Norbert Jezierski Napisano 19 Styczeń 2010 Napisano 19 Styczeń 2010 To pytanie kierowane jest w zasadzie do nowych userów - ale i starzy wypowiedzieć się mogą. Cytuj Świat łamie każdego i potem niektórzy są jeszcze mocniejsi w miejscach złamania. Ale takich, co nie chcą się złamać, świat zabija. Zabija w równej mierze najlepszych, najdelikatniejszych i najdzielniejszych. Jeżeli nie jesteś żadnym z nich, możesz być pewien, że zabije cię także, ale bez szczególnego pośpiechu. [Ernest Hemingway, Pożegnanie z bronią (1928)] Nie pytaj się ludzi co można, a co nie, ale zadaj sobie pytanie czy warto. Bowiem - można wszystko, ale nie wszystko warto... [NN]
Jacdiag Napisano 19 Styczeń 2010 Napisano 19 Styczeń 2010 ale numer z ręką na ... przyznaję bez bicia ... że ... z forum SKP ... Cytuj Wszystkie drogi prowadzą do . . . ... trumny
Regan55 Napisano 19 Styczeń 2010 Napisano 19 Styczeń 2010 ale i starzy wypowiedzieć się mogą Wiekiem czy stazem...???? Tak po prawdzie....to cholera go wie.Coś tam kukałem ale za czym i po co .... nie pamiętam...!!!! Cytuj
adam1501 Napisano 19 Styczeń 2010 Napisano 19 Styczeń 2010 Z oferty programu jak wszedł obowiązek elektronicznego rejestru badań. Cytuj
ketiw38 Napisano 19 Styczeń 2010 Napisano 19 Styczeń 2010 ale i starzy wypowiedzieć się mogą Wiekiem czy stazem...???? Tak po prawdzie....to cholera go wie.Coś tam kukałem ale za czym i po co .... nie pamiętam...!!!! Ja też kukałem - ale nie zapisałem sobie w pamięci zewnętrznej po co, a ta wewnętrzna nie zapisała i tak na próbę się zarejestrowałem. tak to bywa w życiu czasami się powie jedno słowo i już na całe życie zostaj...... Cytuj
Sebastian ZG Napisano 20 Styczeń 2010 Napisano 20 Styczeń 2010 Siedziałem w celi z jednym z teraźniejszych moderatoruf, obiecałem mu że jak wyjdę to się zarejestruję... Na forum trafiłem z programu Stacja2000 Cytuj
rurek777 Napisano 20 Styczeń 2010 Napisano 20 Styczeń 2010 szukałem danych technicznych jakiegoś pojazdu w internecie i wyświetliło NORCOM FORUM i tak już leci . Cytuj
JACEK GUZ Napisano 20 Styczeń 2010 Napisano 20 Styczeń 2010 Zobaczyłem w programie stacja taką opcję no i jestem już ponad rok Cytuj
alex40 Napisano 20 Styczeń 2010 Napisano 20 Styczeń 2010 Po zdaniu egzaminów postanowiłem poszukać i skorzystać z wypowiedzi bardziej doświadczonych i tak trafiłem z początku czytałem ponad rok i ponad rok jak jestem zarejestrowany i to z kożyścią. Cytuj
Regan55 Napisano 20 Styczeń 2010 Napisano 20 Styczeń 2010 Siedziałem w celi z jednym z teraźniejszych moderatoruf, Mozna wydumać z ktorym.... obiecałem mu że jak wyjdę to się zarejestruję Tak to praktycznie wiadomo kto.Cmychnął przez dziurkę od klucza i zorganizował pomoc z zewnątrz....????? Cytuj
Psuj Napisano 20 Styczeń 2010 Napisano 20 Styczeń 2010 Mozna wydumać z ktorym.... Cmychnął przez dziurkę od klucza Mały wzrost ma swoje zalety Skąd dowiedziałeś się o FORUM ? TO STRASZNE... NIE PAMIĘTAM... http://www.norcom.com.pl/nowe_forum/memberlist.php Cytuj "Społeczeństwo postanowiło kiedyś mieć Policję, aby pilnowała przestrzegania prawa, ustanowionego umysłami przedstawicieli tego społeczeństwa. Postanowiło mieć także diagnostów, którzy będą kontrolować pojazdy poruszające się po drogach, aby społeczeństwu było bezpiecznie. Teraz społeczeństwo ma problem kiedy Policjant karze mandatem za łamanie prawa, albo diagnosta nie chce dopuścić niesprawnego pojazdu. Bo prawa powinni przestrzegać inni a w stosunku do MNIE powinno wystarczyć jedynie moje ustne zapewnienie, że jestem wzorowym przedstawicielem tego społeczeństwa. Ci, którzy chcą wykonywać swe obowiązki tak jak NAKAZUJE prawo nie mają lekkiego życia....." - by abcs
