aboz Napisano 3 Czerwiec 2014 Napisano 3 Czerwiec 2014 W 90% przypadków brakuje roku produkcji, a że przy okazji diagnosta ustali naciski to cena DBT i tak pozostaje jedna.Tyle, że WK pomijając możliwość oględzin dysponują często lepszym dostępem do danych pojazdu niż diagnosta i podważają dane ustalone na DBT. Więc... Cytuj
blakop Napisano 3 Czerwiec 2014 Napisano 3 Czerwiec 2014 brakuje roku produkcji, A dlaczego wtedy nie wysyłasz zapytania do producenta, tylko męczysz diagnostę, który tak naprawdę nie jest tego w stanie określić? Przyznaję - pytanie prowokacyjne... Ale po co jest forum? Z tego co wiem za rok obecnie nie goni UM Poznań i Lublin. Czasami rzecz jasna. Kto jeszcze? Cytuj
Paprock Napisano 3 Czerwiec 2014 Napisano 3 Czerwiec 2014 Kto jeszcze? - Kłodzko - przyjmują to co umowie - raz miałem przypadek więc to nie standard Cytuj
blakop Napisano 3 Czerwiec 2014 Napisano 3 Czerwiec 2014 - przyjmują to co umowie Paprock... A tak na trzeźwo od rana (mam nadzieję) to co masz na myśli? 1. Przyjmują to co na umowie? (co tu jakaś umowa ma do rzeczy?) 2. Przyjmują to co umówię? (z kim Ty się umawiasz?) Ja wiem, że tak wyluzowany facet jak Ty ma gdzieś znaki diakrytyczne, ale uwierz, że dla wielu z nas stanowi wielką różnicę, czy pisząc wiadomości zrobisz nam łaskę, czy też laskę i zaczniesz pisać jaśniej i uważniej Cytuj
biker100 Napisano 3 Czerwiec 2014 Napisano 3 Czerwiec 2014 diakrytyczne Jakie trudne słowo. 53% mezczyzn nie dba o jakosc wypowiedzi pisemnych, gdyz nie uzywa znakow diakrytycznych. http://diakrytyczne.pl/ Cytuj
blakop Napisano 3 Czerwiec 2014 Napisano 3 Czerwiec 2014 53% mezczyzn Nie wiem skąd te badania, ale nie zgadzam się. Piszę z kilkoma kobietami i jest tak samo... Przyznaję, że nowoczesne urządzenia mobilne nie bardzo pomagają w tej kwestii - czasami wręcz przeszkadzają (IMHO), ale już pisząc z kompa... Dopuszczam skróty myślowe, skrótowce, typowo czatowe skróty i sformułowania itd. Nawet opuszczanie tych znaków tam, gdzie ich obecność ma wyłącznie gramatyczne, a nie funkcjonalne znaczenie. Ale tam gdzie ta "kreseczka" wypacza lub całkowicie zmienia sens zdania uważam to za wielce istotne. Jak Ci powiem, że mamy się spotkać na ulicy Sądowej, a napiszę, że masz być na Sadowej, to może wyjść naprawdę niemiło. W robieniu komuś łaski, a laski to już w ogóle Cytuj
alex40 Napisano 3 Czerwiec 2014 Napisano 3 Czerwiec 2014 Ciekawe skąd wzięli ładowność... Jezeli w DR jest wpisana DMC i G/masa własna/to myślę ze nawet w WK potrafia liczyć... A ładowność=0 kg. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi