Skocz do zawartości
  • Aktualne tematy

• Aktywni użytkownicy

1. 1
      mlusiek1590
      mlusiek1590
      3
    2. 2
      LimonQi
      LimonQi
      2
    3. 3
      bronks312
      bronks312
      1
    4. 4
      Jacob
      Jacob
      1
    5. 5
      Mecher
      Mecher
      1
  • Aktualne posty

• nesiasps
      Po USA może sobie tak śmigać - na drogi publiczne UE nie nadaje się - co do zgodności z warunkami technicznymi to słabo to wygląda / chyba, że z wpisanym ograniczeniem " zakaz poruszania po drogach publicznych"  ale jaki to ma sens?
    • Danek
      Witam mam pytanie jak się odnieść do tematu świateł w pojeździe Dodge Coronet 1969 rok który mam zrobić na zabytek ? W aucie kierunkowskazy świecą na czerwono brak tylnego światła przeciwmgłowego kierunkowskazy przednie świecą na stałe na pomarańczowo jako pozycja? Czy można wykonać badanie na zabytek z wynikiem pozytywnym proszę koledzy o podpowiedź
    • dave_skp
      Zatrudnię Diagnostę na PSKP Warszawa ul. Białobrzeska 8/10. Praca w systemie dzień na dzień 7-21 lub 7-14; 14-21 sob. 8-16  Praca dla początkujących jak i doświadczonych Diagnostów.  Atrakcyjne warunki pracy tel.: 692 506 473 
    • aboz
      Nie ma takich autobusów. Minimum kat. M2.    Znowu błąd. Autobusy kat. M2 mogą mieć układ hydrauliczny. I to by było na tyle jeśli chodzi o wynik egzaminu. Dwa poważne błędy i dalej nie było po co czytać. Ale żeby Ci pomóc, to mając widzę, że taki autobus może mieć hydrauliczny lub pneumatyczny układ hamulcowy, powinieneś opisać procedurę pomiaru w zależności od układu. Nie ma potrzeby rozpisywać się na tematy, które w zadaniu egzaminacyjnym nie były ujęte. 
    • Rafi90
      Ja po prostu tego nie zrobię w ogóle więc nie będę nawet nikogo prosił o oświadczenia. 
  • Najbliższe urodziny

Brak użytkowników do pokazania

• Statystyki użytkowników

• Użytkowników
      10 873
    • Najwięcej online
      1 667

Interowiec1997
    Najnowszy użytkownik
    Interowiec1997
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.