DARIO64 Napisano 19 Listopad 2012 Share Napisano 19 Listopad 2012 Wysłany: 21-05-2007 Toście się chłopaki obudzili... Miały być koszulki na spotkanie - ale nic mi z tego nie wyszło Pytanie czego chcą. Spotkania czy koszulek ,może jednego i drugiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blakop Napisano 19 Listopad 2012 Share Napisano 19 Listopad 2012 Jakby koszulki nawiązywały do też do WK to bym kupił... A właśnie!! Może by tak zrobić koszulkę wspólną - logo NORCON - a jakże, w końcu to nas zrzesza, a do tego organizacji zrzeszających i diagnostów i pracowników WK? Tak w ramach integracji, zgody ponad podziałami.... Tak mnie naszło po marszu równości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtek1k Napisano 28 Listopad 2012 Share Napisano 28 Listopad 2012 ja mam na koszulce napis "NIC NIE MUSZĘ" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Psuj Napisano 28 Listopad 2012 Share Napisano 28 Listopad 2012 ja mam na koszulce napis "NIC NIE MUSZĘ" A ja "DIAGNOSTA" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
silent_rob25 Napisano 18 Grudzień 2012 Share Napisano 18 Grudzień 2012 przód - UMÓWMY SIE ....... tył - ŻE DIAGNOSTA OKREŚLI WYNIK BADANIA lewy rękaw - NEGATYWNY prawy rękaw - POZYTYWNY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IVVO Napisano 3 Październik 2018 Share Napisano 3 Październik 2018 My z kanałów mamy lepsze widoki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mecher Napisano 3 Październik 2018 Share Napisano 3 Październik 2018 No niestety, tak odziana to jeszcze zadna u mnie na przegląd nie przyjechała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JANUSZ60 Napisano 3 Październik 2018 Share Napisano 3 Październik 2018 (edytowane) Widać, zimno masz na stacji ,,, Bo ja w te upały, o dodatek szkodliwy szefa prosiłem z tego powodu ,,, Edytowane 3 Październik 2018 przez JANUSZ60 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aboz Napisano 4 Październik 2018 Share Napisano 4 Październik 2018 Dnia 3.10.2018 o 08:48, JANUSZ60 napisał: Bo ja w te upały, o dodatek szkodliwy szefa prosiłem z tego powodu ,,, Szczęściarz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mecher Napisano 4 Październik 2018 Share Napisano 4 Październik 2018 Dnia 3.10.2018 o 08:48, JANUSZ60 napisał: Widać, zimno masz na stacji ,,, Na stacji może i zimno ... ale ja gorący "jezdem" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IVVO Napisano 4 Październik 2018 Share Napisano 4 Październik 2018 Panowie - lato to dla diagnosty - żniwa wzrokowe - spojrzysz na górę z widzisz kostki - a z kanału to dopiero widoki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cezary Napisano 4 Październik 2018 Share Napisano 4 Październik 2018 5 minut temu, IVVO napisał: a z kanału to dopiero widoki nierzadko takie, że aż nie ma się ochoty wychodzić., choć bywają wyjątki jak powyżej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi