Norbert Jezierski Napisano 19 Styczeń 2010 Share Napisano 19 Styczeń 2010 To pytanie kierowane jest w zasadzie do nowych userów - ale i starzy wypowiedzieć się mogą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacdiag Napisano 19 Styczeń 2010 Share Napisano 19 Styczeń 2010 ale numer z ręką na ... przyznaję bez bicia ... że ... z forum SKP ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Regan55 Napisano 19 Styczeń 2010 Share Napisano 19 Styczeń 2010 ale i starzy wypowiedzieć się mogą Wiekiem czy stazem...???? Tak po prawdzie....to cholera go wie.Coś tam kukałem ale za czym i po co .... nie pamiętam...!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam1501 Napisano 19 Styczeń 2010 Share Napisano 19 Styczeń 2010 Z oferty programu jak wszedł obowiązek elektronicznego rejestru badań. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ketiw38 Napisano 19 Styczeń 2010 Share Napisano 19 Styczeń 2010 ale i starzy wypowiedzieć się mogą Wiekiem czy stazem...???? Tak po prawdzie....to cholera go wie.Coś tam kukałem ale za czym i po co .... nie pamiętam...!!!! Ja też kukałem - ale nie zapisałem sobie w pamięci zewnętrznej po co, a ta wewnętrzna nie zapisała i tak na próbę się zarejestrowałem. tak to bywa w życiu czasami się powie jedno słowo i już na całe życie zostaj...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebastian ZG Napisano 20 Styczeń 2010 Share Napisano 20 Styczeń 2010 Siedziałem w celi z jednym z teraźniejszych moderatoruf, obiecałem mu że jak wyjdę to się zarejestruję... Na forum trafiłem z programu Stacja2000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kolanko Napisano 20 Styczeń 2010 Share Napisano 20 Styczeń 2010 z forum SKP ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rurek777 Napisano 20 Styczeń 2010 Share Napisano 20 Styczeń 2010 szukałem danych technicznych jakiegoś pojazdu w internecie i wyświetliło NORCOM FORUM i tak już leci . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JACEK GUZ Napisano 20 Styczeń 2010 Share Napisano 20 Styczeń 2010 Zobaczyłem w programie stacja taką opcję no i jestem już ponad rok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alex40 Napisano 20 Styczeń 2010 Share Napisano 20 Styczeń 2010 Po zdaniu egzaminów postanowiłem poszukać i skorzystać z wypowiedzi bardziej doświadczonych i tak trafiłem z początku czytałem ponad rok i ponad rok jak jestem zarejestrowany i to z kożyścią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Regan55 Napisano 20 Styczeń 2010 Share Napisano 20 Styczeń 2010 Siedziałem w celi z jednym z teraźniejszych moderatoruf, Mozna wydumać z ktorym.... obiecałem mu że jak wyjdę to się zarejestruję Tak to praktycznie wiadomo kto.Cmychnął przez dziurkę od klucza i zorganizował pomoc z zewnątrz....????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Psuj Napisano 20 Styczeń 2010 Share Napisano 20 Styczeń 2010 Mozna wydumać z ktorym.... Cmychnął przez dziurkę od klucza Mały wzrost ma swoje zalety Skąd dowiedziałeś się o FORUM ? TO STRASZNE... NIE PAMIĘTAM... http://www.norcom.com.pl/nowe_forum/memberlist.php Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarolud Napisano 20 Styczeń 2010 Share Napisano 20 Styczeń 2010 z forum SKP ... Ja też Mea Culpa To już 3 lata ... Coś nie pasowało mi co przeczytałem na SKP.... i szukałem alternatywnej interpretacji rzeczywistości no po ludzku czegoś innego, zdaje się że kolega fiedorowicz jest temu winny ze tu jestem . Taa wszystko przez niego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirek.g Napisano 20 Styczeń 2010 Share Napisano 20 Styczeń 2010 Dowiedzialem się o forum na kursie na diagnostę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek D Napisano 20 Styczeń 2010 Share Napisano 20 Styczeń 2010 A ja przeczytałem w Przyjaciółce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blakop Napisano 20 Styczeń 2010 Share Napisano 20 Styczeń 2010 Z ministerstwa. Kiedyś czytałem wywiad z jednym z dyrektorów departamentu, niejakim A.... A zresztą bez nazwisk. Mówił, że jak pisze jakieś pisma, to zawsze korzysta z forum norcomu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
08/15 Napisano 20 Styczeń 2010 Share Napisano 20 Styczeń 2010 W czasach kiedy strona Norcomu była zielona i w tle leciał jakiś nokturn Chopina o wymowie: "jest ciemno i nic nie ma sensu" pojawiła się w pewnym momencie zakładka "forum". Się weszło i się zostało. Ilość tematów i ten jednozdaniowy regulamin dziś wywołują lekkie rozrzewnienie . PS. pzdr dla berecika. Pierwszego łebskiego poznanego na tym forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Psuj Napisano 20 Styczeń 2010 Share Napisano 20 Styczeń 2010 Noo... ciekawe ile osób pamięta jeszcze to "pierwsze" forum Cała jego treść jest zachowana http://www.norcom.com.pl/nowe_forum/viewforum.php?f=30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JACEK GUZ Napisano 20 Styczeń 2010 Share Napisano 20 Styczeń 2010 Mnie niestety nie było dane z niego korzystać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mmiodzio Napisano 20 Styczeń 2010 Share Napisano 20 Styczeń 2010 Dowiedzialem się o forum na kursie na diagnostę To samo było ze mną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojciech Jania Napisano 20 Styczeń 2010 Share Napisano 20 Styczeń 2010 starzy wypowiedzieć się mogą Jestem tak stary, z już nie pamiętam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dasmol Napisano 21 Styczeń 2010 Share Napisano 21 Styczeń 2010 NA kursie diagnostów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darkdog Napisano 21 Styczeń 2010 Share Napisano 21 Styczeń 2010 ja równiez na szkoleniu w bydgoszczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zjc Napisano 21 Styczeń 2010 Share Napisano 21 Styczeń 2010 witam! ja znalazłem to forum podczas szukania jakiegoś tematu w sprawie badań technicznych pojazdów. od tego czasu trochę czasu minęło Pozdrawiam Wszystkich Userów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abcs Napisano 21 Styczeń 2010 Share Napisano 21 Styczeń 2010 Od mojego szefa, piszącego dużo na forum (i na temat). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi