Norbert Jezierski Napisano 9 Październik 2006 Autor Napisano 9 Październik 2006 Pamiętajcie - są 3 nagrody - było nie było I tak szanse są większe niż w totolotku Cytuj Świat łamie każdego i potem niektórzy są jeszcze mocniejsi w miejscach złamania. Ale takich, co nie chcą się złamać, świat zabija. Zabija w równej mierze najlepszych, najdelikatniejszych i najdzielniejszych. Jeżeli nie jesteś żadnym z nich, możesz być pewien, że zabije cię także, ale bez szczególnego pośpiechu. [Ernest Hemingway, Pożegnanie z bronią (1928)] Nie pytaj się ludzi co można, a co nie, ale zadaj sobie pytanie czy warto. Bowiem - można wszystko, ale nie wszystko warto... [NN]
S.K.P-POZNAŃ Napisano 9 Październik 2006 Napisano 9 Październik 2006 Pamiętajcie - są 3 nagrody - było nie było Ale się forum ożywiło Cytuj
Gość Napisano 9 Październik 2006 Napisano 9 Październik 2006 bardzo popularne, bo az 15 - ale to stare dane sa ... bo obejmuja dawne wojewodztwa, a rodzina pomarla wiec ... Cytuj
08/15 Napisano 9 Październik 2006 Napisano 9 Październik 2006 bardzo popularne, bo az 15.. a wiesz Pat, że zwycięzca ma zagwarantowaną sesję zdjęciową na forum w wygranej czapeczce? Samej czapeczce? Cytuj
Norbert Jezierski Napisano 9 Październik 2006 Autor Napisano 9 Październik 2006 A mamy i profesjonalną kamerę, i bardzo dobre aparaty (wszelakiej maści i typu ), i ogromny zapał do tej roboty A 15 to prawie gwarancja sukcesu ... Cytuj Świat łamie każdego i potem niektórzy są jeszcze mocniejsi w miejscach złamania. Ale takich, co nie chcą się złamać, świat zabija. Zabija w równej mierze najlepszych, najdelikatniejszych i najdzielniejszych. Jeżeli nie jesteś żadnym z nich, możesz być pewien, że zabije cię także, ale bez szczególnego pośpiechu. [Ernest Hemingway, Pożegnanie z bronią (1928)] Nie pytaj się ludzi co można, a co nie, ale zadaj sobie pytanie czy warto. Bowiem - można wszystko, ale nie wszystko warto... [NN]
Wojciech Jania Napisano 10 Październik 2006 Napisano 10 Październik 2006 1724 - skąd ich się tylu wzięło? Ja przyznaje sie tylko do 2. Cytuj
berecik Napisano 10 Październik 2006 Napisano 10 Październik 2006 To ja bym dał nagrode za najczęściej powtarzające się nazwisko jak i za najmniej Cytuj
Gość Napisano 10 Październik 2006 Napisano 10 Październik 2006 U mnie 33582 + kilka podwójnych nazwisk Cytuj
Gość Napisano 10 Październik 2006 Napisano 10 Październik 2006 Już tyle tu widziałemUuu... u mnie całkiem sporo, bo aż 52744 Zbieg okoliczności u mnie też 52744 Może po prostu to samo nazwisko? Cytuj
Norbert Jezierski Napisano 10 Październik 2006 Autor Napisano 10 Październik 2006 To ja bym dał nagrode za najczęściej powtarzające się nazwisko jak i za najmniej No przecież tak właśnie jest - są 3 równoważne nagrody Cytuj Świat łamie każdego i potem niektórzy są jeszcze mocniejsi w miejscach złamania. Ale takich, co nie chcą się złamać, świat zabija. Zabija w równej mierze najlepszych, najdelikatniejszych i najdzielniejszych. Jeżeli nie jesteś żadnym z nich, możesz być pewien, że zabije cię także, ale bez szczególnego pośpiechu. [Ernest Hemingway, Pożegnanie z bronią (1928)] Nie pytaj się ludzi co można, a co nie, ale zadaj sobie pytanie czy warto. Bowiem - można wszystko, ale nie wszystko warto... [NN]
kowal Napisano 10 Październik 2006 Napisano 10 Październik 2006 Kolego Markes 30 życie płata różne figle i do pewnego czasu miałem inne nazwisko niż teraz ale to sprawy rodzinne -a życie płata nam wiele figli . Cytuj
soldys23 Napisano 10 Październik 2006 Napisano 10 Październik 2006 u mnie 54 jestem zadki i chce czapeczke pozdrawiam wszystkich Cytuj
andy68 Napisano 10 Październik 2006 Napisano 10 Październik 2006 prosba do admina moze jakis link ze statystyka kto prowadzi ? Cytuj
ezg09 Napisano 11 Październik 2006 Napisano 11 Październik 2006 bardzo skromnie ale to moja cała rodzina 148 Cytuj
azot14 Napisano 11 Październik 2006 Napisano 11 Październik 2006 18 717 Fajne nagrody szkoda że na poprawienie wyniku trzeba tak długo czekać Cytuj
gladki Napisano 11 Październik 2006 Napisano 11 Październik 2006 325!!! myślałem że będzie więcej Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi