Skocz do zawartości
“Wyzwania współczesnej diagnostyki pojazdów - Hybrydy, Motocykle, Tachografy - Cykl Szkoleń 30 lat IT.NORCOM” - POZNAŃ ×

WIELKI KONKURS !!!!! Nasze nazwiska ...

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 93
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

• Norbert Jezierski

8

• markes30

3

• 08/15

2

• Wojciech Jania

2

Napisano

mam szanse na wygraną: 8 osób czyli moja rodzina i jeszcze ktoś z gdańskiego woj.

Napisano

80 całkiem dobry wynik zważywszy, że połowa jest objęta programem ochrony świadków :mrgreen: a druga śmiga na fałszywych aktach uradzenia

Napisano

Już tyle tu widziałem

Uuu... u mnie całkiem sporo, bo aż 52744

Zbieg okoliczności u mnie też 52744

Napisano

Moi przodkowie byli bardzo rychliwi, z pewnościa nic nie wygram- 13560+1mój osobisty protoplasta. :mrgreen:

Napisano

u mnie skromnie 2806 na nazwisko które mam teraz , ale miałem inne parę lat temu - to

tylko 38

Napisano

podajemy stan faktyczny, zgodny z Dowodem Osobistym lub Prawem Jazdy (dokumenty do wglądu w formie skanu lub faxu) :mrgreen:

38 to byłaby wielka szansa na wygraną ...

Świat łamie każdego i potem niektórzy są jeszcze mocniejsi w miejscach złamania. Ale takich, co nie chcą się złamać, świat zabija. Zabija w równej mierze najlepszych, najdelikatniejszych i najdzielniejszych. Jeżeli nie jesteś żadnym z nich, możesz być pewien, że zabije cię także, ale bez szczególnego pośpiechu. [Ernest Hemingway, Pożegnanie z bronią (1928)]

Nie pytaj się ludzi co można, a co nie, ale zadaj sobie pytanie czy warto.
Bowiem - można wszystko, ale nie wszystko warto... [NN]

Napisano
u mnie skromnie 2806 na nazwisko które mam teraz , ale miałem inne parę lat temu - to

tylko 38

Czyżby kolega fiedorowicz przyją nazwisko męża?????????? :mrgreen:

Napisano

Markes z ust mi to wyciągłeś, a może kolega Fiedor jest transwestytą? :mrgreen:

Przepraszam za "zboczenie" z tematu.

Napisano
Markes z ust mi to wyciągłeś

???....a co markes ci tam włożył :P

Też przepraszam za 'zboczenie' z tematu :mrgreen: