Skocz do zawartości

Konkurs na ... jajcarskie hasło o diagnostyce !!!!!!!!

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Wysłany: 21-05-2007

Toście się chłopaki obudzili... :D

Miały być koszulki na spotkanie - ale nic mi z tego nie wyszło

Pytanie czego chcą. Spotkania czy koszulek ,może jednego i drugiego.

Napisano

Jakby koszulki nawiązywały do też do WK to bym kupił...

A właśnie!! Może by tak zrobić koszulkę wspólną - logo NORCON - a jakże, w końcu to nas zrzesza, a do tego organizacji zrzeszających i diagnostów i pracowników WK? :) Tak w ramach integracji, zgody ponad podziałami.... Tak mnie naszło po marszu równości ;)

• 2 weeks later...
Napisano
ja mam na koszulce napis "NIC NIE MUSZĘ" :D

A ja "DIAGNOSTA" :evil:

"Społeczeństwo postanowiło kiedyś mieć Policję, aby pilnowała przestrzegania prawa, ustanowionego umysłami przedstawicieli tego społeczeństwa. Postanowiło mieć także diagnostów, którzy będą kontrolować pojazdy poruszające się po drogach, aby społeczeństwu było bezpiecznie. Teraz społeczeństwo ma problem kiedy Policjant karze mandatem za łamanie prawa, albo diagnosta nie chce dopuścić niesprawnego pojazdu. Bo prawa powinni przestrzegać inni a w stosunku do MNIE powinno wystarczyć jedynie moje ustne zapewnienie, że jestem wzorowym przedstawicielem tego społeczeństwa. Ci, którzy chcą wykonywać swe obowiązki tak jak NAKAZUJE prawo nie mają lekkiego życia....." - by abcs

• 3 weeks later...
Napisano

przód - UMÓWMY SIE :cool: .......

tył - ŻE DIAGNOSTA OKREŚLI WYNIK BADANIA

lewy rękaw - NEGATYWNY

prawy rękaw - POZYTYWNY

• 5 years later...
Napisano

No niestety, tak odziana to jeszcze zadna u mnie na przegląd nie przyjechała :cry:

Napisano (edytowane)

Widać, zimno masz na stacji ,,,

Bo ja w te upały, o dodatek szkodliwy szefa prosiłem z tego powodu ,,,

Edytowane przez JANUSZ60
  • Haha 1
Napisano
Dnia 3.10.2018 o 08:48, JANUSZ60 napisał:

Bo ja w te upały, o dodatek szkodliwy szefa prosiłem z tego powodu ,,,

Szczęściarz ?

Napisano
Dnia 3.10.2018 o 08:48, JANUSZ60 napisał:

Widać, zimno masz na stacji ,,,

Na stacji może i zimno ... ale ja gorący "jezdem" :D

Napisano

Panowie - lato to dla diagnosty - żniwa wzrokowe - spojrzysz na górę z widzisz kostki - a z kanału to dopiero widoki

Napisano
5 minut temu, IVVO napisał:

a z kanału to dopiero widoki

nierzadko takie, że aż nie ma się ochoty  wychodzić.:faint:, choć bywają wyjątki jak powyżej.:icon_mrgreen:

• Haha 1