marczelo Napisano 1 Maj 2010 Napisano 1 Maj 2010 Panowie na kursie powiedzieli o forum. Szacunek dla admina za pomysł to forum to kopalnia wiedzy Cytuj
esy Napisano 17 Maj 2010 Napisano 17 Maj 2010 Szukałem wiadomości.Znalazłem NORCOM i FORUM .Popieram wypowiedź z poprzedniego postu,jest to kopalnia wiedzy. Cytuj
Dawid13 Napisano 31 Maj 2010 Napisano 31 Maj 2010 Witam jestem tu nowy dopiero się uczę i jestem przed egzaminem o forum dowiedziałem się na kursie w nocie w Bielsku-Białej naprawdę super strona dużo rzeczy można się dowiedzieć Cytuj
Bogusław Maćkowski Napisano 31 Maj 2010 Napisano 31 Maj 2010 W sumie wypada podziękować wykładowcom (większość twierdzi, że na kursach diagnostów dowiedziała się o forum norcom) i wszystkim forumowiczom, na których zawsze można liczyć Witamy nowych Cytuj
jarolud Napisano 1 Czerwiec 2010 Napisano 1 Czerwiec 2010 że na kursach diagnostów dowiedziała się o forum norcom Ciekawość czy mówią, że są jeszcze inne fora Po co ograniczać "młodym" dostęp do szerszego poglądu na sprawy związane z SKP ? Cytuj
S.K.P-POZNAŃ Napisano 1 Czerwiec 2010 Napisano 1 Czerwiec 2010 Ciekawość czy mówią, że są jeszcze inne fora Są ,ale płatne wiedzy tam(ogólnie dostępnej) co nie miara Cytuj
jarolud Napisano 1 Czerwiec 2010 Napisano 1 Czerwiec 2010 Które są płatne to są A czytasz tamte żeby oceniać co tam jest ? Pozostawmy ocenę jakości forów innym Dobra? Łatwość dostępu do "wiedzy" forumowej nie gwarantuje jej jakości. Pamiętaj, SKP Poznań, że robimy wszyscy obt dokładnie tak jak Ty. Cytuj
Migi60 Napisano 1 Czerwiec 2010 Napisano 1 Czerwiec 2010 że są jeszcze inne fora Po co ograniczać "młodym" dostęp do szerszego poglądu na sprawy związane z SKP ? Nie wiem jakie masz na myśli.Nie powiem bo troche pokukałem tu i tam ale wyglądaja mi one na "drętwe" w porównaniu do tego forum tak w zakresie swobody wypowiedzi jak i tez zakresu wiedzy... Cytuj
jarolud Napisano 1 Czerwiec 2010 Napisano 1 Czerwiec 2010 Migi60 - Masz prawo do takiej oceny bo wierzę ,że faktycznie tamte czytasz. Tego płatnego jednak chyba nie czytasz. Szkoda, że tam nie piszesz, żeby nakierować na właściwe tory. Mały ruch na jednym z nich nie oznacza, ze nie ma tam wartościowej wiedzy. Nie muszę się tam "przebijać" przez te "mrugające paszcze machające łapkami". Chyba kolego nie odmawiasz innym "młodym" w zawodzie dostępu i oceny jakości zawartych na tamtejszych forach informacji, ze o opiniach prawnych nie wspomnę ? Cytuj
Migi60 Napisano 1 Czerwiec 2010 Napisano 1 Czerwiec 2010 Widze ze nasz Mod troche się podniecił.... Tego płatnego jednak chyba nie czytasz Nie mam takiej potrzeby.Na dzien dzisiejszy wystarcza mi to i oby tak było dalej.. Mały ruch na jednym z nich nie oznacza, ze nie ma tam wartościowej wiedzy Myśle ze tego tak nie napisałem w swojej wypowiedzi.Wiesz pochodze ze wsi a tam kiedyś było modne takie powiedzonko:Jak wół ryczy to obora musi słuchać... Niestety ale taka forma dyskusji mi nie odpowiada.Chyba nie muszę Ci nic wiecej na ten temat juz pisać tym bardziej ze ja wyznaje zasadę:Boso ale w ostrogach... Cytuj
jarolud Napisano 1 Czerwiec 2010 Napisano 1 Czerwiec 2010 Wiesz pochodze ze wsi a tamkiedyś było modne takie powiedzonko:Jak wół ryczy to obora musi słuchać... Dziwna sprawa bo ja też, ze wsi. Już wiem dlaczego jesteś taki uparty. Pytanie którego woła słuchać. A może lepiej zsumować jakoś te wszystkie woły. Pisze tylko żeby ocenę jakości forów pozostawić każdemu do indywidualnego rozpatrzenia, a na pewno jako szkolący podałbym wszystkie możliwe fora "młodemu narybkowi" Odmawiasz im tego prawa ? [ Dodano: 01-06-2010, 10:40 ] Nie mam takiej potrzeby To skąd wiesz, ze nie ma takiej potrzeby ? ? Wolałbym żeby było JEDNO forum skupiające wszystkich konkurentów Diagnostów szkolących ...ect. Jest to niestety nie realne. Cytuj
Norbert Jezierski Napisano 1 Czerwiec 2010 Autor Napisano 1 Czerwiec 2010 To teraz ja powtórzę za Psujem - nie sądzicie, że lekko odbiegliście od tematu tego wątku ? Cytuj
jarolud Napisano 1 Czerwiec 2010 Napisano 1 Czerwiec 2010 hihi to z innej beczki Kto nie trzyma się tematu postu ? Skądinąd fajny uboczny temat powstał. Cytuj
S.K.P-POZNAŃ Napisano 1 Czerwiec 2010 Napisano 1 Czerwiec 2010 Pamiętaj, SKP Poznań, że robimy wszyscy obt dokładnie tak jak Ty. Witam, mam pytanie odnosnie badania technicznego z wynikiem negatywnym. Czy w zaswiadczeniu okresla sie date do ktorej klient moze sie poruszac pojazdem i usunac usterki czy negatywny wynik okresla sie bez daty?? 14 dni dodatkowo ograniczenia warunków użytkowania Dlaczego nie mamy wyznaczać terminu w opcji N ? powyższe pytanie i odp. jest z innego forum-mogą je ocenić forumowicze tego forum. Kto ma oceniać jakość forów jak nie Forumowicze. Do czego jest forum i komu służy?? "Forum dyskusyjne: - Zazwyczaj ma postać strony internetowej, gdzie każdy może wypowiedzieć się w jakiejś kwestii, zapytać i dostać odpowiedź od innych internautów."- Ja dziękuję za płatne odpowiedzi na forum . Jak będę chciał wydać kasę pójdę do prawnika Jest to moje prywatne zdanie i nie musisz mieć takiego samego ,bo bt już wykonujesz tak jak Ja ,co mnie bardzo cieszy Wyluzuj ,wszystko bierzesz za bardzo do siebie i na serio Cytuj
jarolud Napisano 1 Czerwiec 2010 Napisano 1 Czerwiec 2010 Jak będę chciał wydać kasę pójdę do prawnika W tym się zgadzamy. Fajnie ,że czytasz, inne fora. "Forum dyskusyjne:- Zazwyczaj ma postać strony internetowej, gdzie każdy może wypowiedzieć się w jakiejś kwestii, zapytać i dostać odpowiedź od innych internautów."- W tej definicji nic nie ma czy płatne czy nie. Dlaczego prawnicy mają płatne fora ? Nie dostępne dla każdego. Czy z płatnego forum informacja może nie wypłynąć na ogólnie dostępne. Kto ma oceniać jakość forów jak nie Forumowicze. O ile wiedzą ze są inne fora. Powiedz dlaczego odmawiać tego prawa innym. Twoje zdanie znam i je szanuję bo udowodniłeś mi, że czytasz konkurencyjne. Chcę żeby na forach była taka sama JEDNA interpretacja Nie dokonamy tego pisząc tylko na jednym. [ Dodano: 01-06-2010, 13:02 ] Wyluzuj ,wszystko bierzesz za bardzo do siebie i na serio Kiedy ja spokojny jestem jak barszcz świąteczny Daruj sobie ... i też poluzuj.Może w końcu pyra z pyrą się dogada ... Cytuj
