DARIO64 Napisano 19 Listopad 2012 Napisano 19 Listopad 2012 Wysłany: 21-05-2007 Toście się chłopaki obudzili... Miały być koszulki na spotkanie - ale nic mi z tego nie wyszło Pytanie czego chcą. Spotkania czy koszulek ,może jednego i drugiego. Cytuj
blakop Napisano 19 Listopad 2012 Napisano 19 Listopad 2012 Jakby koszulki nawiązywały do też do WK to bym kupił... A właśnie!! Może by tak zrobić koszulkę wspólną - logo NORCON - a jakże, w końcu to nas zrzesza, a do tego organizacji zrzeszających i diagnostów i pracowników WK? Tak w ramach integracji, zgody ponad podziałami.... Tak mnie naszło po marszu równości Cytuj
wojtek1k Napisano 28 Listopad 2012 Napisano 28 Listopad 2012 ja mam na koszulce napis "NIC NIE MUSZĘ" Cytuj
Psuj Napisano 28 Listopad 2012 Napisano 28 Listopad 2012 ja mam na koszulce napis "NIC NIE MUSZĘ" A ja "DIAGNOSTA" Cytuj "Społeczeństwo postanowiło kiedyś mieć Policję, aby pilnowała przestrzegania prawa, ustanowionego umysłami przedstawicieli tego społeczeństwa. Postanowiło mieć także diagnostów, którzy będą kontrolować pojazdy poruszające się po drogach, aby społeczeństwu było bezpiecznie. Teraz społeczeństwo ma problem kiedy Policjant karze mandatem za łamanie prawa, albo diagnosta nie chce dopuścić niesprawnego pojazdu. Bo prawa powinni przestrzegać inni a w stosunku do MNIE powinno wystarczyć jedynie moje ustne zapewnienie, że jestem wzorowym przedstawicielem tego społeczeństwa. Ci, którzy chcą wykonywać swe obowiązki tak jak NAKAZUJE prawo nie mają lekkiego życia....." - by abcs
silent_rob25 Napisano 18 Grudzień 2012 Napisano 18 Grudzień 2012 przód - UMÓWMY SIE ....... tył - ŻE DIAGNOSTA OKREŚLI WYNIK BADANIA lewy rękaw - NEGATYWNY prawy rękaw - POZYTYWNY Cytuj
Mecher Napisano 3 Październik 2018 Napisano 3 Październik 2018 No niestety, tak odziana to jeszcze zadna u mnie na przegląd nie przyjechała Cytuj
JANUSZ60 Napisano 3 Październik 2018 Napisano 3 Październik 2018 (edytowane) Widać, zimno masz na stacji ,,, Bo ja w te upały, o dodatek szkodliwy szefa prosiłem z tego powodu ,,, Edytowane 3 Październik 2018 przez JANUSZ60 1 Cytuj
aboz Napisano 4 Październik 2018 Napisano 4 Październik 2018 Dnia 3.10.2018 o 08:48, JANUSZ60 napisał: Bo ja w te upały, o dodatek szkodliwy szefa prosiłem z tego powodu ,,, Szczęściarz ? Cytuj
Mecher Napisano 4 Październik 2018 Napisano 4 Październik 2018 Dnia 3.10.2018 o 08:48, JANUSZ60 napisał: Widać, zimno masz na stacji ,,, Na stacji może i zimno ... ale ja gorący "jezdem" Cytuj
IVVO Napisano 4 Październik 2018 Napisano 4 Październik 2018 Panowie - lato to dla diagnosty - żniwa wzrokowe - spojrzysz na górę z widzisz kostki - a z kanału to dopiero widoki Cytuj
cezary Napisano 4 Październik 2018 Napisano 4 Październik 2018 5 minut temu, IVVO napisał: a z kanału to dopiero widoki nierzadko takie, że aż nie ma się ochoty wychodzić., choć bywają wyjątki jak powyżej. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi