz nie działa w Twoim postępowaniu - jedna tabela ma znaczenie a druga już nie ma - a jeśli hałas jest przekroczony i jest to „kwestią jasnych przepisów” to jesteś konsekwentny w tym przypadku i nie dopuszczasz pojazdu  czy jakoś to  ograniczasz?  Coś tam staram się raz lepiej raz gorzej - nie zawsze się udaje       
    • kuba-kubiak113
      Dzisiaj zobaczyłem o dziwo ze zmienili numer tylko nie mozna sprawdzic w histroi pojazdu poniewaz nic nie wyszukuje jest tylko w mobywatelu ale tylko przez przegladarke w aplikacji nic niema. To chyba jeszcze kwestia opoźnien w cepie pewnie?    
    • Andrzej121
      Szukam osób które pomogą mi w czasie egzaminu udzielić prawidłową odpowiedź będę podsyłał zdjęcia 
  • Najbliższe urodziny

Brak użytkowników do pokazania

• Statystyki użytkowników

• Użytkowników
      10 873
    • Najwięcej online
      1 667

Interowiec1997
    Najnowszy użytkownik
    Interowiec1997
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.