Bogusław Maćkowski Napisano 1 Czerwiec 2010 Napisano 1 Czerwiec 2010 ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ETYKIETA FORUM ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ =WYCIĄG= (...) "9. Unikaj zbędnych dyskusji! Staraj się nie podejmować zbędnej polemiki. Z założenia nikt nikogo nie chce obrażać; nikt też nie uznaje się za fachowca. Niepotrzebna wymiana zdań niezwiązana z tematem tylko zaśmieca Forum i z pewnością sprawia przykrość autorowi wątku. Dlatego sytuacje konfliktowe najlepiej pozostaw moderatorom. Pamiętaj też, że wszelka krytyka będzie przyjęta tylko i wyłącznie wtedy, kiedy będzie konstruktywna. (...)" Jako trzeci moderator delikatnie przypominam: Ostatnie wypowiedzi prowadzą polemikę nie związaną z tematem. I jeszcze jedno małe przypomnienie: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ REGULAMIN FORUM ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ "(...) 1. Zabrania się publikować na Forum treści stricte komercyjnych (np. reklam, komunikatów PR, linków do komercyjnych stron WWW).(...)" W tym reklam innych forum - zresztą niektóre same się reklamują. Przypominam temat pierwotny: "Skąd się dowiedziałeś o forum Norcom" nie o innym tylko o tym. Cytuj
blakop Napisano 2 Czerwiec 2010 Napisano 2 Czerwiec 2010 Zabrania się publikować na Forum treści stricte komercyjnych (np. reklam Czy dotyczy to również działalności ośrodków szkoleniowych... np. PERFEKT z Bydgoszczy? Cytuj
Norbert Jezierski Napisano 2 Czerwiec 2010 Autor Napisano 2 Czerwiec 2010 Pewnych postów to nie dotyczy. Ale o tym - których - decyduje Administrator forum. Cytuj
Regan55 Napisano 2 Czerwiec 2010 Napisano 2 Czerwiec 2010 Pewnych postów to nie dotyczy Czyli równy=równiejszy... Skąd ja to znam... Cytuj
Norbert Jezierski Napisano 2 Czerwiec 2010 Autor Napisano 2 Czerwiec 2010 Czyli równy=równiejszy... Skąd ja to znam... Dokładnie tak. Jako właściciel firmy zostałem zaproszony do pewnej współpracy - korzysta z tego i jedna, i druga strona. Czy jest coś w tym nienormalnego ? Delikatnie to ujmując - lekko mylicie pojęcia. Ogólne informacje na temat szkoleń dot. diagnostów prowadzonych przez różne firmy były i są zamieszczane - jak obserwuję - bez żadnych problemów i bezpłatnie. Więc w czym problem - z niektórymi bardziej się dogaduję niż z innymi ... Cytuj
Bogusław Maćkowski Napisano 2 Czerwiec 2010 Napisano 2 Czerwiec 2010 O treściach i reklamach decyduje administrator forum i dotyczy to nie tylko ośrodków szkoleniowych ale również dostawców katalogów i innych urządzeń. Admin wyjaśnił to powyżej mówiąc o współpracy wzajemnej albo komercyjnych umowach. Ale widzę, że delikatne przypomnienie odniosło skutek i nie trzeba udzielać ostrzeżeń dlatego chciałbym pochwalić tych forumowiczów za kulturę prowadzenia dyskusji Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi