Norbert Jezierski Napisano 29 Marzec 2007 Share Napisano 29 Marzec 2007 Niniejszym ogłaszamy konkurs na najbardziej łapiące za serca hasło reklamowo - przewodnie związanego z diagnostyką samochodową (badaniami technicznymi pojazdów, diagnostami, stacjami kontroli pojazdów itp.). Hasło zostanie - w domyśle - umieszczone na koszulkach typu t-shirt - ale pewnie nie tylko ... Dopuszczane są hasła wieloczłonowe - przód koszulki inny, tył - inny (preferowane - jednostronne). Grafika - mile widziana prosta, jednokolorowa ... Liczy się pomysł, oryginalność i prostota. Hasło może być żartobliwe, powinno - wieloznaczne, takie - z przymrużeniem oka, nie może - obraźliwe czy wulgarne ... Poniżej - kilka przykładów koszulek: STRONA WWW - sklep internetowy - koszulki T-SHIRT Nagrody - hmmmmm, o tym za 2-3 dni .... Ale mogę Was zapewnić - będą atrakcyjne !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arton Napisano 30 Marzec 2007 Share Napisano 30 Marzec 2007 moja propozycja: Nie takie proste wy...ć diagnostę. W miejsce wykropkowane pasuje kilka czasowników Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jackow Napisano 1 Kwiecień 2007 Share Napisano 1 Kwiecień 2007 Ja mam taką propozycję: Diagnosta jest jak sushi - surowy. lub Diagnosta jest jak tatar - surowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zjc Napisano 2 Kwiecień 2007 Share Napisano 2 Kwiecień 2007 Witam Moja propozycja: Dobry diagnosta, jak dobry lekarz - zbada i usprawni. pozdrawiam [ Dodano: 02-04-2007, 15:50 ] jeszcze inne hasło: "Twoje auto też potrzebuje badań." pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebastian ZG Napisano 2 Kwiecień 2007 Share Napisano 2 Kwiecień 2007 umieszczone na koszulkach typu t-shirt To ja mam propozycje dla użytkownika z szeroką klatą: Czy to w zdrowiu, czy w chorobie; bądź bezpieczny dziś na drodze. Aby rumak twój był zdrowy; rób badania okresowe. Do diagnosty wal dziś śmiało; on przetrzepie autko całe. -Na szarpakach jedną ręką; sworznie tylko jęczeć będą. -Końcóweczka też wyskoczy; klient robi wielkie oczy. -Tu korozja tam wycieki; znów negatyw będzie wielki. -I numery przebijane; u sąsiada dziś nad ranem. -Sonde w wydech włoży zgrabnie; klient zaś od spalin padnie. Nasz diagnosta wielki człowiek; nie zdobędziesz dziś pieczątek!. Zaświadczenie się drukuje; klient myśli: "co za ..uje!" Klient już nadzieje stracił; za badanie nie zapłace!!!, tyle złego w jeden dzień. Słyszy budzik...to był sen... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek D Napisano 2 Kwiecień 2007 Share Napisano 2 Kwiecień 2007 Gites Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prezes100 Napisano 2 Kwiecień 2007 Share Napisano 2 Kwiecień 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek :-) Napisano 2 Kwiecień 2007 Share Napisano 2 Kwiecień 2007 No Sebastian - twórczość polskich poetów to pikuś w porównaniu z Twoją twórczością. Dla mnie bomba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Norbert Jezierski Napisano 2 Kwiecień 2007 Autor Share Napisano 2 Kwiecień 2007 To ja mam propozycje dla użytkownika z szeroką klatą: Masz za to nagrodę specjalną Co to będzie - niech pozostanie owiane tajemnicą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OLEK Napisano 3 Kwiecień 2007 Share Napisano 3 Kwiecień 2007 No Seba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ijm Napisano 3 Kwiecień 2007 Share Napisano 3 Kwiecień 2007 Sebastian ZG nowym wieszczem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rysieks1973 Napisano 3 Kwiecień 2007 Share Napisano 3 Kwiecień 2007 DIAGNOSTA STRÓŻEM TWOJEGO BEZPIECZENSTWA..... portfela niekoniecznie............ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Psuj Napisano 3 Kwiecień 2007 Share Napisano 3 Kwiecień 2007 Chcesz jeździć bezpiecznie??? Sprawdź autko u diagnosty koniecznie!!! [ Dodano: 03-04-2007, 15:08 ] Nie bój się diagnosty... on nie gryzie ;P... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek D Napisano 3 Kwiecień 2007 Share Napisano 3 Kwiecień 2007 Diagnosta nie bydle, nie ubodzie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Psuj Napisano 3 Kwiecień 2007 Share Napisano 3 Kwiecień 2007 Żeby gładko poszło Ci badanie, zadbaj o swe auto drogi panie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leniwiec Napisano 3 Kwiecień 2007 Share Napisano 3 Kwiecień 2007 Nie strzelać do diagnosty lub Diagnosta to też człowiek i do tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Psuj Napisano 3 Kwiecień 2007 Share Napisano 3 Kwiecień 2007 Tomek, a to dla Ciebie... Drogą prostą, drogą gładką, Na przegląd śmiga ładne autko, A w tym aucie ładna laska, Ją diagnosta też obtrzaska... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek D Napisano 3 Kwiecień 2007 Share Napisano 3 Kwiecień 2007 Tomek, a to dla Ciebie... Nie rozumiem, czemu ja ??? Ostatnio zajmuję się tylko zbieraniem podpałki do grila no tak ale tego to Ty niewidzałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ijm Napisano 3 Kwiecień 2007 Share Napisano 3 Kwiecień 2007 Czy wiesz co w Twoim aucie piszczy? -Diagnosta nie gryzie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Psuj Napisano 3 Kwiecień 2007 Share Napisano 3 Kwiecień 2007 Czy wiesz co w Twoim aucie piszczy? Diagnosta Ci sprawdzi i nic nie zniszczy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ijm Napisano 3 Kwiecień 2007 Share Napisano 3 Kwiecień 2007 Psuj czyli razem wyglada to tak: Czy wiesz co w Twoim aucie piszczy? -Diagnosta nie gryzie! -Diagnosta Ci sprawdzi i nic nie zniszczy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Psuj Napisano 3 Kwiecień 2007 Share Napisano 3 Kwiecień 2007 dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek D Napisano 3 Kwiecień 2007 Share Napisano 3 Kwiecień 2007 Piliście coś czy co??? Aleście się rozpisali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Psuj Napisano 3 Kwiecień 2007 Share Napisano 3 Kwiecień 2007 Mam!! mam!!! To będzie najlepsze, jak mogłem zapomnieć Normalnie mi wstyd... UWAGA!!! "Praktyka a przepisy" I co wy na to, świetne prawda... myślę, że wygra i autorowi damy jaką nagrodę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebastian ZG Napisano 3 Kwiecień 2007 Share Napisano 3 Kwiecień 2007 Praktyka a przepisy a na plecach (tzw: klata tylna) "praktycznie przepisy nie istnieją" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi