-
Aktualne tematy
-
-
Aktywni użytkownicy
-
1Rafi90
2 -
2radekd2
1 -
3Mecher
1 -
4wojteczek
1 -
5Paprock
1
-
-
Aktualne posty
-
-
Przez Benek89 · Napisano
Cześć Ja mam pytanie troszkę inne. Mianowicie Renault Master w dowodzie 3 miejsca ( tak zostaje) chcę usunąć ścianę grodziową, i resztę zabudować w " część" mieszkalną. Nie dokładam dodatkowych foteli, nic konstrukcyjnego nie zmieniam oprócz ściany grodziowej. Będą duże problemy z dokumentami z przerobieniem na kampera ??? -
Przez Adrian1996_OSKP · Napisano
Witam, cześć. Klient zgłasza się z takim quadem do rejestracji, pomoże ktoś z rozkodowaniem homologacji? Nada się to do legalnego przeglądu? z góry dziękuję za odpowiedz bardziej doświadczonym ode mnie -
Przez Paprock · Napisano
Cezary, ale powiedz szczerze, czego się uczepiłeś? A jak już odpowiesz, to potem wskaż przepis od kiedy wymagane są poduszki powietrzne lub numer identyfikacyjny doklejany na parapecie. A poza tym to, co jest w kwadraciku na poniższych fotkach, jest poza ścisłą tabliczką, do której tak się odwołujesz, a z drugiej strony jest jednak na tabliczce podane. Takie dwa w jednym. Gorzej z tymi kwadracikami, które gdziekolwiek są naklejane. Najczęściej jednak w komorze silnika spotykane i te wskazania można sobie darować przy pomiarze. Jednak dobrzy by było, aby dymomierz łapał to wskazanie, i nie przekraczał tego, co w warunkach technicznych opisane. -
Przez Paprock · Napisano
Dowiedz się konkretnie, czy jest wspomaganie wyjazdu wkomponowane.
-
-
Najbliższe urodziny
Brak użytkowników do pokazania
-
Statystyki użytkowników
-
Użytkowników10 842
-
Najwięcej online1 667
Najnowszy użytkownik
Benek89