Skocz do zawartości
Pomóżmy Panu Grzegorzowi odbudować dom po tragicznej powodzi! ×

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Szukając Vademecum Diagnosty, znalazłem Norcom i przy okazji to Forum (i nie żałuję),,,

• Odpowiedzi 141
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

• jarolud

9

• Regan55

6

• Norbert Jezierski

5

• Psuj

4

Napisano
Moja skleroza :( nie pozwala mi na odpowiedz.

Podobnie jak moja. :D Może dla tego że jesteśmy tu prawie od początku. :cool: Jestem na forum już od 09-2005r :shock:

Napisano
Jestem na forum już od 09-2005r

to młody jesteś :P bo ja Dołączył: 11-06-2005, 07:42

Napisano

Dołączył: 24-06-2005, 18:45 ,a jak to było -niestety już nie ta pamięć -ale w tym roku okrągła rocznica będzie ,więc trzeba będzie zorganizować jakiś zlot Fan clubu Norcom

Napisano
Dołączył: 24-06-2005, 18:45 ,a jak to było -niestety już nie ta pamięć -ale w tym roku okrągła rocznica będzie ,więc trzeba będzie zorganizować jakiś zlot Fan clubu Norcom

ale się rozochocił ,ajajaj.

Napisano
niestety już nie ta pamięć -ale w tym roku okrągła rocznica będzie ,więc trzeba będzie zorganizować jakiś zlot Fan clubu Norcom
:ok

Napisano

23-05-2005, 08:23 :P

"Społeczeństwo postanowiło kiedyś mieć Policję, aby pilnowała przestrzegania prawa, ustanowionego umysłami przedstawicieli tego społeczeństwa. Postanowiło mieć także diagnostów, którzy będą kontrolować pojazdy poruszające się po drogach, aby społeczeństwu było bezpiecznie. Teraz społeczeństwo ma problem kiedy Policjant karze mandatem za łamanie prawa, albo diagnosta nie chce dopuścić niesprawnego pojazdu. Bo prawa powinni przestrzegać inni a w stosunku do MNIE powinno wystarczyć jedynie moje ustne zapewnienie, że jestem wzorowym przedstawicielem tego społeczeństwa. Ci, którzy chcą wykonywać swe obowiązki tak jak NAKAZUJE prawo nie mają lekkiego życia....." - by abcs

Napisano
tu się zadomowiłem

tylko pozazdrościć ...

3 godziny i zadomowiony ...

:lol:

Wszystkie drogi prowadzą do . . .

... trumny

Napisano

Ha , chyba jak większość w poszukiwaniu za wiadomościami,to było najprawdopodobniej coś o odstępstwach. I tak juz leciiiiiiiiii ..........

Napisano

znajomy diagnosta podpowiedział gdzie szukac porad i miło podyskutować :):-o

Napisano

Kopałem internet,szukałem info i tu znalazłem ::hey

• 1 month later...
Napisano

Ja na 1 zajęciach na kursie.Otrzymalismy liste stron internetowych które powinny nas zainteresować a jeden z wykładowców szczególnie polecił to forum i ogólnie co chwila wspominał o Norcomie na co ten drugi wtrącił czy ma z tego jakiś profit skoro tak chwali:) Wszyscy sie uśmiali a tak z perspektywy kilku miesiecy i pozytywnego zdania egazminu :cool: jestem Jemu i Wam wszystkim na tym Forum bardzo wdzięczny bo od samego czytania można się tu wiele ciekawych rzeczy dowiedzieć i dużo nauczyć :D

• 2 weeks later...
Napisano

O forum dowiedziałem się na szkoleniu. Mam zamiar dołączyć do szacownego grona ludzi niedocenianych.:)

• 4 weeks later...