Skocz do zawartości
“Wyzwania współczesnej diagnostyki pojazdów - Hybrydy, Motocykle, Tachografy - Cykl Szkoleń 30 lat IT.NORCOM” - POZNAŃ ×

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

u mnie jest taki duuuuży nadmuch ciepłego powietrza i generalnie nie narzekam na temperaturę. Zobaczymy jak przyjdą porządne mrozy, jak to będzie. Zawsze jest możliwość, jakby było za zimno na hali, iść na salon na kawkę - a tam temperatura około 20 stopni jak nie lepiej :) ;D

Napisano

Ja w biurze mam tyle stopni na ile nastawię termostat w grzejniku a na hali staram się utrzymywać temperaturę 12-14 *C. W duże mrozy spada do 8-9 *C.

Napisano

U mnie na hali to takie wielkie nadmuchy ciepłego powietrza są. Przy hali takie małe biuro mam bez drzwi ok.  1m2 , to temperatury w biurze takie jak na hali. Czyli jak brama hali jest zamknięta  to jest OK, ale jak otworzę bramę  to i na hali i w biurze jest zimno.

Napisano
20 minut temu, rewers napisał:

Przy hali takie małe biuro mam bez drzwi ok.  1m2

Żeby biuro nazwać biurem , musi w nim stać  biurko, a to jest powierzchnia jak w toytoy-u.

Napisano

U mnie podczas inwentaryzacji w protokole spisowym nazwali kanciapkę "budką diagnostyczną". ?

Napisano
53 minuty temu, Paprock napisał:

"budką diagnostyczną"

na psi urok....

Napisano (edytowane)
3 godziny temu, wadi napisał:

Żeby biuro nazwać biurem , musi w nim stać  biurko, a to jest powierzchnia jak w toytoy-u.

Biurko to mam w tym moim biurze, ale na blacie mieści się jedynie drukarka, ekran ciekłokrystaliczny, klawiatura i trochę miejsca, aby położyć DR i dokonać w nim wpisu. No a jeśli chodzi o powierzchnię no to chyba porównywalna z ToyToy-em, bo oprócz biurka to jest tam miejsce jeszcze tylko na fotel i mały regał.

3 godziny temu, Paprock napisał:

"budką diagnostyczną"

I przychodzi szef na stację i mówi jak do psa "diagnosta do budy!!!"?

Edytowane przez rewers
  • Haha 1
Napisano

Widzę, że osobiście opływam w luksusy. Na jednej SKP biuro 9 m kw. (plusz szatnia i mały magazyn o podobnym metrażu i oczywiście toaleta), na drugiej biuro podobne z tym, że w tym przypadku dochodzi jeszcze zaplecze socjalno-magazynowe co daje circa about 30 m kw. Na halach nadmuchy z regulacją. Fizyki jednak nie da się oszukać, więc jak mrozy trzymają i brama wędruje w górę, to temperatura leci w dół.

Napisano

Jak mawiał Ryszard Ochódzki - z tego dobrobytu w du***h Wam się poprzewracało ;)

Napisano

Ale dobrze, że choć macie "biura' - bo ja to mam gołą halę i koniec.temperatura do 10 stopni.  

Napisano
36 minut temu, zoro napisał:

gołą halę

... wnioskuj chociaż o jakąś __ budkę na tej hali :-))))))

• 8 months later...
Napisano

W końcu lato.... u mnie na hali 32 stopnie ( czyli melanż z innego tematu nieaktualny ) :silent:

temp..JPG.56b208efc394e3d5b1ffe3978741b1e6.JPG

:smile:

Napisano

U mnie 28 ale drzwi otwarte na przelot więc wieje chłodem... Ostatnio tak powiało że monitor znalazł się na ziemi :evil:

Napisano

A ja pochwalę szefa,od wiosny mam klimę i w biurze mam jak chcę.

Napisano (edytowane)

W biurze klima a na hali

20200810_121149.jpg

Edytowane przez smaug
Poprawa tekstu
Napisano
26 minut temu, smaug napisał:

a na hali

słabo , u mnie dzisiaj 

IMG_7951.jpg

Napisano (edytowane)

Nie ma co lamentować wskazówka dopiero opuszcza zielone pole a co będzie jak dojdzie do czerwonego?

Edytowane przez danielg539
Napisano

Będzie musiała się zatrzymać - bo czerwone oznacza STOP

Wszystkie drogi prowadzą do . . .

... trumny

• 5 months later...
Napisano

Dzisiaj taka niespodziewajka poranna - ostatni raz to było tak w 2009

IMG_20210118_071314.jpg

Napisano

Też mi wielkie hallo. Ja na kompie muszę w rękawiczkach klikać, tak "grzeje".

Napisano
20 minut temu, Mecher napisał:

Ja na kompie muszę w rękawiczkach klikać

W związku z tym : o pomyłkę łatwo. :P

:smile: