Norbert Jezierski Napisano 8 Październik 2006 Napisano 8 Październik 2006 Dotarłem do stronki, na której można sprawdzić sobie ile osób w Polsce ma określone nazwisko. Wyniki troszkę stare (prawdopodobnie z roku 1998) - ale na czymś możemy bazować http://www.herby.com.pl/herby/indexslo.html A więc - ogłaszam konkurs * czyje nazwisko jest NAJMNIEJ popularne, wygrywa firmowy komplet: POLO + CZAPECZKA * czyje nazwisko jest NAJBARDZIEJ popularne, również wygrywa firmowy komplet: POLO + CZAPECZKA * czyje nazwisko jest NAJBLIŻEJ ŚREDNIEJ arytmetycznej (liczonej z wszystkich głosujących osób) , także wygrywa firmowy komplet: POLO + CZAPECZKA Konkurs kończymy w dniu 22 X br. o godz. 23.59 ---------------------------------------------------------------------------- UWAGA !!!!!!!!!!!!!!!!! W momencie głosowania (zamieszczania postu) nie musimy podawać nazwiska - wymagane to będzie wyłącznie w momencie wygrania konkursu ............. Cytuj Świat łamie każdego i potem niektórzy są jeszcze mocniejsi w miejscach złamania. Ale takich, co nie chcą się złamać, świat zabija. Zabija w równej mierze najlepszych, najdelikatniejszych i najdzielniejszych. Jeżeli nie jesteś żadnym z nich, możesz być pewien, że zabije cię także, ale bez szczególnego pośpiechu. [Ernest Hemingway, Pożegnanie z bronią (1928)] Nie pytaj się ludzi co można, a co nie, ale zadaj sobie pytanie czy warto. Bowiem - można wszystko, ale nie wszystko warto... [NN]
Norbert Jezierski Napisano 8 Październik 2006 Autor Napisano 8 Październik 2006 A więc pierwsza kandydatura - moja skromna osoba - 8440 Zdeklasują mnie następni, zdeklasują ... Cytuj Świat łamie każdego i potem niektórzy są jeszcze mocniejsi w miejscach złamania. Ale takich, co nie chcą się złamać, świat zabija. Zabija w równej mierze najlepszych, najdelikatniejszych i najdzielniejszych. Jeżeli nie jesteś żadnym z nich, możesz być pewien, że zabije cię także, ale bez szczególnego pośpiechu. [Ernest Hemingway, Pożegnanie z bronią (1928)] Nie pytaj się ludzi co można, a co nie, ale zadaj sobie pytanie czy warto. Bowiem - można wszystko, ale nie wszystko warto... [NN]
Psuj Napisano 8 Październik 2006 Napisano 8 Październik 2006 1693 A tak wogóle to wózek którym jeździ moja niuńka wyszedł z firmy gdzie właścicielem jest p. Jezierski Norbi,zmieniłeś fach ??? Cytuj "Społeczeństwo postanowiło kiedyś mieć Policję, aby pilnowała przestrzegania prawa, ustanowionego umysłami przedstawicieli tego społeczeństwa. Postanowiło mieć także diagnostów, którzy będą kontrolować pojazdy poruszające się po drogach, aby społeczeństwu było bezpiecznie. Teraz społeczeństwo ma problem kiedy Policjant karze mandatem za łamanie prawa, albo diagnosta nie chce dopuścić niesprawnego pojazdu. Bo prawa powinni przestrzegać inni a w stosunku do MNIE powinno wystarczyć jedynie moje ustne zapewnienie, że jestem wzorowym przedstawicielem tego społeczeństwa. Ci, którzy chcą wykonywać swe obowiązki tak jak NAKAZUJE prawo nie mają lekkiego życia....." - by abcs
08/15 Napisano 8 Październik 2006 Napisano 8 Październik 2006 655 +2 Te "+2" to skutek moich "dzialan" od 1998r w temacie 1000 G(nazwisko)...na drugie tysiaclecie. No robilem co moglem, robilem co moglem. Cytuj
OLEK Napisano 8 Październik 2006 Napisano 8 Październik 2006 Wynik niezły 6 849 ,w samym Poznaniu ponad 2 tyś. ,pracowali przodkowie pracowali. Cytuj
pleszew Napisano 9 Październik 2006 Napisano 9 Październik 2006 pozdrawiam wszystkich fajna stronka z tymi nazwiskami moje jest 913 pozdrowienia dla wszystkich papap Cytuj
Michał Napisano 9 Październik 2006 Napisano 9 Październik 2006 No to ja typuje numer 3711 jestem bardzo ciekaw Cytuj
S.K.P-POZNAŃ Napisano 9 Październik 2006 Napisano 9 Październik 2006 125 .poza konkursem podam liczbe zmiennika 5 Cytuj
Jarosław Żuk Napisano 9 Październik 2006 Napisano 9 Październik 2006 Witam! Mój szczęśliwy numerek to 7120. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi