Skocz do zawartości
“Wyzwania współczesnej diagnostyki pojazdów - Hybrydy, Motocykle, Tachografy - Cykl Szkoleń 30 lat IT.NORCOM” - POZNAŃ ×

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Ma może ktoś tabelę opłat w Wordzie :) Jeśli tak proszę o zamieszczenie, moja gdzieś się zawieruszyła :razz:

• Odpowiedzi 67
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

• adam1501

8

• Regan55

7

• mirek.g

6

• bohdang

5

Napisano

Witam ,a może być w PDF-ie. Jak tak to proszę dać znać. Nawet prześlę aktualne zmiany.

Napisano

Miałem na myśli gotowy cennik po zmianach aby powiesić na tablicy ogłoszeń jutro rano. :D

Napisano
Miałem na myśli gotowy cennik po zmianach aby powiesić na tablicy ogłoszeń jutro rano.

Marzyciel!!!! :D:D:D

Napisano

Coś mi się wydaje ,że dopiero na drugi rok doczekamy się zaktualizowanego cennika. Chyba ,że sami bedziemy go prostować.

Napisano

Już jutro będzie można wydrukować jednolity cennik z programu Norcomu :D

"Społeczeństwo postanowiło kiedyś mieć Policję, aby pilnowała przestrzegania prawa, ustanowionego umysłami przedstawicieli tego społeczeństwa. Postanowiło mieć także diagnostów, którzy będą kontrolować pojazdy poruszające się po drogach, aby społeczeństwu było bezpiecznie. Teraz społeczeństwo ma problem kiedy Policjant karze mandatem za łamanie prawa, albo diagnosta nie chce dopuścić niesprawnego pojazdu. Bo prawa powinni przestrzegać inni a w stosunku do MNIE powinno wystarczyć jedynie moje ustne zapewnienie, że jestem wzorowym przedstawicielem tego społeczeństwa. Ci, którzy chcą wykonywać swe obowiązki tak jak NAKAZUJE prawo nie mają lekkiego życia....." - by abcs

Napisano
Już jutro

Jesteś facio!!!!Bez logowania,bo w pracy nie dzięciole???? :D

Napisano
Już jutro będzie można wydrukować jednolity cennik z programu Norcomu :D

Nie wiesz jak będzie z zaświadczeniami? Bo mój naczelnik orzekł, że o starym wzorze nawet nie chce słyszeć nie mówiąc o widzeniu.

Napisano

Nie mówię oczywiście o nowych cenach za badanie, tylko w stacji będzie cennik ujednolicony :D

"Społeczeństwo postanowiło kiedyś mieć Policję, aby pilnowała przestrzegania prawa, ustanowionego umysłami przedstawicieli tego społeczeństwa. Postanowiło mieć także diagnostów, którzy będą kontrolować pojazdy poruszające się po drogach, aby społeczeństwu było bezpiecznie. Teraz społeczeństwo ma problem kiedy Policjant karze mandatem za łamanie prawa, albo diagnosta nie chce dopuścić niesprawnego pojazdu. Bo prawa powinni przestrzegać inni a w stosunku do MNIE powinno wystarczyć jedynie moje ustne zapewnienie, że jestem wzorowym przedstawicielem tego społeczeństwa. Ci, którzy chcą wykonywać swe obowiązki tak jak NAKAZUJE prawo nie mają lekkiego życia....." - by abcs

Napisano

Panowie,

skąd się wziął przypis:

"3.Opłaty za badania nie obejmują kosztów dojazdu i zakwaterowania badających. "

??

Napisano

LOOOOOOOOOOOL

Cennik dla listonoszy :evil:

Napisano
Panowie,

skąd się wziął przypis:

"3.Opłaty za badania nie obejmują kosztów dojazdu i zakwaterowania badających. "

??

Ja też się dziwię i znaleźć źródła tego przypisu nie mogę.

Kto wie, niech oświeci...

Napisano

Panowie...

Przekonwertowałem na PDF plik dostępny w .DOC na tym wątku.

O zawartość pytajcie autora.