-
Aktualne tematy
-
-
Aktywni użytkownicy
-
1darek2647
1 -
2piter1973
1 -
3aboz
1 -
4mlusiek1590
1 -
5Marta_Szypura
1
-
-
Aktualne posty
-
Przez Tomcar · Napisano
Ze stacjami TDT to troche Łukasza poniosło. Znam go osobiście i wiem że lubi dyskutować na kontrowersyjne tematy, ale ten pomysł jest idiotyczny, chocby przez poziom wiedzy niektórych funkcjonariuszy Policji. Zatzymany dowód za żarówke i wycieczka do superstacji. Nie dajmy sie zwariować. A każdy kto miał styczność z działalnoscia TDT raczej będzie ostrożny w rozszerzaniu jego kompetencji. Bezapelacyjnie wymóg fotografowania pojazdu na badaniu mocno utrudni( ale nie uniemożliwi) wycieczki samych dowodów na SKP. Natomiast jak juz pisałem właściciele totalnych gruzów beda jeździc bez badań bo ryzyko wpadki jest minimalne. -
Przez Rafi90 · Napisano
Wygląda jak wygląda, jeśli się zgadza to nie widzę problemu. Chyba że osobówka która powinna mieć maszynowo, a ma ewidentnie ręcznie no to baj baj. Znajomy diagnosta z powiatu obok wpisał raz usterkę że numer sfałszowany. 3 razy musiał się fatygować na policję i raz do sądu, za własne pieniądze.... -
Przez Rafi90 · Napisano
Patrząc na kompetencje i niektóre interpretacje TDT, to ja bym im wideł nie oddał potrzymać nawet. Jeszcze kamera nasobna, mundurki, e pieniążki i będziemy mieli drugą Koreę -
Przez danielg539 · Napisano
Bo zwykłym numeratorem i odręcznie numery były nabijane... Wiele pojazdów produkowanych w małych seriach (zwłaszcza przyczepy) miały numery nabijane odręcznie... -
Przez danielg539 · Napisano
Gdy powstaną super stacje z biegiem czasu będą dostawały coraz więcej uprawnień kosztem tych zwykłych SKP a po kilku latach okaże się, że zwykłe SKP będą badały tylko auta do 3,5 t i staną się kompletnie nierentowne i się pozamykają i tak w białych rękawiczka dokona się reforma systemu badań a po niej prywatnych SKP już nie będzie...
-
-
Najbliższe urodziny
Brak użytkowników do pokazania
-
Statystyki użytkowników