jarolud Napisano 20 Styczeń 2010 Napisano 20 Styczeń 2010 z forum SKP ... Ja też Mea Culpa To już 3 lata ... Coś nie pasowało mi co przeczytałem na SKP.... i szukałem alternatywnej interpretacji rzeczywistości no po ludzku czegoś innego, zdaje się że kolega fiedorowicz jest temu winny ze tu jestem . Taa wszystko przez niego Cytuj
mirek.g Napisano 20 Styczeń 2010 Napisano 20 Styczeń 2010 Dowiedzialem się o forum na kursie na diagnostę Cytuj
blakop Napisano 20 Styczeń 2010 Napisano 20 Styczeń 2010 Z ministerstwa. Kiedyś czytałem wywiad z jednym z dyrektorów departamentu, niejakim A.... A zresztą bez nazwisk. Mówił, że jak pisze jakieś pisma, to zawsze korzysta z forum norcomu Cytuj
08/15 Napisano 20 Styczeń 2010 Napisano 20 Styczeń 2010 W czasach kiedy strona Norcomu była zielona i w tle leciał jakiś nokturn Chopina o wymowie: "jest ciemno i nic nie ma sensu" pojawiła się w pewnym momencie zakładka "forum". Się weszło i się zostało. Ilość tematów i ten jednozdaniowy regulamin dziś wywołują lekkie rozrzewnienie . PS. pzdr dla berecika. Pierwszego łebskiego poznanego na tym forum. Cytuj
Psuj Napisano 20 Styczeń 2010 Napisano 20 Styczeń 2010 Noo... ciekawe ile osób pamięta jeszcze to "pierwsze" forum Cała jego treść jest zachowana http://www.norcom.com.pl/nowe_forum/viewforum.php?f=30 Cytuj "Społeczeństwo postanowiło kiedyś mieć Policję, aby pilnowała przestrzegania prawa, ustanowionego umysłami przedstawicieli tego społeczeństwa. Postanowiło mieć także diagnostów, którzy będą kontrolować pojazdy poruszające się po drogach, aby społeczeństwu było bezpiecznie. Teraz społeczeństwo ma problem kiedy Policjant karze mandatem za łamanie prawa, albo diagnosta nie chce dopuścić niesprawnego pojazdu. Bo prawa powinni przestrzegać inni a w stosunku do MNIE powinno wystarczyć jedynie moje ustne zapewnienie, że jestem wzorowym przedstawicielem tego społeczeństwa. Ci, którzy chcą wykonywać swe obowiązki tak jak NAKAZUJE prawo nie mają lekkiego życia....." - by abcs
JACEK GUZ Napisano 20 Styczeń 2010 Napisano 20 Styczeń 2010 Mnie niestety nie było dane z niego korzystać Cytuj
mmiodzio Napisano 20 Styczeń 2010 Napisano 20 Styczeń 2010 Dowiedzialem się o forum na kursie na diagnostę To samo było ze mną. Cytuj
Wojciech Jania Napisano 20 Styczeń 2010 Napisano 20 Styczeń 2010 starzy wypowiedzieć się mogą Jestem tak stary, z już nie pamiętam... Cytuj
zjc Napisano 21 Styczeń 2010 Napisano 21 Styczeń 2010 witam! ja znalazłem to forum podczas szukania jakiegoś tematu w sprawie badań technicznych pojazdów. od tego czasu trochę czasu minęło Pozdrawiam Wszystkich Userów. Cytuj
abcs Napisano 21 Styczeń 2010 Napisano 21 Styczeń 2010 Od mojego szefa, piszącego dużo na forum (i na temat). Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi