-
Aktualne tematy
-
-
Aktywni użytkownicy
-
1diag
10 -
2hobbystapol
2 -
3krzysieknowak
2 -
4Tomcar
1 -
5nesiasps
1
-
-
Aktualne posty
-
Przez dejw0022222 · Napisano
Albert , dzięki bardzo za wszystko już też wiem coś więcej dzięki tobie -
Przez Paprock · Napisano
https://isap.sejm.gov.pl/isap.nsf/download.xsp/WDU20052011666/O/D20051666.pdf -
Przez Jacdiag · Napisano
World’s Longest Ever Ski Jump - new record 291 m Ryōyū Kobayashi Ryōyū Kobayashi -
Przez bury_616 · Napisano
Witam Chce przywrócić swojego nissana terrano 1 z 1988 roku do 5 miejsc. Posiadam wyciąg z homologacji mówiący o tym, że auto wyjechało z fabryki jako 5 osobowe. Chciałem dowiedzieć się jak sprawa wygląda z pasami bezpieczeństwa? Nie mogę znaleźć nowych do tak starego modelu i chciałem zapytać diagnostów na forum jak oni zapatrują się na sprawę? Czy muszę kupować nowe pasy czy wystarczy montaż w odpowiednim serwisie z oświadczeniem o prawidłowości montażu? Z tego co wyczytałem w internecie kanapa może być używana o ile jest w dobrym stanie, natomiast pasy? Znalazłem info że napinacze muszą być nowe,ale w takim starym aucie raczej nie będzie napinaczy. Bardzo proszę o rozjaśnienie tematu. -
Przez hobbystapol · Napisano
Człowiek w sumie świeży w zawodzie bo raptem cztery lata ale takiego TDT-u to ja nawet na odbiorze technicznym stacji nie widziałem , zawsze było urzędowo według litery prawa i z wrodzoną wyższością nad zwykłym śmiertelnikiem czyli diagnostą:)
-
-
Najbliższe urodziny
Brak użytkowników do pokazania
-
Statystyki użytkowników
-
Użytkowników10 696
-
Najwięcej online1 667
Najnowszy użytkownik
bury_616