Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Czyli że jak rozumiem narazie dajemy spokój z integracją,wiec czekam na propozycje od was odnośnie miejsca i czasu spotkania bo ja jestem za nawet jeżeli miało by to byc daleko ode mnie

Pzdr. ::hey

• Odpowiedzi 61
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

• Psuj

14

• blakop

7

• pentagram

7

• Regan55

4

Napisano
jak rozumiem narazie dajemy spokój z integracją

W ramach pociechy pozostaje nam wspólna integracja przy grilu. Poczekajmy tylko na lepsza pogodę.

Napisano
jak rozumiem narazie dajemy spokój z integracją

W ramach pociechy pozostaje nam wspólna integracja przy grilu. Poczekajmy tylko na lepsza pogodę.

Tak też zrobimy ::hey

Napisano

Jak nie osobiście to może na SKYPIE przy grilu i browarku :D:piwo

Napisano
Jak nie osobiście to może na SKYPIE przy grilu i browarku :D:piwo

nawet ciekawy pomysł.

Napisano
nawet ciekawy pomysł.

Dwóch to pewnie by się znalazło bez problemu :D

• 2 months later...
Napisano

Chociaż się "osobiście" nie znamy, fajnie byłoby się spotkać i "zintegrować", co wy na to :?:

Napisano
fajnie byłoby się spotkać i "zintegrować",

Dobra integracja :piwo:piwo:piwo nie jest zła... ;)

Napisano
Chociaż się "osobiście" nie znamy, fajnie byłoby się spotkać i "zintegrować", co wy na to

Przecież nikt nikomu nie broni zorganizować spotkania.

Napisano

Żeby wszyscy mieli blisko (albo przynajmniej jednakowo daleko :)) to chyba w okolicach Łodzi trzeba byłoby czegoś poszukać :lol:

Napisano
w okolicach Łodzi trzeba byłoby czegoś poszukać

niezła propozycja :ok , jestem ZA

Napisano
to chyba w okolicach Łodzi trzeba byłoby czegoś poszukać

O jak najbardziej to dobra propozycja :evil:

Napisano
O jak najbardziej to dobra propozycja

A jak tam Arturówek w Łodzi jeszcze istnieje. Jest las, jest woda to i ryby można połapać i ognisko zrobić i chyba nawet jakieś domki tam stoją :lol: i nawet można komunikacją miejska dojechać z miasta żeby po pijaku się nie poruszać, same zalety :evil:

Napisano

Teraz musi się znaleźć osoba która to logistycznie przygotuje i zacznie dokonywać zapisu chętnych aby doszło do spotkania w tak szacownym gronie :D

• 4 months later...
Napisano

Czyli co Gee organizujesz wyjazd integracyjny Bunga bunga, czyli diagnosta w delegacji

:D:D

Napisano
Gee organizujesz wyjazd integracyjny

No jak Gee organizuje to jadę... muuuusowo

"Społeczeństwo postanowiło kiedyś mieć Policję, aby pilnowała przestrzegania prawa, ustanowionego umysłami przedstawicieli tego społeczeństwa. Postanowiło mieć także diagnostów, którzy będą kontrolować pojazdy poruszające się po drogach, aby społeczeństwu było bezpiecznie. Teraz społeczeństwo ma problem kiedy Policjant karze mandatem za łamanie prawa, albo diagnosta nie chce dopuścić niesprawnego pojazdu. Bo prawa powinni przestrzegać inni a w stosunku do MNIE powinno wystarczyć jedynie moje ustne zapewnienie, że jestem wzorowym przedstawicielem tego społeczeństwa. Ci, którzy chcą wykonywać swe obowiązki tak jak NAKAZUJE prawo nie mają lekkiego życia....." - by abcs

Napisano
Pen...a co powie Żona na takie ekstrawagancje... ?

Pojedzie na swoje bunga bunga . :D

Napisano
Pen...a co powie Żona na takie ekstrawagancje... ?

Żona po prostu nie pojedzie :)

I tego się trzymajmy :D

Napisano
I tego się trzymajmy :D

Z drzewem do lasu?

"Społeczeństwo postanowiło kiedyś mieć Policję, aby pilnowała przestrzegania prawa, ustanowionego umysłami przedstawicieli tego społeczeństwa. Postanowiło mieć także diagnostów, którzy będą kontrolować pojazdy poruszające się po drogach, aby społeczeństwu było bezpiecznie. Teraz społeczeństwo ma problem kiedy Policjant karze mandatem za łamanie prawa, albo diagnosta nie chce dopuścić niesprawnego pojazdu. Bo prawa powinni przestrzegać inni a w stosunku do MNIE powinno wystarczyć jedynie moje ustne zapewnienie, że jestem wzorowym przedstawicielem tego społeczeństwa. Ci, którzy chcą wykonywać swe obowiązki tak jak NAKAZUJE prawo nie mają lekkiego życia....." - by abcs